تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 312 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درست است که تجربه و برنامه ريزی بسيار مهم است ولی با اين وجود :
    عاقل و برنده و خوشبخت کسی است که افسوس گذشته را نخورد و نگران آينده هم نباشد.تا و قت لازم برای ساختن حال را داشته باشد.
    *
    هر کسی که گذشته را بخاطر نياورد ِ مجبور به تکرار آن خواهد بود.
    *
    دنيا آن چيزی نيست که مافکر می کنيم بلکه منطق ما تصويری خود ساخته از جهان کنونی را برای ما ايجاد نموده و سبب می گردد ما در جهانی که خود ساخته ايم سير نماييم لذا زمانيکه از با خود حرف زدن که جهان چنين است و چنان است دست برداريم جهان نيز از چنين و چنان بودن دست بر می دارد و ما می توانيم به واقعيت جهان دست يابيم
    *
    دون خوان
    Last edited by morshed; 16-09-2006 at 13:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان گرامی سلام
    به دلیل کمیاب بودن اثار کارلوس کاستاندا بر آن شدم که مطالب مربوط به این سالک را جمع آوری و در اختیار دوستان قرار دهم.
    امیدوارم که مفید واقع گردد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عرفان سرخ‌پوستي (یاکی)
    ريشه‌ي عرفان سرخ‌پوستي به بوميان امريكا بازمي‌گردد و مروج اصلي آن دون خوان ماتيوس عارف سرخ‌پوست مكزيكي بود. دون خوان شهرتي در جهان نداشت تا اين كه كاستاندا، دانش‌جوي رشته‌ي مردم‌شناسي در دانشگاه كاليفرنيا، به مكزيك رفت و با او آشنا شد و دون خوان و آموزش‌هاي او را جهاني كرد. كارلوس كاستاندا براي تحقيق در مورد گياهان توهم‌زا به مكزيك رفت و از طريق يكي از دوستانش با دون خوان آشنا شد. كاستاندا از حدود سال‌هاي 1960 تا 1980 پيش دون خوان آموزش مي‌ديد. دون خوان ابتدا به او گفت: راه سالكان اصلي ربطي به استفاده از گياهان توهم‌زا ندارد؛ ولي چون تو يك غربي غير آشنا به اين مسائل هستي اول از اين گياهان شروع مي‌كنيم. در حالي كه يك سالك اصيل نيازي به تاتوره و سكالتيو (دو نوع گياه توهم‌زا) ندارد و راه را به كمك دل انتخاب مي‌كند. گياهان توهم‌زا گياهاني هستند كه توسط سرخ‌پوستان سونوراي مكزيك مصرف مي‌شوند و اثرات عجيب و غريبي روي شخص مي‌گذارند. مثلاً قدرت‌هاي شنوايي يا بينايي عجيبي به او مي‌دهند و چيزهايي مثل اين. از زندگي خود دون خوان اطلاعات زيادي نداريم. علت كم‌اطلاعي ما از زندگي او شايد اين باشد كه او اجازه نمي‌داد كاستاندا عكسي از او بردارد يا صدايش را ضبط كند. كاستاندا از طريق او با دون خنارو هم آشنا شد كه از دوستان نزديك دون خوان بود. معروف است كه دون خوان جادوگر بوده و از گفته‌هاي كاستاندا هم چنين چيزي برمي‌آيد؛ اما خودش مي‌گفته: كار من جادوگري نيست؛ جادوگري گام نهادن در كوچه‌ي بن‌بست است.

عرفان سرخ‌پوستي در دهه‌هاي اخير به صورت غير تئوريك و كاملاً كاربردي در جهان رواج پيدا كرده. به نظر عارفان متعلق به عرفان سرخ‌پوستي انسان فقط بايد به اندازه‌ي مورد نياز فكر كند؛ اصل زندگي عمل كردن است و طفيلي آن فكر كردن. بنابراين فكر نكن كه از كجا آمده‌اي، آمدنت بهر چه بود؟ فكر كن بايد چه كار بكني! (به فكر كن جمله‌ي دوم، دقت كرديد؟!) عرفان سرخ‌پوستي پر است از ديدگاه‌هاي روانشناسي و رفتارشناسي كه ريز به ريز زندگي انسان را مورد توجه قرار مي‌دهند تا او را در مسير نجات قرار دهند. مثلاً در عرفان سرخ‌پوستي خواب‌ها و روِياها مهم هستند و از كنار آن‌ها نبايد به سادگي گذشت. بايد كاري كني كه خوابت شفاف باشد تا در بيداري از آن استفاده‌ي كامل كني. نشانه‌ها و حوادث مهمند. همه چيز در جهان حساب شده است و به كوچك‌ترين نشانه‌ها و حوادث بايد توجه كرد.
    دو شخص مهم ديگر كه حرف‌هايشان قابل تطبيق بر اين عرفان است جيمز ردفيلد و پائولو كوئليو هستند. كوئليو در ريودوژانيروي برزيل متولد شد و پيش از شهرتش نمايش‌نامه‌نويس، كارگردان تئاتر، ترانه‌سرا و هيپي بود. او در سال 1986 مسير زيارتي باستاني اسپانيا (جاده‌ي سانتياگو) را پياده طي كرد و شرحش را در كتاب زيارت آورد؛ اما شروع شهرتش با كيمياگر بود كه در 1998 در فهرست ده كتاب پرفروش جهان قرار گرفت.
    انتقادهايي هم بر عرفان سرخ‌پوستي شده. بعضي آن را به گونه‌اي گرته‌برداري از عرفان‌هاي شرقي مي‌دانند كه قابليت ارضا ي تمايلات عرفاني انسان را ندارد.همچنین نزدیکی مفهوم مطالب به عرفان شرق خود بیانگر عمیق بودن این نوع عرفان است.
    Last edited by morshed; 16-09-2006 at 14:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

به به
    ای ولا
    مرشد جان دستت دردنکه بنده هم حرکات جادویی اونو پیشه یه استاد روس یاد گرفتم در بالا بردن سطح انرژی خیلی موثره
    همچنین در مورد عقاید اونها میشه گفت که بسیار به عرفان خودمون نزدیکه حتی تو یه کتاب خوندم که منظور دون خوان از ساحر رو میشه همون عارف تعبیر کرد . بهر حال این کار شما خیلی مفیده اگه امکان داره ادامه بدین.
    دوستان هم نظر بدند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud_p30
    متشكرم سعي مي كنم اصولي و آرام آرام شروع كنم (خوابامو بنويسم نشانه ها رو چك كنم و ...) ترس نداره كه!!(تلقينو مي بيني! :-) ) ولي جدا اين تاپيك اين درسو به منم داد خيلي توي روز مرگي گم شده بودم. باور كنيد از 1 ماه موعظه بهتر كار ميكنه فقط يه مشكل آدم مي بينه كه كلي چيز هست كه راجع بهش اطلاعاتي نداره! و هميشه جهل باعث ترسه بعد ميترسه ميشه مثه من!!!!!

بازم ممنون
    اينا بدون كه ذهنت قدرت واقعي كردن ترسهات را داره پس از چيزي نترس

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

new_boy عزیز مطلبتون جالب بود من که می خوام اینکار را بکنم امیدوارم موفق بشم.
    در ضمن من هم به نگاه جدیدتون به زندگی تبریک می گم موفق باشید.

-================================================== ==
    از کتاب خاطرات یک مغ نوشته ی پائولو کوئلیو
    من هر چقدر سعی کردم موفق نشدم!
    هرچند زیاد سعی نکردم!
    ولی اون تمرینی که باید ناخنتو بکنی تو ناخنت اثر کرد!

mahyar_p30 جان می شه بگی این تمرینی که گفتی برای چی خوبه و چطوری هست؟؟؟

=-----------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام به دوست همراه و رفیق قدیمی مهدی عزیز ممنون که آِی دی وایمیلتون را گذاشتین
    امیدوارم کارهاتون به خوبی پیش بره و تاپیک را از تجربه های خوبتون بی بهره نذارید
    __________________________________________________ __________________________

ورود دوباره استاد عزيز مرسدس را هم تبريك ميگم

راستي مرسدس جان شما هم يه لطفي كن آى دي و ايميلتون را بزاريد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شرمنده ها من دوباره تجربمو بگم راهنمايي بگيرم. ديشب دوباره تجربه كردم اينبار جرات كردم رفتم بيرون يه ذره پرواز كردم بعدم موتور سواري!!!(من عقده موتور كردم آخه نمي ذارن موتور سوار شم !) بعد يه دفعه احساس كردم مامانم داره صدام ميكنه برگشتم سريع بيدار شدم ولي كسي نبود سر جمع 3-4 دقيقه طول كشيد اما سوال هام :
    1-فضاي خواب دست ما نيست؟ (از اتاقم كه اومدم بيرون ديدم تو خونه قديميمونيم!!)
    2-خيلي خيالي بود مثلا موتورم يه جوري بود كه زمين نمي خورد به مانعي هم نمي خوردم (از شمشادا رد مي شدم) اين طبيعيه؟
    3- چه جوري ميشه رفت تو خواي بقيه ميشه اصلا؟
    4- چه جوري مثلا ميشه رفت آينده؟
    5- اونجا هم حلال حروم صواب و گناه داره يا آزاديم هر كاري دوست داريم بكنيم؟
    6- اين وضوحش يه ذره كم بود كيفيتش خوب نبود!! شايد چون هوا يه ذره هنوز تاريك بود چي جورياس؟

شرمنده ها الان ميگيد پسره 2 دقيقه تجربه داشته شونصد تا سوال واسش پيش اومده!!!!!
    از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلامmorshed
    مطلب خيلي جالب بود اگر تعريف مفصلي از عرفان مي خواين به تايپيك عشق و عرفان يك نگاهي بندازيد اون هم جالب
    موفق باشين

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

ایول معجزه شد یکدفعه تاپیک چقدر با حال شد
    دست همه درد نکنه
    من که فکر کردم تاپیک از دست رفت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به مسعود عزيز هر چي سوال داري بزار من هر جي بدونم در خدمتم

جواب سوال اولت بايد بگم كه وقتي مدتي گذشت و يكم روي خوابهات كنترل پيدا كردي فضاياونا را هم مي توني عوض كني.
    جواب سوال دومت را مطمئن نيستم اما ميدونم بعضي خوابها ساخته تخيل ما هستند و شايد اي از اون دسته خوابهاست مي دوني چيه يه جا خوندم هر بدن خواب مخصوص به خودش را مي بينه ما هفت تا بدن داريم.
    جواب سوال سومت توي خواب بقيه هم ميشه رفت ولي پيش زمينه اون اينه كه يا توي خواب باشي و آگاه شي يا اينكه در حال برونفكني كالبد اختري باشي و البته فرد مذكور بايد خواب باشه بعد شما تمركز ميكني و شكل اون فرد را كامل تصور ميكني و اراده مي كني كه پهلوش باشي.البته كاملترش را دوباره برات ميزارم.
    جواب سوال چهارمت چطوريش را مطمئن نيستم البته فكر ميكنم براي همين نميگم اما بايد بقدر كافي انر}ي و تسلط كامل روي خوابهات داشته باشي.
    جواب سوال پنجمت را هم حدس ميزنم فكر نكنم اين مسائل باشه اما از اونجايي كه حتي فكر كردن به گنه ميتونه روي بدن ادم تاثير بزاره فكر كنم هيجا نبايد گنه كرد البته من اينطور فكر ميكنم .راستي يجا خوندم انجام عمل جنسي تو خواب انر}ي زيادي مصرف مي كنه و كسايي كه تازه تجربه بيداري تو خواب را بدست اوردند احتمال زياد از خواب مي پرند پس تازه كارها فعلا كسب انر}ي چون بدون انر}ي بيداري تو خواب سخته.
    جواب سوال اخرت اگه ديدي خوابهات كمرنگ ميشن يا داري از خواب بيدار ميشي به كف دستهات نگاه كن براي من عمل كرد.
    فعلا خداحافظ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •