بابا اینها هم خودشون نمیدونن دارند چکار میکنند.
حالا معلوم نیست منظورشون با کدام 8 بهمن هستش چون میترسم مثل آخر دی بشه که آخر دی نیومد پس خدای نکرده این یکی اینطور نشه.
بابا اینها هم خودشون نمیدونن دارند چکار میکنند.
حالا معلوم نیست منظورشون با کدام 8 بهمن هستش چون میترسم مثل آخر دی بشه که آخر دی نیومد پس خدای نکرده این یکی اینطور نشه.
ما که داریم تموم میکنیم
مجبوریم تا 8 بهمن صبر کنیم
تو اخبارم گفت 8 بهمن...
اینو که قبول نمی شم ولی کاش علمی کاربردی حداقل قبول شم
سه شنبه همه قبولیم...
همه!
بچه ها به نظرتون کدام دانشگاه بهتره در صورت قبولی در هر دو؟
آزاد یا علمی کاربردی ؟؟
بعضی ها میگن علمی کاربردی اصلا خوب نیست و زیاد قبولش ندارن و در مقایسه با آزاد اعتبارش کمتره.
به نظر شما حقیقت داره؟
از نظر هزینه خوب علمی کاربردی بهتره
ولی از نظر اعتبار آزاد شاید بهتر باشه
البته مدرک مدرکه چه فرقی میکنه
از من میشنوی برو علمی کاربردی
می گن برای کار معدل آزاد باید چند نمره بالاتر باشه...از نظر کاریابی هم میگن علمی کاربردی بهتره چون درساش بیشتر عملیه و سواد عملیشون بیشتره.
آقا فرشید میلاد جان ممنون از جوابتون.
من متاسفانه کنکور آزاد ندادم چون تو شهر ما کاردانی به کارشناسی کامپیوتر نیست و فقط علمی کاربردیه.
میخواستم ببینم اگر از بین دوستان کسی امسال کنکور علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر رو داده به ظرتون تخصصصی ها آسون بود یا سخت؟
اخه میگن آسون بوده ولی من معتقدم تا نخونده باشند که آسون نبوده حالا از بچه ها اگر کسی در مورد این کنکور علمی کاربردی نظری داره لطفا بگه.
بچه ها منم امسال فقط واسه محك زدن خودم ازاد شركت كردم اگه قبول بشم چقدر حال ميده....با يه روحيه بهتر ميرم واسه دولتي....!!از ته قلبم براي قبوليه همه دعا ميكنم...!
منم کنکور علمی کاربردیو دادم و اتفاقا نرم افزار هم هستم...به نظر من هم تخصصیا آسون بود یعنی سوالاش نکته خاصی نداشت... در مورد خوندن هم باید بگم من 9 مهر آزمون جامع علمی کاربردی داشتم و از 20 تیر داشتم برای اون می خوندم.27 آذر هم که آزاد بود و برای اونم دقیقا از 11 مهر داشتم می خوندم و برای خود علمی کاربردیم حوصله خوندن نداشتم(چون آزاد رو بد دادم و حالم گرفته شده بود) و فقط عمومی خوندم..که عمومیاشو می خوندی نمی خوندی فرقی نداشت چون به نظرم خیلی سخت بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)