پدر بزرگ گلمون Ali-ssطبق گفته خودشون تو همین تاپیک دور بر 30 سالشونه و شما هم قبلا گفتین که 27 سالتونه!
البته من خودمم کم سنو سال نیستم دقیقا تو همون سنی که شما گفتی ازدواج کردی هستم!
(هی وای من وقت زن گرفتنمم شده)
حالا اگه گفتی من چند سالمه؟![]()
پدر بزرگ گلمون Ali-ssطبق گفته خودشون تو همین تاپیک دور بر 30 سالشونه و شما هم قبلا گفتین که 27 سالتونه!
البته من خودمم کم سنو سال نیستم دقیقا تو همون سنی که شما گفتی ازدواج کردی هستم!
(هی وای من وقت زن گرفتنمم شده)
حالا اگه گفتی من چند سالمه؟![]()
Last edited by mey123; 20-11-2013 at 13:31.
ما که 21 22 سالگی ازدواج کردیم ، پس شما الان باید 22 اینا باشی. آقا راستی مسابقات west یا شنبه شروع میشه و تا چند روز تموم میشه. یا کل بازی ها از صبح تا شب جمعه.
بازی اول خوردیم به بر بچ pro lol ایران، خداییش نمی دونستم انقدر دیاموند داریم تو ایران داریم.تازه همشون هم تو این تیم هستن.
یه مشت پیر پاتال جمع شدیم بریم مسابقه، دو تا از افراد تیم ما بچه هم دارنبا گهواره نشستن پشت pc
Last edited by ali_parlous; 20-11-2013 at 14:00.
اصولا درباره ترول ها یه جمله هست که میفرمایند Don't feed the trolls . اگر کسی به نظرتون ترول هست بهش محل نذارید بهتره تا این که بهونه دستش بدید که ادامه بده .
منظورت با منه؟ من troll هستم؟ دیگه مدیر انجمن تو باشی با این طرز فکرت چه انتظاری از دیگران میشه داشت.
یه کلمه گفتم تو p30wolrd forum نمیام چه به ریش قبا آقا بر خورده.
کلا خییییییییییییییلی پرتی دادش !!!منظورت با منه؟ من troll هستم؟ دیگه مدیر انجمن تو باشی با این طرز فکرت چه انتظاری از دیگران میشه داشت.
یه کلمه گفتم تو p30wolrd forum نمیام چه به ریش قبا آقا بر خورده.
اصلا نمیگیری قضیه چیه ...
همونطور که گفتم واسه Troll شدن حرف ندارید![]()
نه خیر منظورم شما نیست .
منظورم شخص خاصی نبود کلا و این رو برای همه گفتم که اگر فکر می کنید کسی تروله فیدش نکنید .(مطمئن باشید حتی اگه کسی تو نظرم باشه اون شخص شما نیستی)
شما که میگیری چیه توضیح بده....
تو کل کسایی که اینجا هستن چند نفر بیشتر مثل آدم صحبت نمی کنن، بقیه مثل تو شاباش می خواهن تا بگن منظورشون رو....
حرفی دارین مثل آدم بزنین چرا الکی پست هدر میدین دست هاتون رو خسته می کنید.![]()
به قول rammus
OK
میبینین جنبه یه مسابقه هم نداریم ما ایرانیا سره تیم مورد علاقمون کم مونده کله همدیگرو گاز بگیریمبه قول خدم WTF ؟؟
از همین عقب مقبا مسابقاتو دنبال کنید....
مسابقات تو ایران برای من = kick a.ss 3![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)