بچه ها لطفا یکی که V3i داره یه لطفی به بنده بکنه و
آهنگی به نام Ambient که فابریک تو مموری گوشی V3i هست واسه من آپلود کنه.
حجمش خیلی کمه،اگه لطف کنین خیلی دمتون گرم میشه.V3i خودم دستم نیست.
دمتون گرم...![]()
بچه ها لطفا یکی که V3i داره یه لطفی به بنده بکنه و
آهنگی به نام Ambient که فابریک تو مموری گوشی V3i هست واسه من آپلود کنه.
حجمش خیلی کمه،اگه لطف کنین خیلی دمتون گرم میشه.V3i خودم دستم نیست.
دمتون گرم...![]()
anti_girl عزیز ببخش که دیر جوابت رو دادم ممنون از جوابت.
خواهش میکنم سعید جان اگه بازم مشکلت حل نشد من در خدمتم
سلام
من دو مدل اسپیلت اسکین به نامهای Hellomoto و Mod_my_moto از این سایت دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم ولی بعد از هر بار نصب گوشیم بهم می خورد و مجبور می شدم گوشیمو فلش کنم .می خوام خواهش کنم اگه کسی این اسکینها رو نصب کرده یه توضیح کاملی راجع به نصبش بده.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . مرسی
تو پوشه اين اسكين ها فولدري است كه فايل ايي با پسوند gif هست كه بايد همه اين عكس ها رو به بخش e/icon گوشي كپي كنيد اگه اين بخش وجود نداره خودتون ايجاد كنيد. حتما بايد فايل هاي سيستمي رو هم نصب كنيد (mma_ucp و mma_dcp). بعد هم با روش هاي معمول اسكين رو نصب كنيد.
آقا من یک v3i دارم.وقتی رم میکرو اس دی را داحل رم ریدر میذارم که آهنگ توش بریزم نه میشه ازش کپی کرد نه اطلاعات توش ریخت.پیغام میده:
write-protector
باید چکار کرد؟ خواهشا یکی کمک کنه؟
دوست عزیز اون دکمهlock که در کنار خشاب قرار داره رو نگاه کن شاید از اون باشه
من یک مشکل دیگه دارم.وقتی با برنامه p2k می خوام اسکین نصب کنم بعد از وارد شدن در شاخه a/mobile باید skin وجود داشته باشه که فایلهای اسکین مورد نظر را در آنجا کپی کرد و لی این skin اونجا نیست باید چکار کرد؟ من یک فولدر skin اونجا ایجاد کردم و فایلها را داخلش کپی کردم ولی بازم بعد از ریست کرن اسکینی درست نشد.میشه کمک کنید؟
اسمه فولدر اگر اشتباه نکنم... Skins هستش.. که باید وجود داشته باشه!!! شما از چه ورژنی از این برنامه
استفاده میکنید؟؟؟ تو برنامه هایه دیگه هم این فولدر وجود نداره!!!!؟
فکر کنم ورژن 2.9 باشه.آقای شما یک ورژنی برام بذارید که مطمئنن این فولدر را نشان بده.خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)