2. نه خیر شما چون برادر دارید حتی اگه برادرتون خارج از کشور هم باشند معاف نمیشوبد
2.متاسفانه قانون کسری جبهه برداشته شده و شرایط شما با بقیه مساوی هست
2. نه خیر شما چون برادر دارید حتی اگه برادرتون خارج از کشور هم باشند معاف نمیشوبد
2.متاسفانه قانون کسری جبهه برداشته شده و شرایط شما با بقیه مساوی هست
سلام
من دیروز دوره ی آموزشیم رو تو ارتش تموم کردم امریه رو دادن دیدم افتادم اداره بهداشت و درمان تهران لویزان باید بگم من کارشناس آزمایشگاه هستم . میخواستم یکم راجب اونجا اطلاعاتی بگیرم . چجور جاییه ؟ از لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش چطوریه؟ آیا به راه دور ها اضافه مرخصی میدن ؟ مرخصی تشویقی اینا میدن ؟ آیا بعد از ظهر ها میتونم برم داخل شهر بگردم ؟ اگه آره ، تا ساعت چند ؟ صبح ها باید چند اونجا حاضر باشم ؟
Last edited by tblury; 17-08-2012 at 09:50.
سلامسلام
من دیروز دوره ی آموزشیم رو تموم کردم امریه رو دادن دیدم افتادم اداره بهداشت و درمان تهران لویزان باید بگم من کارشناس آزمایشگاه هستم . میخواستم یکم راجب اونجا اطلاعاتی بگیرم . چجور جاییه ؟ از لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش ؟ آیا بعد از ظهر ها میتونم برم داخل شهر بگردم ؟ اگه آره ، تا ساعت چند ؟
شما افتادی اداره ما ، یکی از هتل ترین یگان های نیروی زمینی !
تقسیمات اونجا همگی داخل بیمارستان های نیروی زمینی هست ، ممکنه خود اداره بیفتی یا داخل بیمارستانهای تهران یا شهرستان تقسیم بشی
اکثرا سعی میکنن تقسیمات مرتبط با شهر محل سکونت باشه
شما اومدی اداره برای تقسیم میام اونجا پیدات میکنم
بچه کجا هستی ؟
کسی قرار نیست اول شهریور بره 05 کرمان ؟
دوستان از وضعیت اونجا خبری ندارند ؟ البته خبر جدیدااااا , میدونم قبلا سخت بوده شرایط اونجا اما جدیدا فرق کرده حتما
بعد از آموزشی نمیدونید دوره کد کجا میفتم و شرایط تو دوره کد چطوره ؟ میگن صبح تا ظهر هست درسته ؟
لیسانس دارم
اگر کسی افتاده 05 کرمان لطفا شمارش رو پ.خ کنه آشنا شیم
مرسی
دوستانی که دارن میرن آموزشی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید اطلاعات خوبی بهتون میده
Last edited by Pami; 17-08-2012 at 10:17.
سلام
من اموزشی 05 بودم
شما با مدرک لیسانس میفتید گردان امام علی که بهترین گردان در اونجا هستش. همه چیزش تقریبا تکمیله
3 تا گروهان داره با سه تا فرمانده نسبتا خوب
اگر بیفتید زیر دست سلیمانی تقریبا وقت ازاد کم دارید ولی ادم خیلی باکلاس و با جذبه و با شخصیتی هست ولی با تمریناتش کنار اومدن سخته یه کم.
اما...
اگر توی رژه و سناریو خوب عمل کنید دیگه اصلا کاری باهاتون نداره و کلا ازاد میزارتتون. توی گردان امام علی بین فرمانده ها کل کل خیلی عجیبی هست برای رژه.
به نسبت 2 تا گردان دیگه هم همین وضعیت رو دارن.
فقط گرماش به شدت اذیت میکنه .
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
شما کی اونجا بودی ؟
اگه امکانش هست آیدی یاهوت رو لطف کن یه کم مزاحمت بشم
پ.خ کن لطفا,مرسی
چند تا سوال داشتم ممنون میشم این ها رو پاسخ بدی ...![]()
1. شهریور / مهر هوای اونجا زیاد نباید بد باشه که نه ؟
2. عصر ها چه ساعتی آموزش تموم میشه ؟ آمار و خاموشی چه ساعتی هست ؟
3. من با مدرک مهندسی صنایع حتما باید دوره کد برم دیگه,کجاها امکانش هست بیفتم ؟ این دوره کد روند کاریش چطوره ؟ صبح تا ظهره ؟
4. بعد از دوره کد یگان خدمتی کجاها ممکن هست بیفتم ؟ تک پسر باشم میشه امیدوار بود که... ؟ تو یگان صبح تا ظهره ؟
5. میگن اون اول کار منشی و ... انتخاب می کنند ؟ اگه داوطلب بشم خوبه ؟ بده ؟
6. میشه گوشی برد و یواشکی استفاده کرد ؟ به نظرت ببرم ؟
7. مارو نصیحت کن و یه سری تجربیات مفیدت رو در اختیار ما بزار
8. خیلی خیلی ممنون ! عذر میخوام که زیاد شد
Last edited by boca; 17-08-2012 at 11:09.
دوستان مگه نگفته بودن اونایی که غیبت داشتن اگر تا 3خرداد معرفی کنن بخشیده میشن.خب من اردیبهشت دفترچه رو پست کردم ولی الان توی برگخ سفید و سبز هر دو زده 180 روز اضافه خدمت! کسی میدونه جریان از چه قراره؟!
سلام عزیز من اهل تبریز هستم . امکان داره بیوفتم تبریز ؟ نظر من تو تقسیم مهمه ؟ اگه بخوام میتونم بمونم اونجا ؟ مرخصی هاش چطوریه ؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)