تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 131 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ناطور دشت/جروم دیوید(جی.دی) سالینجر/ترجمه:احمد کریمی

خارق العاده، بي همتا، تک ستاره ي درخشان آسمان رمان، در کل هنوز واژه اي در ستايش اين کتاب خلق نشده : دي
    خب، الان اينقد ذوق زدم که نميدونم چي بنويسم.از شخصيت پردازي هاي فوق العاده، طنز گاه شيرين و گاه تلخ داستان، بيان زيباي افکار و احساسات انسان....
    کتاب در مورد يه نوجوان 16 ساله به اسم هولدن کالفيلد که با محيط اطراف خودش که پر از نيرنگ و دروغه مشکل داره و داستان از جايي شروع ميشه که از مدرسه اخراج شده....
    در واقع اين کتاب بيان فوق العاده افکار يه نوجوانه، که طنز بسيار زيبايي هم در خودش داره! واقعا بعضي از جاها از خنده روده بر ميشدم که در واقع نتيجه ي صداقت شخصيت داستانه

توي نقدهاي مزخرفي که رو نت ميخوندم گفته شده بود که رمان در نقد جوامع غربي هست که در حال نابودي ارزشهاي خودشون هستند!
    من راجع به اونجا اطلاعي ندارم اما به نظر من خيلي شبيه جايي بود که توش زندگي ميکنيم

البته از ترجمه ي زيباي احمد کريمي هم نبايد گذشت. اينم بگم بعضي از جاها واقعا از الفظ تندي استفاده کرده اگه با اين واژه ها مشکل داريد ترجمه ي بعد از 57 رو بخونيد: دي
    متاسفانه از سالينجر آثار زيادي در دست نيست و ايشون زندگيشون رو در انزوا ميگذرونن.
    يه چيز ديگه اين که من اصلا خوشم نمياد کتاب پي دي اف بخونم چون زياد به مانيتور خيره بشم تا چند ساعت بعد دچار توهم ميشم اما اين کتاب اونقدر زيبا بود که وقتي چند صفحه ي اولش رو خوندم ديگه نتونستم کنارش بزارم.
    تو سه روز کتاب رو تموم کردم هر چند آخرش چشمام داشت در ميومد!
    اگه اين کتاب رو نخونديد فرصت رو از دست نديد و حتما بخونيدش.

2. 13 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض دوئل

دوئل
    آنوتون پاولوویچ چخوف
    احمد گلشیری

داستان پیرامون چند خانواده و شخصیت نمادگرا میچرخد ... و در عین حال قضاوت تمامی آنها را نسبت به یکی از اعضای گروه به خواننده ارائه می دهد

من اندیشه ای که در پشت داستان وجود دارد دوست دارم ... در عین حال سبک روایت چخوف به داستان لطافتی دلچسب بخشیده ... بررسی یک کاراکتر از چندین دیدگاه و در ضمن آشنا شدن با هرکدام از این نظردهنده ها در سایه ی یک داستان به خودی خد میتواند کنجکاوی برانگیز باشد و کتاب نیز چنین است ... یک بررسی کاراکتر چندلایه

ولی روند پیش روی داستان گاهی کمتر از حد انتظار است (این روس ها هم با این اسم های میانه شون مزید بر علت میشوند : دی)

ولی در کل کتاب از آنهایی است که سریع خوانده میشوند ... نتیجه گیری پایانی را در پرده ای از حجاب جلو روی خواننده میگذارد و .....

4. 7 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا گوریو بالزاک ( ترجمه ادوارد ژوزف ) ، سفر به شرق ( هرمان هسه ) ، چراغ ها را من خاموش می کنم ( رویا پیرزاد )

6. این کاربر از عطارد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماه پنهان است/جان اشتاین بک/ترجمه: پرویز داریوش

روايتي شيرين از جان اشتاين بک راجع به ايستادگي در مقابل ظلم و ايثار در راه آزادي.

داستان اين کتاب راجع به اشغال شهري کوچک توسط نيروي نظامي آلمانه.( هر چند در طول داستان اصلا اشاره اي به اسم شهر اشغال شده و حتي قواي نظامي اشغال کننده نميشه و فقط از روي اسمهاي آلماني سربازها و "پيشوا،پيشوا"گفتن اونها ميشه به اين نکته پي برد).

مردم شهر اشغال شده در ابتداي ورود نظاميها هنوز کمي گيجند و موقعيت رو درک نميکنن.به طوري که نظاميان آلماني از اين که به راحتي اين شهر رو تصرف و مردانشون رو به بردگي براي کار در معدن گرفتن ،سرمستند!

اما پس از مدتي مردم به مقاومت ميپردازن هر چند خيلي از اونها رو تير باران ميکنن به اميد ساکت کردن مردم ،اما زهي خيال باطل! : دي

در واقع جان مايه ي کتاب رو ميشه از در جمله اي که شهردار شهر خطاب به فرمانده ي نظاميان ميگه پيدا کرد:شما میتوانید مارا تير باران کنيد، اما نميتوانيد روح آزاد مارا به بند بکشيد(نقل به مضمون).

