هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
لینک بلند ترین درایور صدا برای 810 رو میخواستم. کسی داره؟؟؟؟
میخوام تا جایی که ممکنه بلند باشه . کیفیت هم زیاد مهم نیست.
فکر کنم toshara 1.2 باشه اون طور که شنیدم ولی شاید اسپیکر گوشیت صدمه ببینه ها بقیه دوستان هم نظر بدن
شما می تونید 10 تا 20 منوی فلش بریزی تو گوشیت به شرطی که تم های منو ها رو هم بعدا بریزی تو گوشیت وقتی که منو ها رو نصب کردی
اونوقت تم مربوط به منو رو تو گوشیت نصب کن من حدود 15 منو تو گوشیم هست همشون هم با تم مربوطه جواب میدن
من باز گوشیم بعد از مرحله RESTORE روشن نمیشه
FRIMWARE :r4db005
لطفا کمک کنید![]()
![]()
![]()
فایل ریستورت رو عوض کن گوشیت و 2باره فلش کن شاید هم مشکل از XS باشه مال من یه بار مشکلم XS بود که dont send میداد بعد XS 1.5 رو نصب کردم درست شد.
فریم ویر و دوباره دانلود کردم درست شد ! از این تم های فلش ریختم تو گوشی بل تمای خودش چرا بعضی ها منو هاش عوض نمیشه ؟ بعضی ها عوض میشه ؟
دوست عزیز هر منوی فلش یه نامی دار ه که شما تو گوشی می ریزید ! درسته ؟
شما باید اسم منوی فلش رو دقیقا در محل مورد نظر بنویسید : <Desktop_style Type="File" Source="اسم منو.swf"/>(واسه تک تک تم هایی که می خواهید استفاده کنید این کار رو باید انجام بدید )
خوب لابد میپرسید اینا رو کجا باید وارد کنیم ؟ همه اینا رو آقا حمید تو پست دوم شرح داده اند !
اقا من گوشیم w810 سریال چنجی هست.می تونم با نرم افزار XS++ورژن1.2،می تونم درایو دوربین و صدا و منوی فلش بریزم تو Upload to Phone و FSX رو بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی گوشیم هنگی چیزی نمیکنه و راحت روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا تمامی کسانی که طلاع دارند راهنمایی کنند......
بله دوست عزیز ...
با ++xs به راحتی و بدون درد سر میتونی عمل هک رو انجام بدی ولی شاید تا 8 ساعت معطلت کنه !
تجربه های من در کار با ++xs :
قبل از شروع هک کلیه برنامه های در حال اجرا رو ببند ( اگه آنتی ویروس و چیزاری دیگه مثل این رو هم غیر فعال کنی که چه بهتر )
در هنگام هک میتونی کنسل کنی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد فقط شما زمانی که داره فایل میریزه تو گوشی یا پاک می کنه نباید کنسل کنی و باید خوش شانس باشی که اون موقع برق نره ( عمل پاک کردن فایل ها و کپی کردن فایل های جدید 45 ثانیه بیشتر طول نمی کشه ) و بقیه زمان انتظار شما برای نفوذ به خود گوشی هست !
و در آخر در هنگام هک هیچ برنامه ای رو اجرا نکن ! ( من خودم به این موضوع عقیده دارم )
خدارو شکر گوشیم درس شد مرسی دوستان .
من داشتم گوشی W300 و هک میکردم که به مورد عجیبی بر خورم و اونم این بود که وقتی ذش Xs++ خواستم هکش کنم Lcd گوشی سغید شد و Lcd پشت شروع به خاموش روشن شدن شد !!!! ؟؟ کسی می تونه کمک کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)