سلام
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
سلام
بندرعباس هفته پیش قیمت گرفتم 120 میل 130 هزار تومن بود.
سلام دوستان
دانهیل لندن از نظر پخش و ماندگاری چطور هست؟
تقلبی داره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلام
عطر خوش بویی هست موندگاری نسبتا خوبی داره ولی پخشش جالب نیست برعکس دانهیل قهوه ای که هم خوب میمونه هم پخشش بالاست
دانهیل تقلبی من ندیدم![]()
سلام دوستان
یه عطر بود با اسمِ Tobaco Vanile اگه اشتباه نکنم.
بوی خاص و جالبی داشت(اما یه کوچولو بوش به دردِ آقایون تقریبا مسن با ۴۰-۵۰ سال سن میخورد)
میخواستم ببینم برا من که ۱۵ سالمِ چه جوریِ؟
یه ادکلن خوب هم به من معرفی کنید ممنون میشم![]()
در فصول بهار و تابستان از ادکلنهای خنک استفاده کنید
دوستان قیمت این ادکلن ها رو کسی داره؟
dior homme intense
dior farenheit
و این که در رده قیمتی اینا چه عطری پیشنهاد میشه؟
من هم یک ادکلن یا یک عطر خوب حدود قیمت 30 تومان برای محل کارم می خواهم ؟ چه بگیرم ؟ عطری یا ادکلنی باشه موندگاری بالا همه پسند و همه جا بشه گیرش اورد برای آقایون باشه
سلام عطری که گفتید بنظرم مناسب شما نیست چون اصولا عطرهای گرم سنگین هستند
من پیشنهاد میکنم از عطرهای اسپرت خنک و یا ملایم مایل به شیرین استفاده کنید
Style In Play از لاگوست
Its Me از جاکومو
و چون به بهار نزدیکیم عطر فوق العاده دوست داشتنی کول واتر از داویدووف
سلام دوست گرامی در حال حاضر عطر با قیمت 30 تومن بعیده که پیدا بشه الان پایینترین عطرها از برندهای اماراتی نظیر امپر، ریو و غیره بالای 50 تومن هستند...
البته یک عطر به اسم Nice هست که مردونست و فکر کنم زیر 50 باشه (دقیقش رو نمیدونم ) و همچنین عطر chichi مردانه.
پیشنهاد من به شما صرف هزینه 55 تومن برای خرید عطرهای ریو هست که مشابه سازی اکثر عطرهای معروف هستش
عطرش نیست ادکلن چی ؟
حالا اگر خواستیم بالای 50 تومان مایه بذاریم چی پیشنهاد میکنید البته نوعی را پیشنهاد کنید که تو شهرستان ها پیدا بشه ؟ بعد بالای 50 تومان خرج کنیم تا چندبار می تونیم استفاده کنیم اخه من تا حالا نه عطر نه ادکلن استفاده نکردم به غیر از عطر محمدی یا همون گلاب![]()
عطرهای ریو با حجم 100 میل در رنج قیمتی 55 تومن (حالا کمی پایینتر یا بالاتر ) هستند پیشنهاد من بین عطرهای ریو :
Rio Wood Black
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)