محدود.بعد اینکه فکر نکنم سرعت دانلود 145 برای اشتراک 512 پایین باشه.
طبق تعریف:سرعت دانلود برای اشتراک 512 باید حداکثر 64 (512/8=64) باشه،در حالی که من تقریبا 2 برابر این سرعت دارم.
محدود.بعد اینکه فکر نکنم سرعت دانلود 145 برای اشتراک 512 پایین باشه.
طبق تعریف:سرعت دانلود برای اشتراک 512 باید حداکثر 64 (512/8=64) باشه،در حالی که من تقریبا 2 برابر این سرعت دارم.
هیچ شرکتی برای محدود این سرعت رو نمیده
حتی آسیاتکی که الان پوکیده یا شاتلی که دزده برای سرویس 128 بالای 250 هستن دوست عزیز حالا چه برسه به 512
خوب پس ضریب اشتراک رو در نظر بگیر ببین چند برابر مخابرات داره بهت میده512/8=64
64/8=8
پس با این حساب مخابرات داره بهت 18 برابر سرعت میده برو حالشو ببر
متوجه حرف شما نشدم.
اشتراکی که ما از پشتیبانی(مخابرات یا شاتل ...)خریداری میکنیم،بر حسب کیلو بیت هست.که ما وقتی دانلود میکنیم،کامپیوتر بر حسب بایت این مقدار را به ما نشان میدهد.که ا بایت یعنی 8 بیت.با این حساب اگر اشتراک 512 کیلو بیت داشته باشم،سرعتی دانلودی که کامپیوتر به ما نشان میده باید 64 کیلو بایت باشه،در حالی که با سرعت 145 کیلو بایت دانلود میکنم.که اگر این مقدار ضربدر 8 بشه،سرعت اینترنت اشتراک 1160 کیلو بیت میشه،که در واقع چیزی بیشتر از 1M.
Last edited by hamidazami; 13-09-2013 at 22:41.
اگه واقعا میخوان قانونی کار کنن
چرا 128 رو روی 8 گذاشتن؟
باید 16 باشه
فکر کنم 16 باشه،چون یکی از بچه ها اشتراک 128 داره،16 تا دانلود داره.شاید منطقه فرق داشته باشه.آخه منطقه ما تازه دو ماه هست که ADSL اومده.اونم به خاطر اینکه فیبر نوری هست و به قول خودشون تا قبل از اون تکنولوژی رو نداشتن که بتونن منطقه ما رو پشتیبانی کنن.
پس همون
چون سرعت نامحدود 128 همشون 8 هست
یکمی بشه مرکزمون همین سرعت رو به خودش میگیره
حالا 1مگ تو مرکزتون چنده؟
مطابق تعریف سرویس نامحدود 8 به 1 سرعت سرویس نامحدود 128 باید بین 2 تا 16 متغیر باشه بنابر اشتراکی که بین 8 کاربر بوجود میاد
اما اینا چون ossـشون این قابلیتو نداره اومدن سرعتو روی 8 قفل کردن!
اینو من به یکی از مسئولینش گفتم ولی جوابی نداشت جز همین!
البته اولش ینی اول این بهم ریختگیه ناشی از تهاجم برون سازمانی (!) از طرف شرکتهای خصوصی معلوم الحال اینا اومدن سرویس 128 با سرعت حدود 70 تنظیم کردن که کاربران دوست داشتنی 256 اعتراض کردن که چرا ما 30 هستیم و اونا 70 و بلاه بلاه بلاه و این شد که 128 رسید به 8
باشد که روزی شر این مافیایی که روی اینترنت این مملکت خوابیده کنده بشه تا ما هم بفهمیم اینترنت چیه و از رتبه آخرین های کیفیت اینترنت دنیا یکمی جابجا بشیم!
اینکه گفتم 16 تا دانلود داره تقریبا اوایل بود که تازه اشتراک رو گرفتیم،الان نمیدونم چند تا داره.فکر کنم باید بیشتر شده باشه.
ولی مگه میشه که آدم بیا به قول معروف اینترنت پرسرعت بگیره،فقط 8 تا دانلود داشته باشه،اینجوری که اعصاب نمیمونه،من خودم قبلا وقتی اینترنت کارتی استفاده میکردم،اونقدر اعصابم خورد میشد که تمام باعث و بانی رو میبستم به ...
بعد اینکه تا حالا 1 مگ نگرفتم که ببینم چه جوریه.
Last edited by hamidazami; 13-09-2013 at 23:11.
من دیال رو تست کردم فرقی نداشت هر دو 8 بودن
1492 هست حالا تو این بیسرعتی اینو میخوای چیکار
Last edited by hossein 1994; 14-09-2013 at 00:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)