این قدرم که شما میگین بد نیست!
قبل این که از سرعت شکایت کنین اون توضیحاتی که داده رو بخونین. مثلاً اگه سرعت 8M بگیرین سرعت دانلودتون 100KB/s باشه سرعتتون خوبه!
این قدرم که شما میگین بد نیست!
قبل این که از سرعت شکایت کنین اون توضیحاتی که داده رو بخونین. مثلاً اگه سرعت 8M بگیرین سرعت دانلودتون 100KB/s باشه سرعتتون خوبه!
شما از کارکنان صبانت هستی دیگه؟
*من دیگه حرفی ندارم چون شما ظاهرا اینجا اومدید تبلیغ کنید.میگید با 8 مگ 100 کیلو دانلود خوبه![]()
آخه این چه مسخره بازی که درآوردند . 11 گیگابایت حجم را با سرعت 30 کیلوبایت رو چکارش کنم..!؟ از بس سرعت پایینه Appstore (آیتونز) باز نمیشه (با این سرعت پایین با چی پی ان هم دیگه باز نمیشه) .
من تو نمایشگاه که خریدم سرویس 1 مگ رو میگفت شبانه حدود 100 هست ولی الان 30 هست
دوستانی که 2 مگ و 4مگ دارند لطفا بگویند شبانشون چنده
من وقتی اکانتم را شارژ کردم سرعتم شبا 220KB/S بود برا 128k خوب الان سرعت را آوردن پایین و بهانه دستشون هست که سرعتتون بنا به سرعت اسمی قراردادتون هست ! خوب یک سوال اگه موقع شارژ اکانتم ، اگه می دیدم سرعت بنا به سرعت اسمی خواهد بود مگه اسکلم که اکانتم را شارژ کنم !!
من سرعت برام خیلی مهم نیست چون به نت چیز وصل میشم میخوام پینگش خوب باشه ایا سرویس نامحدود صبانت که زده تا 9 گیگ مصرف منصفانه بعد سرعت اسمی مشکلی نداره و دوستان راضی هستن ؟
عزیز فکر کنم شما یه صفر جا انداختی باید 1024KB/s باشه یعنی 1MB/s دوباره حساب کن 8mb/s تقسیم بر 8 میشه چند= 1MB/s
کلا ایرانیا تو تبدیل بیت و بایت مشکل دارن. فک کنم جزوی از ژنتیکشون شده
دوستان سرعت شبانه سرویس ها مختلف فرق میکنه ؟
شارژ من که تموم شد
فعلا قصد خرید ندارم
جایگزین برای مشهد چی پیشنهاد میکنید؟
سرعت روزانه خوب
سرعت شبانه قایل قبول؟
فعلا که با تکنولوژی پارینه سنگی دیال اپ
اومدم پست زدم
Last edited by sleeplessness; 26-01-2014 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)