تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره این تاپیک چیه ؟

راي دهنده
282. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لنگش تو فروم های دیگه نیست !!

99 35.11%
  • خوبه

153 54.26%
  • اصلآ به درد نمیخوره !!

30 10.64%
صفحه 97 از 160 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1593

نام تاپيک: ---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====---

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرق بين اين كه main رو بريزيم با اينكه نريزيم چيه؟
    دوست من اگه شما ميخواي فريمور گوشيت رو عوض كني بايد Main هـــم همراه اينا فلش بشه تا گوشي بالا بياد !

ولي بعضي مواقع اشكالي تو دوربين و صدا پيش مياد كه با فلش كردن Fs به حالت اول بر ميگرده و نيازي به Main نــــيست !

ولي اگه موقعي كه با پچ كار ميكني گوشي ديگه بالا نياد با فلش كردن Main گوشي درست ميشه ونيازي به Fs نــــيست !

و هر يك يـــه كاراي انجام ميدن كه پست هاي بالا بهت گفتم
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه A m i N i m A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Eldorado

پيش فرض

سلام!
    من یه w810 رو با این فریمور هایی که این جا گذاشتید به r4ea031 تبدیل کردم. عملیت موفقیت آمیز بود. بعدش چند تا پچ نصب کردم. که اون وقت قسمت seetings گوشی خراب شد، هر وقت انتخابش می کردم گوشی ری استارت می شد. پچ ها رو پاک کردم، مشکل حل شد. دوباره خواستم پچ ها رو یکی یکی بریزم. چون دفعه پیش همه رو تو یه فایل کردم.
    تو منوی برنامه نمیدونم چه چیزی رو اشتباه انتخاب کردم که موقع ریختن پچ یه همچین error ای داد که دقیقا یادم نیست: فضا برای ریکاوری نیازه.(یه همچین چیزی). من برنامه رو بستم و دوباره سعی در انجام عملیات نمودم که دیگه اون پیام نیومد. ولی وقتی خواستم کلید c رو نگه دارم و کابل رو وصل کنم، هیییییییچ اتفاقی نیفتاد! متوجه شدم گوشی روشن نمیشه!!! هیچ رقمه پا نمیداد، حتی usb کامپیوتر هم گفت که usb ناشناخته وصل شده و از این حرفا. حتی با شارژر هم روشن نمی شد! دیدم هیچ کاری از دستم ساخته نیست بردمش بیرون، یارو وصلش کرد به یه دستگاهی و گفت گوشی شما تا 4 میاد که باید تا صفر بیاد! (ولتاژ برق و ... میگفت فکر کنم). گوشی رو گذاشتیم اون جا و اومدیم. حالا به نظر اساتید چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه؟!
    خیلی ممنون از کسایی که کمک می کنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام!
    من یه w810 رو با این فریمور هایی که این جا گذاشتید به r4ea031 تبدیل کردم. عملیت موفقیت آمیز بود. بعدش چند تا پچ نصب کردم. که اون وقت قسمت seetings گوشی خراب شد، هر وقت انتخابش می کردم گوشی ری استارت می شد. پچ ها رو پاک کردم، مشکل حل شد. دوباره خواستم پچ ها رو یکی یکی بریزم. چون دفعه پیش همه رو تو یه فایل کردم.
    تو منوی برنامه نمیدونم چه چیزی رو اشتباه انتخاب کردم که موقع ریختن پچ یه همچین error ای داد که دقیقا یادم نیست: فضا برای ریکاوری نیازه.(یه همچین چیزی). من برنامه رو بستم و دوباره سعی در انجام عملیات نمودم که دیگه اون پیام نیومد. ولی وقتی خواستم کلید c رو نگه دارم و کابل رو وصل کنم، هیییییییچ اتفاقی نیفتاد! متوجه شدم گوشی روشن نمیشه!!! هیچ رقمه پا نمیداد، حتی usb کامپیوتر هم گفت که usb ناشناخته وصل شده و از این حرفا. حتی با شارژر هم روشن نمی شد! دیدم هیچ کاری از دستم ساخته نیست بردمش بیرون، یارو وصلش کرد به یه دستگاهی و گفت گوشی شما تا 4 میاد که باید تا صفر بیاد! (ولتاژ برق و ... میگفت فکر کنم). گوشی رو گذاشتیم اون جا و اومدیم. حالا به نظر اساتید چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه؟!
    خیلی ممنون از کسایی که کمک می کنن.
    شما يه بار Main رو روي گوشي فلش كرده بودي درست ميشد براي نشناختن usb كابل رو تو يه USB ديــــگه ميزدي و امتحان ميكردي درست ميشد برا خود منم همينجوري پيش امده
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه A m i N i m A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Eldorado

پيش فرض

آخه اصلا وقتی برنامه میگه کلید C رو نگه دار و سیم رو وصل کن هیچ اتفاقی نمیفته. من چه جوری main فلش کنم؟!
    ممنون از جوابت.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

براي نشناختن usb كابل رو تو يه USB ديــــگه ميزدي و امتحان ميكردي درست ميشد برا خود منم همينجوري پيش امده
    آخه اصلا وقتی برنامه میگه کلید C رو نگه دار و سیم رو وصل کن هیچ اتفاقی نمیفته. من چه جوری main فلش کنم؟!
    ممنون از جوابت.
    بقيه ش رو ميخوندي خوبـــــ بود !
    USB رو عوض كرده بودي يا پورت گوشي همون جايي كه كابل وصل ميشه رو تميز كرده بودي شايد كثيف شــــــده
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض فريمور W810_r4ea031

لطف لينك سالم فريمور W810_r4ea031 رو بزاريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پيداش كردم ممنون
    Last edited by sa_ostad; 18-07-2008 at 05:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بقيه ش رو ميخوندي خوبـــــ بود !
    USB رو عوض كرده بودي يا پورت گوشي همون جايي كه كابل وصل ميشه رو تميز كرده بودي شايد كثيف شــــــده
    موفق باشيد!
    من فكر مينم اگر يك بار شما بطري گوشي رو بر ميداشتي و 2باره ميزاشتي سر جاش مشكلت حل مي شد.البته اينئ مورد رو من داشتم حالا شما رو نمي دونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من جديدترين فريمور k810 رو ميخوام (فارسی)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من جديدترين فريمور k810 رو ميخوام (فارسی)
    ممنون
    تو اين تايپك جديدترين و اخرين فريمور K810 هســــت با Fs فارســــي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

11. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •