عزیز من این سوال بود که کردی؟؟؟!!!داداش مشکی رنگ عشقه!!!!!در ضمن خودت خوب میدونی در حال حاضر خریدن 5700 قرمز رنگ میتونه یه ریسک باشه!!!پس ریسک نکمن و مشکیشو بخر!!!!
![]()
عزیز من این سوال بود که کردی؟؟؟!!!داداش مشکی رنگ عشقه!!!!!در ضمن خودت خوب میدونی در حال حاضر خریدن 5700 قرمز رنگ میتونه یه ریسک باشه!!!پس ریسک نکمن و مشکیشو بخر!!!!
![]()
سلام.
بدون چرخوندن پایینش میشه از امکانات پخش موزیک و عکاسی استفاده کرد؟؟؟
کیفیت نمایش عکس و فیلمش مثل تصویری که روی گوشی آواتار rainysky50 هست میشه؟ اخه کیفیتش مثل تلویزیون میمونه!
قابلیت استفاده بو صورت فلش مموری رو داره(بدون نصب درایور در ویندوز شناسایی بشه)
کیفیت کی پد و جوی استیکش چطوره؟ یه جا خوندم که میگفت رنگشون میره!
برنامه های 9.1 روش سوار میشن؟
ببخشید که اینقدر سوال میکنم آخه من بین این کوچولوی پرقدرت و n73 me موندم.این از یه طرف cpu 369 و symbian 9.2 و صفحه 16 میلیون رنگ و قیمتی حدود 100 هزار تومن کمتر داره ولی اون یکی دوربین قدرتمند تر و صدای بلند تر و باکیفیت تری داره.
با تشکر...
بله.کی گفته برای استفاده از موزیک باید حتما گوشی رو بچرخونی؟؟؟؟
لطفا آدرس سايت برنامه هيا اين گوشي را بذار![]()
1-بدون چرخوندن ميتوني استفاده كنيچ
2-كيفيتش به همون خوبيه كه ميبيني
3-نمي دونم
4-شك نكن كه 5700 بهتره صرفنظر از دوربين كه مال هيچ گوشي خوب نيست
امين جان اين قضيه ريسك چيه ؟ رنگ قرمز مشكلش چيه؟
سرم شلوغ نميرسم همه پست هارو بخونم![]()
ببین دوست عزیز خود نوکیا گفته که رنگ قرمز مجارش مشکل داره و داره از بازار جمشون میکنه اگه قرمز میخواین بخرین برین آلمانیشو بخرین.
متاسفانه من پاكشون كردم ، 3 تاشون رو هم فكر كنم نزديكه 3 مگ مي شد ، چيز خاصي نبود براي ويديو كالش بود
قرمز
سليقه ايه ، برو بازار از نزديك ببين ، ببين كدوم به دلت بهتر مي شينه ، من جفتشو ديدم ولي قرمزش به نظرم
اسپرت تر و قشنگتر اومد . بازم ميگم سليقه ايه
سلام به نظر من مشکیشو بخر چون قشنگ تره
داخل قرمز اون قسمت اینفراردش خیلی ضایست خودش قرمزه اینفرارد مشکی.
ازون حرفا بودا ، كي همچين حرفي زده ، رنگ ديگه چي هست كه بخواد گوشي رو مشكل دار كنه
تازه مي گن رنگاي ديگشم اومده ، سبز زيتونيش هم هست انگار . همشون هم ساخته مجارن هيچ فرقيم ندارن
آلمانيش هم فكر نكنم اصلا بياد ، سري 5 نوكيا تحت ليسانسه مجاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)