اند-آو-ورلد جان با اینکه ما به شدت از بارسلونا بدمون میاد ولی به این فکر باش که از منچستر بیشتر بدت میاد اونوقت کاسه آش میاد جلوی چشمت
اند-آو-ورلد جان با اینکه ما به شدت از بارسلونا بدمون میاد ولی به این فکر باش که از منچستر بیشتر بدت میاد اونوقت کاسه آش میاد جلوی چشمت
مورينيو: بارسلونا يا رئال مادريد عالي است
]Parsfootball News Agency]
![]()
خوزه مورينيو سرمربي سابق تيم فوتبال چلسي انگليس اعلام كرد كه دوست دارد هدايت يكي از تيمهاي بارسلونا يا رئال مادريد اسپانيا را بر عهده بگيرد. به گزارش سايت گل، اين مربي پس از ترك چلسي در اوايل فصل جاري تا كنون بيكار است و گزارشهاي منتشره مرتبا او را به دو باشگاه آث ميلان و اينترميلان نسبت ميدهند.
با وجود اين به نظر ميرسد كه مورينيو ميخواهد به بارسلونا ، باشگاهي كه مربيگري را در آن هنگامي كه مترجم سر بابي رابسون بود، ياد گرفت يا رقيب اين تيم و صدرنشين لاليگا يعني رئال مادريد برود.
وي در اينباره گفت: بارسلونا باشگاه فوقالعادهاي است كه من از بودن در آن لذت برده ام. نميدانم شايد در آينده مربي اين تيم شوم يا در مقابل آنها بازي كنم.
مورينيو افزود: آنچه از آن مطمئنم اين است كه دوست دارم به اين تيم برگردم.
اين مربي پرتغالي همچنين با ابراز تمايل براي مربيگري رقيب سر سخت بارسلونا يعني رئال مادريد اظهار داشت: هر مربي دوست دارد كه رهبري رئال را به دست بگيرد. من تنها نيستم.
با توجه به اينكه تيم بارسلونا در مسابقات خانگي با مشكل مواجه شده و رئال مادريد با مسابقات اروپايي دست به گريبان است، درهاي هر دو باشگاه بر روي يك مربي جديد در پايان فصل باز خواهد بود.
شايعاتي هم منتشر شده است مبني بر اينكه زمان حضور فرانك ريكارد در بارسلونا به اتمام رسيده و اگر اين تيم نتواند به قهرماني در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا برسد خيلي زود بايد شاهد حضور مورينيو در اين تيم باشيم
Last edited by messi_283; 28-04-2008 at 17:43.
با اينكه خودم به شدت به ريكارد علاقه دارم (به خاطر سبك بازي هجومي و استفاده از 3 مهاجم) ولي اگه
قرار بشه آخر فصل از بارسا بره اميدوارم مربي جايگزينش مورينيو نباشه (با اون سبك دفاعيش)
مربي هاي مورد علاقه من يكي اسكولاريه يكم گوارديولا ( هنوز بازي هاي زيباش يادمه)
هنوز بارسا امید قهرمانی داره امسال 100% بارسا قهرمان میشه![]()
بچه ها لالیگا را ولش کنید !
اصلا دو تا گل که هیچی بزارین 100 تا بخوره !!!!
بچسبین به بازی فردا ....
بارسا قهرمان امسال اروپا ..... 100% تضمینی.
شک نکنید ....
شما که 4 ساله شدید زنگ تفریح لیگ قهرمانان و با هزار دعا و نذر و نیاز از مرحله گروهی صعود می کنید و اونجا هم توسط 1 تیم در پیت هم تو بازی رفت و هم تو بازی برگشت خجالت زده میشید.
میگم چقدر آدم باید بدبخت باشه که در اینجور مواقع بشه طرفدار تیم منچستر!![]()
فردا روز سرنوشت سازیه ....
سلام!
آقا بازی ساعت چنده ؟
بین دو نیمه میاین اینجا؟
لیست بازیکن ها را کسی نداره ؟ می خوام قبل بازی بدونم کی می ره تو زمین.... (فقط بارسا)
توی ولایت شما ساعت23:15 روز هست؟!!!!امروز هم می بازید.
عشق است رئال مادریدچه ربطی داشت؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)