فعلا نه![]()
عالي
متوسط
ضعيف
فعلا نه![]()
selam o khaste nabashid khedmate tamoom doostane aziz
firmware w700 (r1ca021) ro khili lazemesh daram
ki mitoone komakam kone
main va fs lazem daram
tashakor
سلام
در قسمت مربوط درخواست شود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من درخواست 3 عدد پچ داشتم (قبلا گفته بودم ولی چون کامپیوترم فارسی نداره و حیفم میاد ویندوزشو عوض کنم کسی جواب نداده بود این پچ هایی که می گم 2 تای اولشو داشتم ولی گم کردم و یکی اخریشو دوستم روی w810 ریخته نمی دونم برای گوشی منم هست یا نه
1- master patch جهت کنترل سایر پچهای نصب شده
2- پچی که کلیه فایلها رو به صورت استند بای در میاره (برای مثال میتونی در حین ارسال و دریافت بلوتوث کار دیگری هم انجام بدی) اسمشم book manager هست
3- یک پچ که میتونی شماره های اضطراری رو نابود کنی یا دست کاری کنی (چون وقتی گوشی رو قفل می کنی این شماره ها دردسر سازه
ممنونم می شم اگه بتونید لینک اینا رو برام بگذارید
گوشی k750i فریمور R1CA021
با سلام .
من يك پچ گرفته ام كه تمام عكس ها رو به مموري منتقل ميكنه ولي
در مورد پچ replace_of_the_drawing_other-fx_k750_r1ca021 خوب بايد اسم پوشه چه باشد و اسم فايلهاي اونهم چيست ؟
با تشكر
تمام پچهایی که برای k750-R1CA021 معرفی شده تو آدرس زیر هست.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
دوستان من گوشیم : کا750 و BROWN و CID39 است .
چطوری باید رو گوشیم پچ نصب کنم ؟؟
آخه توضیحی که در اول بود برای cid49 بود و من هم امتحان کردم اما نشد .
هلپ پیلیز !!
با سلام .
اين پچ روي گوشي من نصب نمي شه ولي در هر صورت اگر ممكنه اين پچ رو با فايل مخصوصش برام بگذاريد . (من كه پير شدم )
چون گوشی شما Cid36 هست به راحتی میشه بدون باکس یا کابل مخصوص اونو به red تبدیل کرد.توسط برنامه Gflash.
البته من فقط شنیدم و اگر امتحان کردی و گوشیت با مشکل مواجه شد من مسئولیتی قبول نمیکنم اخه با Erom گوشی نمیشه شوخی کرد.حالا اگه میخوای برات آموزش بزارم؟
Last edited by iman_s; 23-12-2007 at 01:13.
این پچ:
این هم پک آیکونها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیکونها رو باید تو مسیر زیر بریزی:
tpa/user/other/gfx
پچ رو با notepad باز کن و توضیحاتشو بخون.
موفق باشید![]()
Last edited by D E V I L; 22-12-2007 at 13:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)