اقا شما بفرمایید از چه سرویس وبا چه حجم ترافیکی در ماه استفاده میکنید تا ما هم ان سرویس را بگیریم
اقا شما بفرمایید از چه سرویس وبا چه حجم ترافیکی در ماه استفاده میکنید تا ما هم ان سرویس را بگیریم
من الان 512 سه ماهه با 14 گیگ حجم دارم و شب ها بین 2 تا 7 حدود 850 مگ دانلود دارم.قبلش 512 سه ماهه با 8 گیگ حجم داشتم که با اون هم فکر میکنم میشد.
برو به این ادرس سرویس هایی که شبانه رایگان دارن جلوشون تیک داره. بعضی هاشونم جمعه ها رایگانه :
اینترنت من که به دلایل نا مشخص قطعه هنوزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا vpi و vci فن اوا چنده؟ شرکت جواب نمیده. سریع احتیاج دارم
===========================
ویرایش : vpi 8 و vci 35 هست
اینترنتم هم بعد از 8 روز بالاخره درست شد.
راهنمایی برای دوستانی که می خوان از فن اوا سرویس بگیرن : اگه اینترنتتون خراب بشه و با زنگ زدن به پشتیبانی هم مشکل حل نشد، حدود 8 روز و 120 بار تلفن زدن به تمام کارکنان بخش های مختلف شرکت طول می کشه تا اینترنتتون درست بشه.خلاضه خودتون می دونید
Last edited by whitewolf; 29-05-2010 at 22:57.
تــــــــــــو سرعتاتون. تـــــــــــــــــــــو سرویساتون.
باور کنید همه جا اینطوری... همه مراکز هم پرتاشون پر شده من میخواستم تغییر کابری بدم به یه شرکت دیگه... حساب که کردم دیدیم نمیازه که برم یه جای دیگه 10-15 روز الافی بکشم و اخرش هم هیچی.... ( مثل همین جاست همه جا اسمان یه رنگه...)
حالا با 8851 کدومش شرکت بهتره؟
شاتل یا فن آوا؟
جدیدا من نمیتوانم از سرویس رایگان شبانه استفاده کنم مشکل از چی هستش ؟؟ ارور 691 میده !
پسورد 123456 رو امتحان کنیدجدیدا من نمیتوانم از سرویس رایگان شبانه استفاده کنم مشکل از چی هستش ؟؟ ارور 691 میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)