برادرم دانشجو هستسلام
خدا رحمتشون کنه
اگر برادر بزرگترتون خرج خونه رو در میاره میتونه معافیت بگیره
پدرم شركت نفت كار مي كرد.حالا جزو بازنشسته ها هستيم و مستمري مي گيريم .با اين حال چه طور؟
برادرم دانشجو هستسلام
خدا رحمتشون کنه
اگر برادر بزرگترتون خرج خونه رو در میاره میتونه معافیت بگیره
پدرم شركت نفت كار مي كرد.حالا جزو بازنشسته ها هستيم و مستمري مي گيريم .با اين حال چه طور؟
تا زمانی که دانشجو باشه که هیچ بعد از اتمام تحصیلش اگه سرپرستیه یه خونوار رو داشته باشه معاف میشه اگه هم نه که باید بره خدمت
من متولد نیمه دوم 69 هستم بارسال کنکور دادم یه بار دیگه هم می خواهم بدم باید دفترچه بست کنم؟
با سلام دوستان عزيز من تك پسر خانواده هستم و پدرم 50سال داره و نميتونم از قانونه 3 خواهر استفاده كنم!من اين هفته ميخواستم دفترچه بگيرم اما شنيدم كه سال 89 تمامي تك پسر ها بدون شرايط سن پدر معاف ميشن!حالا ميخواستم بدونم اين حرف صحت داره يا نه؟
سلام به همگی
من تا اینجا که درگیر مسائل خدمت بودم یه چیز رو فهمیدم اونم اینه که نمیشه حتی به واحد مشاوره سازمان وظیفه هم اعتماد کرد! یه بار زنگ زدم گفتن واکسن لازم نیست.امروز زنگ زدم گفتن واکسن و معاینه لازمه.
یه بار زنگ زدم گفتن که اصلا لازم نیست دفترچه بفرستی.بار دیگه گفتن باید دفترچه بفرستی...!!
خدا به ما رحم کنه!!!
ضمنا معاینه رو هر دکتری که نظام پزشکی داشته باشه میتونه انجام بده.(پزشک عمومی هم میشه) واکسن هم احتمالا میرم فردا بزنم.آدرسش رو خود پلیس +10 بهم داد.
من فرم 3 رو بردم آموزش و پرورش منطقه مون مهر زدند. مونده واکسن و معاینه که فردا ردیفش می کنم.
خوش به حال کسانی که متولد نیمه اول سال هستن.نه سال اول که کنکور میدن دردسر دارن نه سال دوم که پشت کنکور می مونن.![]()
من امروز رفتم واکسن رو هم زدم دفترچم رو هم فرستادم.به جای فرم 3 هم که باید مدرسه و ناحیه پر کنن 2 صفحه کاغذ بهم دادن و اونا رو جایگزین فرم 3 کردم.
معاینه پزشکی رو هم هر دکتری میتونه تکمیل کنه.فقط دفترچه بیمت همرات باشه که مجبور نشی مثل من 4000 تومن پول ویزیت برای 1 دقیقه بدی.
فقط میخاستم بدونم که همه کارام تموم شد؟برگ تاییدیه ثبت اطلاعات رو گرفتم.الان باید منتظر جواب باشم؟
چقدر طول میکشه تا جواب بیاد؟و حدودا میشه گفت که تاریخ اعزامم کی هست؟
بله باید دفترچه رو بفرستی...
گفتم که اینا حرفاشون حرف نیست
آره دیگه باید منتظر جواب باشی ... تو خود دفترچه نوشته حداقل 20 روز بعد جواب میاد یعنی ممکنه زودترم بیاد ...
تاریخ اعزامم با توجه به شرایط کسایی که پارسال این موقع دفترچه فرستاده بودن میتونم حدس بزنم احتمالا مهر 89 ...
---
راستی این جواب مارو ندادیدا ! گفتم این کپی کارت ملی رو چیکار کنم؟ من کارت ملی ندارم. دوماه دیگه صادر میشه!
خدا کنه سال بعد بیوفتم(حداقل بعد از کنکور).
اگه کارت ملی نداری باید از کارت موقت ملی کپی بگیری بفرستی.
راستی کپی از همه صفحات شناسنامه هم یادت نره.مخصوصا صفحه آخر(انتخابات) که یه برگ مهر اضطراری روشه و یادشون میره کپی کنن.
سلام من متولد اردیبهشت 65 هستم و سال 84 برای اینکه غیبت نخورم دفترچم رو پست کردم و جوابش اومد که چند ماه بعد اعزام بودم ولی همون سال دانشگا رفتم والان امسال بهمن تموم میشه. (برگ سبز رو دادم دانشگا که یکبار پروندم رو نگا میکردم اونجا نبود و بجاش یچی دیگه از نظام وظیفه فرستاده بودن) حالا درسم تموم شه باید باز بفرستم دفترچه؟ لیسانس گرفتم . واین نبود برگ سبز طبیعیه؟؟
دوستم دو هفته قبل فرستاد تاريخ اعزامش افتاد اسفند 89....تاریخ اعزامم با توجه به شرایط کسایی که پارسال این موقع دفترچه فرستاده بودن میتونم حدس بزنم احتمالا مهر 89 ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)