در واقع اشتاين بک چيزي رو روايت ميکنه که تاريخ اون رو ثابت کرده "در هم شکستن استبداد و پيروزي آزادي"

8. 6 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

دو کتاب (سپید دندان و آوای وحش ) اثر جک لندن رو توصیه میکنم که بخونید خیلی قشنگن. اولی درباره زندگی سگی دورگه هستش که توشرایطی بزرگ میشه که تندخو وفوق العاده خشن بارش میاره اما درنهایت روند زنگیش تغییر میکنه درضمن این کتاب ربطی به کارتونش نداره. کتاب دوم هم زنگی یک سگ اصیل هست که برای کار به قطب برده میشه ودر نهایت به جایگاه اصلی زنگی هر حیوونی یعنی طبیعت برمیگرده.
    کتاب مزرعه حیووانات اثر جورج اورول هم کتاب خوبی هست . کلا سیستم یک جامعه رو تو حیوونا پیاده کرده.

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

گزارش یک قتل از پیش اعلام شده
    گابریل گارسیا مارکز
    کیومرث پارسای

داستان همونطور که از اسمش پیداست در مورد یک گزارش است ... گزارشی در مورد یک قتل در شهری کوچک ... که بسیاری از مردم این شهر از موقوع آن و زمان وقوعش خبردار شده اند ولی در کمال ناباوری اتفاقات دست به دست هم می دهند تا قتل انجام پذیرد
    و داستان مارکز درواقع توصیف این واقعه است که این " اتفاقات " چه بوده اند و چطور چنین کاری ممکن شده است
    در مورد سبک روایی این احساس به من دست داد که قسمتی جدا افتاده از " صد سال تنهایی " رو میخونم ...
    این کتاب از اونهاییه که دستتون میگیرین از صفحه ی اول شروع میکنید و تا خط آخر از صفحه ی آخر رو نخوندین پایین نمیذارینش
    ریتم سریع و همون " رئالیسم جادویی " معروف از ویژگاهای داستان است و ترجمه ی خوب "پارسای " هم به موارد فوق اضافه کنید

11. 6 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

شیاطین
    داستایوفسکی
    سروش حبیبی

واقعا چطور میشه این کتابو شرحش داد؟ چطور میتونم معرفیش کنم؟ اینقدر استادانه مسائل درونی و موضوعات سیاسی و اجتماعی رو حل کرده که فقط آدم رو تو یه حس لذت غرق میکنه و اجازه نمیده که کتاب رو زمین بذاره. از حجمش نترسید! اگر فصول اول رو به سلامت بگذرونید، کتاب شما رو میخکوب خواهد کرد! واقعا نمیخوام و نمتونم بعد از این کتاب دیگه ای رو حالا حالا ها بخونم! اینقدر پر شدم که نتونستم خشم و هیاهوی فاکنر رو ادامه بدم!

13. 4 کاربر از desertwolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohaddese829's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من رمانهاي قشنگ زيادي خوندم اما دزيره و(من او)نوشته رضا اميرخاني رو خيلي دوست دارم.
    (من او) داستان يه عشق پاك و واقعيه پيشنهاد ميكنم بخونيدش.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جراحی روح
    محسن مخبلباف

خواندن اين كتاب براي افراد زير هجده سال, ممنوع است و هر كس ناراحتي قلبي يا بيماري عصبي دارد, آن را نخواند

این کتاب رو میتونید از این سایت بخونید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من کتابشو داشتم

چند خط اول کتاب

محتوای مخفی: {:-) 
    مرا توي خيابان دستگير كردند. كمي از همان شكنجه‌هاي معمول, مثل بستن به تخت و شلاق زدن به كف پا و تخته كمر و باسن, ‌يا شوك برقي و دستبند قپاني و آويزان كردن و سوزاندن با سيگار «وينستون» كه حرارتش بالا است. من هم طبق معمول همه را تحمل كردم و قرارهايم را كه سوزاندم, همه چيز را لو دادم. باز هم طبق معمول, باز جويم به نتيجه نرسيد, چون هميشه همه اطلاعات سوخته بود. خودش هم مي گفت همان موقعي كه مرا مي زده, اعتقاد نداشته كه من .......

16. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

نوشته ی آنا گاوالدا
    و ترجمه ی الهام دارچینیان*

پشت کتاب :

"دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد"
    مجموعه داشتانی است که بلافاصله پس از انتشار
    به موفقیت بزرگی در دنیای دست یافت.
    داستان ها هم خارق العاده اند، هم گزنده و هم در عین حال غم انگیز،
    جذاب و تا اندازه ای غیر معمول.
    در هر داستان، عشق همچون زندگی موضوع اساسی است،
    عشقی که هم دل انگیز و اسرار امیز است و هم درد اور و صدمه زننده..
    همانطور که خودِ نویسنده میگوید، در حالی که همه فکر می کردند تمام شده است این داستان را می نویسد. داستان اخر با عنوان " سر انجام " روایت خودش است .
    صمیمیت و صداقت ویژگی اصلی داستان هاست. شخصیت ها همه شبیه خودمان اند. خیلی خودمانی. راحت حرف می زنند. اعتراف می کنند. داستان " سالها " فوق العاده بود. و "حقیقت روز" .

* جلدش قرمز است!

18. 2 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •