D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL![]()
D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL![]()
Last edited by life_have_1way; 15-01-2008 at 03:00.
سلام
من می خوام دی 900 بخرم اگه میشه درباره مشخصاتش یه توضیحی بدین .بعد داخل جعبه به غیر از گوشی چه چیزای دیگه ای داره؟ و قیمتش چنده ؟ راستی گوشی خوبی هست؟
تورو خدا زود جوابم را بدین مرسی
مشخصاتش رو میتونی تو پستهای اول بخونی
سی دی هندزفری کابل tv شارژر usb
d900i حدودا 200
عالیه من که D900i دارم با هیچی دیگه عوض نمی کنم
توی جعبه غیر از گوشی . شارژر و کابل USB و هدفون و سی دی هست البته تو بعضی هاش هم کابل اتصال به تلویزیون داره ....
قیمتش الان حدود 190 تا 200 هست
گوشی بدی نیست .... البته اگه بتونی با نداشتن تم و عدم تغییر زنگ اس ام اس ( غیر از 10 تای خودش ) و سخت نصب شدن برنامه روش و شارژ حداکثر 2.5 روزیش کنار بیای
یعنی نمیشه به گوشه تم اضافه کرد؟
و ممنونم که راهنمایم کردین .برای من صدای زنگ اس ام اس و تم خیلی مهم نیست
در ضمن lcd این گوشی هم به نسبتش به قیمتش فوق العاده اس![]()
4 تا هم پلیر لیست بیشتر نداره برنامه هم براش کم گیر میاد
فیلم و عکس و فایل های بلوتوث رو فقط توی حافظه داخلی میرزه .
lcd حرف نداره.فقط بهت بگم عکسا تو مموری کارت خلو عقب نمیشن زوم نمیشن فول اسکرین نمیشن
عوضش یه دوربین توپ با کیفیت فیلمبرداری خوب قیافه خوشگل و خودشم یه تم داره که به اندازه ی تمام تمای سونی می ارزه و یه برنامه هم داره که عکسارو میتونی بندازی پشت منو.یه چیز تو مایه های تم کریتر
به جای d900 برو d900i بخر که خوشگلتر و رادیو هم داره.فقط موقع خرید حواست باشه گوشیو روشن کنی ینویسه
sgh d900i
اگه حافظه خود گوشی به اندازه کافی جا نداشته باشه ... ازت می پرسه بریزم تو مموری کارت یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)