تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 97 از 645 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

207
    mk002007
    Registered User
    ماموریت من در اینجا در بخش آسی تک با این توصیفاتی که دوستان از آسیا تک ارائه دادند به پایان رسید و پستی در اینجا قرار نمی دهم و عملا از گرفتن اکانت آسای تک منصرف شدم.
    با سپاس از دوستان به خاطر زحمتی که برای پاسخها کشیدند.

چقدر خوشحالم که قبل از اینکه از آسیا تک سرویس بگیرم با شما دوستان در میان گذاشتم و خوب روشن شدم که نزدیک بود تو چهخ چاهی بیفتم و نیفتادم. بسیار از این بابت خوشحالم.

از دوستان جولیان و نئونلاین یک سئوال دارم و ان اینکه حالا ما اصلا کاری به دانلود نداریم می خواهم بدانم که برای وبگردی ایا راحت هستید مثلا ایا صفحه های وب را تند تند باز می کند و ایا ویدئوهای انلاین در گوگل ویدئو و قیره را می توانید به راحتی ببینید و یا از پایگاههائی که پیوندهای مستقیم برای بارگزاری قرار می دهند هم مشکل دانلود دارید و یا خیر.

البته از همه مهم تر اینکه لطفا بگوئید در بازکردن صفحات وب ایا کاملا راضی هستید و یا خیر!؟

بببنيد من گيج شدم بعضي ها راضي هستن بعضي ها هم راضي نيستن از اسيا من مونم در صورتي كه از صبا راضيم واقعا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

البته من دارم تغيير مكان ميدم بايد ببينم كجا خونه ميگيرم و چه شركتي سرويس ميده ولي اسيا ميخوام ببينم خوبه بگيرم اخه بعضي ميگن خوبه بعضي بده از نظر همون وب گردي سرعت باز كردن صفحات وب سريع هستش؟؟ سرعت دانلود خوبه؟!! البته يكي از دوستان گفت 128 اداري خوبه
    بعد من مودمم براي صبا هستش قبول ميكنن يا بايد مودم خودشون باشه البته مودم من خيلي خوبه همينجا هم تحقيق كردم ولي اين isp ها درامدشون از مودم هستش بازم ماه اول سرويس مجاني ميدن؟!!!

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

استاد!استاد!استاد!

من فکر میکردم نبود آزادی و دموکراسی و پیش گرفتن سیاست سانسور و سرکوب آزادی بیان ، فقط مختص جمهوری اسلامیه حالا میبینم که نه!!! در همه جای دنیا وجود داره.

فقط خواهشم از شما مدیر محترم!استاد!ادمین! اینه که این پستم رو پاک نکنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

البته من دارم تغيير مكان ميدم بايد ببينم كجا خونه ميگيرم و چه شركتي سرويس ميده ولي اسيا ميخوام ببينم خوبه بگيرم اخه بعضي ميگن خوبه بعضي بده از نظر همون وب گردي سرعت باز كردن صفحات وب سريع هستش؟؟ سرعت دانلود خوبه؟!! البته يكي از دوستان گفت 128 اداري خوبه
    بعد من مودمم براي صبا هستش قبول ميكنن يا بايد مودم خودشون باشه البته مودم من خيلي خوبه همينجا هم تحقيق كردم ولي اين isp ها درامدشون از مودم هستش بازم ماه اول سرويس مجاني ميدن؟!!!
    دوست من شما که از صبا نت سرویس میگیری و راضی هستی برای چی میخوای شبکتو عوض کنی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیش شماره ما 8875 هستش.
    پارس آن لاین استفاده کردم بد نیست. (برای من که تا حالا ای دی اس ال نداشتم بدک نبود)
    الان دایال آپی شدم باز.به جز پارس آنلاین چیز دیگه ای نیست که این دو رو بر به درد من بخوره؟بیشتر می خوام آهنگ و فیلم دانلود کنم. کار خیلی خاصی نمی کنم باهاش.
    دستتون درد نکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

پیش شماره ما 8875 هستش.
    پارس آن لاین استفاده کردم بد نیست. (برای من که تا حالا ای دی اس ال نداشتم بدک نبود)
    الان دایال آپی شدم باز.به جز پارس آنلاین چیز دیگه ای نیست که این دو رو بر به درد من بخوره؟بیشتر می خوام آهنگ و فیلم دانلود کنم. کار خیلی خاصی نمی کنم باهاش.
    دستتون درد نکنه
    روی صحبت شما با بنده بود دوست من؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روی صحبت نداشتم!
    منظورم با همه بود.هر کی کهخ نظری داره و می تونه بهم پیشنهاد بده که چی بگیرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

روی صحبت نداشتم!
    منظورم با همه بود.هر کی کهخ نظری داره و می تونه بهم پیشنهاد بده که چی بگیرم.
    خب در مورد پیش شماره که باید به سایت شرکت های ارایه دهنده سرویس های ای دی اس ال مراجعه کنید و سرچ کنید.بعد از پیدا کردن این که چه شرکت هایی شما را ساپورت میکنن در اینجا اعلام کنید تا مزایا و نقایص هر کدام از آنها را برایتان شرح بدم .
    دیگر اینکه من خودم 10 ماه از پارس آنلاین سرویس میگرفتم و به هیچ وجه راضی نبودم و علت را در صفحات قبلی همین تاپیک توضیح دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آسیا تک اعصابم رو واقعا ریخته به هم
    الان دقیقا 2 هفتس مودم رو آوردن خونه تحویل دادن رفتن هیچ خبری هم دیگه ازشون نیست به شرکت هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنین
    روز اول میگفتن 4 الی 5 روزه تموم میشه

اشتباه کردم باید از یه شرکت دیگه میگرفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این آسیا تک اعصابم رو واقعا ریخته به هم
    الان دقیقا 2 هفتس مودم رو آوردن خونه تحویل دادن رفتن هیچ خبری هم دیگه ازشون نیست به شرکت هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنین
    روز اول میگفتن 4 الی 5 روزه تموم میشه

اشتباه کردم باید از یه شرکت دیگه میگرفتم
    دوست عزیز منم مثل شما که دفعه اول گرفته بودم خیلی عجله داشتم به منم گفته بودن از3 تا 10 روز طول میکشه ولی وقتی وصل شود برام 2هفته طول کشید زیاد به حرفاشون حساب باز نکن در ضمن از سپنتا اشتراک گرفته بودم الان هم هفته اخرش هست و با آسیا تک قرار داد بستم به منم همین حرف رو زدن ولی هر چی باشه یک ماه اشتراک مجانی میدن اگه ازش راضی بودی اونوقت تمدید می کنی که این خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •