تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 969 از 4428 اولاول ... 4698699199599659669679689699709719729739791019106914691969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,681 به 9,690 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

خوب توضیح بده چکار کنیم؟
    اول از همه اگه ویندوز شما 7 یا ویستاست برین و این گجت رو از لینک زیر دانلود کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنظیم کنین روی ساعت 6:50 تا اون موقع خاموش کنه ضمنا ساعت ویندوز رو درست کنین و قبل از استارت کردن دانلود ها یه نگاهی بهش بندازین تا 1 بامداد نشه 1 بعد از ظهر آخه واسه خودم اتفاق افتاده
    اما اگه نه بگین تا لینک برنامه Auto shut down رو براتون بزارم.
    دوستان اگه کانکشن درست کردین پاک کنین و تنظیمات رو رویه pppoe قرار بدین ضمنا اگه از اینترنت سکیوریتی و فایروال استفاده میکنین قبل از ساعت 1 غیر فعال بکنین حتی فایروال ویندوز رو.
    حال حدالامکان از لینک های که از سرور های قوی استفاده میکنن و سرعت خوبی دارن استفاده کنین تا هم ریسیوم ساپورتید(فردا ادامش رو بتونین دانلود کنین)و از سایت های مانند رپیدشیر 4شیرید و ... استفاده نکنید چون مراجعین به سایت نامحدود و پهنای باند محدوده.
    من خودم به شخص از تورنت و لینک های مستقیم استفاده میکنم چون سرعت بهتری دارن
    نکته:در صورت استفاده از تورنت حتما SEED بیشتر از Lecheer باشه و سرعت آپلود کلی خودتون رو بزارید رویه 20KB

نتونستین دانلود خوبی داشته باشین و سرعتتون کم بود از من میشنوید زنگ بزنید پشتیبانی و بگید اگه امکان داره پورت من رو ریست کنین اگه پرسید چرا بگید دوست من هم مشترک شماست واسش رسیت کردین درست شده

2. 4 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

اول از همه اگه ویندوز شما 7 یا ویستاست برین و این گجت رو از لینک زیر دانلود کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنظیم کنین روی ساعت 6:50 تا اون موقع خاموش کنه ضمنا ساعت ویندوز رو درست کنین و قبل از استارت کردن دانلود ها یه نگاهی بهش بندازین تا 1 بامداد نشه 1 بعد از ظهر آخه واسه خودم اتفاق افتاده
    اما اگه نه بگین تا لینک برنامه Auto shut down رو براتون بزارم.
    دوستان اگه کانکشن درست کردین پاک کنین و تنظیمات رو رویه pppoe قرار بدین ضمنا اگه از اینترنت سکیوریتی و فایروال استفاده میکنین قبل از ساعت 1 غیر فعال بکنین حتی فایروال ویندوز رو.
    حال حدالامکان از لینک های که از سرور های قوی استفاده میکنن و سرعت خوبی دارن استفاده کنین تا هم ریسیوم ساپورتید(فردا ادامش رو بتونین دانلود کنین)و از سایت های مانند رپیدشیر 4شیرید و ... استفاده نکنید چون مراجعین به سایت نامحدود و پهنای باند محدوده.
    من خودم به شخص از تورنت و لینک های مستقیم استفاده میکنم چون سرعت بهتری دارن
    نکته:در صورت استفاده از تورنت حتما SEED بیشتر از Lecheer باشه و سرعت آپلود کلی خودتون رو بزارید رویه 20KB

نتونستین دانلود خوبی داشته باشین و سرعتتون کم بود از من میشنوید زنگ بزنید پشتیبانی و بگید اگه امکان داره پورت من رو ریست کنین اگه پرسید چرا بگید دوست من هم مشترک شماست واسش رسیت کردین درست شده
    عزیز متشکرم ولی این چیزایی که شما گفتید مشکل من نیست...
    در ضمن اگه دلت میخواد یه نگاه به دانلود دیشب من بنداز:

الان در حال حاضر سرعت من 6 kb هستش که فقط ساعت 7 تا 8 صبح بیشتر میشه...
    و بقیه 24 ساعت همین آشو همین کاسست ولی میدونی جالبیش چیه؟
    اینه که هر چیز دیگه ای رو دارم تست میکنم هیچ فرقی نداره!!!!!
    نه وایمکس نه شرکتهای دیگه adsl... هیچکدوم فرقی با این ندارن!!!!
    حتی اونقدر عصبی شدم که میخوام برم وایرلس رو هم یه تست بکنم...
    البته satelite خوبه تا وقتی که سند خوب و اکانت با اطمینان داشته باشی که وجود نداره...
    یه چیز دیگه هم که کشف کردم الان اینکه ظاهرا من امروز ساعت 7:04 دیسکانکت شدم که هر چی دانلود شده از ساعت 6 تا 7 رو از ترافیکم کم کرده...
    Last edited by plsboy; 12-08-2011 at 17:55.

4. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عزیز متشکرم ولی این چیزایی که شما گفتید مشکل من نیست...
    در ضمن اگه دلت میخواد یه نگاه به دانلود دیشب من بنداز:

الان در حال حاضر سرعت من 6 kb هستش که فقط ساعت 7 تا 8 صبح بیشتر میشه...
    و بقیه 24 ساعت همین آشو همین کاسست ولی میدونی جالبیش چیه؟
    اینه که هر چیز دیگه ای رو دارم تست میکنم هیچ فرقی نداره!!!!!
    نه وایمکس نه شرکتهای دیگه adsl... هیچکدوم فرقی با این ندارن!!!!
    حتی اونقدر عصبی شدم که میخوام برم وایرلس رو هم یه تست بکنم...
    البته satelite خوبه تا وقتی که سند خوب و اکانت با اطمینان داشته باشی که وجود نداره...
    از من میشنوی تو یه امشب رو ساعت 12 شب به بعد مودمت رو روشن خاموش کن ببین سرعتت بعد از یک بیشتر میشه یا نه اگه نه همون کاری که گفتم بکن زنگ بزن شرکت بگو پورتت رو ریست کنن اگه نشد بگو تا باز هم بگم چیکار بکنی.
    راستش من خودم قبلا اشتراک همارا سیستم تبریز رو داشتم به جان خودم یعنی از افتضاح هم اونورتر سرعت شبانه من و بقیه مشترکین از 20 KB بالاتر نمی رفت اون هم حالا بعد ساعت 4 صبح به بعد که ملت میرفتن می خوابیدن و خط ها یه خورده آروم میشد من خیلی خوب میدونم شما و بقیه دوستان چی میکشید چون خودم قبلا این بلاها اومده سرم.
    ضمنا اگه میشه بگو سرویست چیه یعنی چه سرعتی داره؟؟ساکن کجای و مرکز تلفنتون آیا پرجمعیت و شلوغه یا نه نوساز و خلوته؟
    موفق باشید.

6. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این گجت رو از لینک زیر دانلود کنین ... تنظیم کنین روی ساعت 6:50 تا اون موقع خاموش کنه
    احتیاجی به این کار نیست! اکثرا از idm استفاده می کنن که خودش تنظیماتش رو داره .

ضمنا اگه از اینترنت سکیوریتی و فایروال استفاده میکنین قبل از ساعت 1 غیر فعال بکنین حتی فایروال ویندوز رو.
    رسما گند بزنید تو امنیت سیستم !

تا حالا اسم "لیچ" به گوشت خورده؟ هاست چطور؟

8. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا الان به این نتیجه رسیدم که از 6 تا 7 دی سی بشی ازت کم نمیکنن

تو پست اول فکر کنم توصیح داده شده که کم نمیکنه
    چون اگر بعد از 7 DC کنی کم میکرد همیشه قبلش مشکلی نبود

10. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

احتیاجی به این کار نیست! اکثرا از idm استفاده می کنن که خودش تنظیماتش رو داره .

رسما گند بزنید تو امنیت سیستم !

تا حالا اسم "لیچ" به گوشت خورده؟ هاست چطور؟

والا انگار شما یه خورده ناراحتی میخوای برو یه لیوان آب بخور بعد بیا صحبت کنیم.

آفرین آفرین باهوش خان اگه IDM شیدولرش کار نکرد و حجم کم شد اون موقع هم اینطوری میای سینه سپر کنی و راه نشون همه بدی

خواهشا از امنیت نگو که خندم گرفت مگه تو بانکی یا سروری که دم از امنیت میزنی اگه کسی بخواد فایروال و اینترنت سکیوریتی رو دور بزنی میتون راحت دور بزنه. والا ما خاموش کردیم اتفاقی برامون نیفتاده!!!

آهان اما لیچ این لیچ رو که میگی منظورت همون مستقیم کننده های لینک دانلوده که اگه یه لحظه اینترنتت از طرف ISP دیس و دوباره وصل بشه اون موقع میبینی فایلی که 2 گیگ بود و تو 1.6 تا دان کرده بودی دیگه نمیشه دانلود کرد(البته برای اکثر هاست ها نه همه) و ضمنا سرعت بیشتر لیچرهای مجانی پایین و محدود و پولی ها بالا و نامحدوده...
    Last edited by l30l30y; 12-08-2011 at 18:57.

12. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آفرین آفرین باهوش خان اگه IDM شیدولرش کار نکرد و حجم کم شد اون موقع هم اینطوری میای سینه سپر کنی و راه نشون همه بدی
    خواهشا از امنیت نگو که خندم گرفت مگه تو بانکی یا سروری که دم از امنیت میزنی اگه کسی بخواد فایروال و اینترنت سکیوریتی رو دور بزنی میتون راحت دور بزنه. والا ما خاموش کردیم اتفاقی برامون نیفتاده!!!
    آهان اما لیچ این لیچ رو که میگی منظورت همون مستقیم کننده های لینک دانلوده که اگه یه لحظه اینترنتت از طرف ISP دیس و دوباره وصل بشه اون موقع میبینی فایلی که 2 گیگ بود و تو 1.6 تا دان کرده بودی دیگه نمیشه دانلود کرد(البته برای اکثر هاست ها نه همه) و ضمنا سرعت بیشتر لیچرهای مجانی پایین و محدود و پولی ها بالا و نامحدوده...
    عصبانی !
    نه عزیزدل ، عصبانی نیستم. یه سری پیشنهاد داده بودی که نقدشون کردم.
    1) من این همه مدته با IDM کار می کنم و همیشه هم جواب داده.
    2) "مگه تو بانکی یا سروری !" با یکی از این ویروس ها ، cd داخل CD-ROM من ترکید و مجبور شدم یکی دیگه بخرم. (البته قدیما ! ). چقدر بخاطر این ویروسها ، ویندوز عوض کردم و بخشی از اطلاعاتم پریده.
    3) معلومه زیاد از لیچ سر در نمیاری ! (6 تا پست بیشتر از من داری ، دلیل نمیشه که همه چی رو میدونی ! )

14. 3 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

از من میشنوی تو یه امشب رو ساعت 12 شب به بعد مودمت رو روشن خاموش کن ببین سرعتت بعد از یک بیشتر میشه یا نه اگه نه همون کاری که گفتم بکن زنگ بزن شرکت بگو پورتت رو ریست کنن اگه نشد بگو تا باز هم بگم چیکار بکنی.
    راستش من خودم قبلا اشتراک همارا سیستم تبریز رو داشتم به جان خودم یعنی از افتضاح هم اونورتر سرعت شبانه من و بقیه مشترکین از 20 KB بالاتر نمی رفت اون هم حالا بعد ساعت 4 صبح به بعد که ملت میرفتن می خوابیدن و خط ها یه خورده آروم میشد من خیلی خوب میدونم شما و بقیه دوستان چی میکشید چون خودم قبلا این بلاها اومده سرم.
    ضمنا اگه میشه بگو سرویست چیه یعنی چه سرعتی داره؟؟ساکن کجای و مرکز تلفنتون آیا پرجمعیت و شلوغه یا نه نوساز و خلوته؟
    موفق باشید.
    آره عزیز هزار بار...
    حتی مودم رو شونصد بار reset و config کردم...
    خدارو شکر کن که 20 kb بوده من که شبا تقریبا 2 یا 3 ساعتش سرعتم صفره و بقیش 2 یا 3 kb...
    من الان 256 kb که 20 gb استفاده میکنم... که الان 10 روز از قرارداد مونده و 14 گیگ از ترافیک که معلوم نیست چطور میشه سوزوندش با این سرعت... من ساکن اهوازم و والله آنچنان آمار مرکز تلیف رو ندارم ولی میدونم که adsl داراش کم نیستن ولی از چندین شرکت میگیرن... ولی انگار اهواز کلا این شکلی هستش...

16. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان چراغ adsl مودم برا شما هم خاموش روشن میشه چند مدته؟! مخصوصا شب ها؟! شب ها اینجا خیلی اذیت میکنه و پشت سر هم چراغ خاموش روشن میشه...و نت قطع میشه باز وصل میشه!

میخواستم ببینم مشکل منه یا همه...

18. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

idm بسیار عالی کار میکنه اگر حجم کم بشه مشکل از تنظینمات ساعته که بر میگرده به خودتون و حرفتون راجع به فایروال واقعا بی مفهومه در ضمن فایروال باید اشغال باشه که بشه راحت دورش زد.

20. 2 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •