نه دوست من شما میتونید به اون کاربر پیام خصوصی بدین شاید خودش هنوز راهنما رو داشته باشه
نه دوست من شما میتونید به اون کاربر پیام خصوصی بدین شاید خودش هنوز راهنما رو داشته باشه
سلام.
من الان در مرحله Greece - Palace موندم . من 3 تا از اون شمش های نقره ای رو گرفتم و فقط چهارمی مونده که اون هم توی اون قسمتی هست که باید دستگیره رو بگشی و ستون ها بالا بره بعد وقتی می پرم روی ستون اولی دوباره همه پایین میرن لطفا کمک کنید . ممنون
سلام دوست عزیز
اینجا که خیلی آسونه ، وقتی پریدی رو ستون اول باید زود بپری به ستون سمت چپت که روی ستون شمشیر های زیادی در اومدن وقتی میپری لارا از لبه ی ستون میگیره و ادامه......
شاید این سوال رو پرسیده باشند حال نداشتم 90 صفحه بگردم من تو مرحله اول گیر کردم اونجا که باید چهار تا چرخ دنده برداری . من سه تاشو برداشتم اما جریان اب نمیذاره چهارمی رو که زیر ابه بردارم هر کاری می کنم جریان اب منو میبره کمک!!!!
اون طوری که من یادم میاد چرخ دنده ها سه تاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین من دری که زیر آب هست (دقیقا قبل ابشار) رو باز کردم ولی نمیتونم برم اونجا چون جریان آب منو میبره و میندازه از آبشار پایین میتونی کمکم کنی؟
برای رسیدن به Relic دوم شما باید تمامی چرخ دنده ها رو هم سر جای خودش قرار میدادید و اهرم هم رو میکشیدید تا آب بند بالای آبشار مسیر آب رو ببنده.
آخرین چرخ دنده دقیقا در منطقه ای هست که باید با T-Rex مبارزه کنید.
سلام
جواب من رو کسی نمیخواد بده
غول آخر را چه جوری بکشم؟
بازی چرا لایسنسش مشکل پیدا میکنه؟
سلام میگم یه جای بازی هست که دو تا اسبند باید بکشمشون..هر کاری میکنم نمیتونم..لطفا کمکم کنید...فوری!
تو تایپیک هست یادمه یه بار havas جان گفته بود شما بگرد
ایناهاش پیدا کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)