چرا سعید ؟ این تاپیک که خوب بود ! خیلی تاپیک های دیگه هستن که باید زود تر از اینا حذف بشه ! مثل شبیه ساز ...
چرا سعید ؟ این تاپیک که خوب بود ! خیلی تاپیک های دیگه هستن که باید زود تر از اینا حذف بشه ! مثل شبیه ساز ...
هنوزم خوبه عزیزم ولی تاپیک های مهم یکی از ارکان مهمش به روز بودنش هست .
الان یکسری تاپیک هستن که باید فعلا اونا مهم باشن ولی چون جا کمه باید کمی براشون جا باز بشه . انجمن تفکیک بشه این تاپیک باز مهم میشه.
دوستان من تازه به لایو وصل شدم ، وقتی فیفا 12 رو میزارم بازی میکنم میگه شما تا 2 روز میتونین آنلاین بازی کنید بعد از اون باید یه کد بهش بدم! پس بقیه دوستان چجوری بازی می کنن؟ همه کد میخرند؟
بله، شما تا یک هفته میتونید به صورت رایگان فیفا 12 رو آنلاین بازی کنید بعد از آن باید 800 پوینت کد شارژ کنید و بازی برای همیشه اکتیو میشه.
سلام من میخوام با آرکید وصل شم ولی هر کاری میکنم نمیشه چی کنم؟
یه سر کابل لن رو به کنسول و سر دگشو به مودم زدم
رو اتوماتیک هم میزارم این ارور رو میده:
w : 0000-000B
x : 0000-F001
y : 20A8-48E0
z : 0000-0000
ID : 0007-0001
حالا وقتي وصل بشيم مشكلي تو كپي خور بودن كنسول يا مشكلات ديگه به وجود نمياد؟چون من از يكي شنيده بودم كه وصل شده و كپي خورش از بين رفته!
شما با کابل Ethernet وصل میشید یا به صورت بیسیم ؟
اگر فرم ور جدید LT v2 نصب بشه و بازی ها هم کاملا پچ شده باشند، خیر هیچ اتفاقی نمی افته.
[QUOTE=p3yman_xl;6527100]شما با کابل Ethernet وصل میشید یا به صورت بیسیم ؟ /QUOTE]
دوست عزیز ممنوندرست شد نمیدونم چی شده بود. با کابل وصل شدم
فقط یه سوال دیگه اینکه حتما باید دو تا پروفایل داشته باشم (یکی انلاین یکی افلاین؟)نمیشه یکی باشه؟
خیر، هر پروفایل اطلاعات و ID مخصوص خودش رو داره و نمیشه با هم ادغامشون کرد.دوست عزیز ممنوندرست شد نمیدونم چی شده بود. با کابل وصل شدم
فقط یه سوال دیگه اینکه حتما باید دو تا پروفایل داشته باشم (یکی انلاین یکی افلاین؟)نمیشه یکی باشه؟
سلام دوستان
آیا درسته که اسلیم ها 3 ماه گلد رایگان همراشون دارن ؟؟ چجوری باید فعالش کرد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)