ببخشید اگه سوالم تکراریه . اما وضعیت این خطوط فیبر نوری کی تغییر میکنه ؟؟؟ خیلی بی انصافیه مایی که خطمون فیبر نوریه داریم اندازه بقیه هزینه میکنیم اما بقیه 10 مگ دارن کسایی که فیبر نوری دارن 2 مگ !!!
ببخشید اگه سوالم تکراریه . اما وضعیت این خطوط فیبر نوری کی تغییر میکنه ؟؟؟ خیلی بی انصافیه مایی که خطمون فیبر نوریه داریم اندازه بقیه هزینه میکنیم اما بقیه 10 مگ دارن کسایی که فیبر نوری دارن 2 مگ !!!
من ۱۰ مگ دارم برو تست هایی که گرفتم رو ببین هیچ فرقی با ۲ مگ نداره تازه کم تر هم هست فقط صبح های زود و تو ساعت های اداری که بچه ها مدرسه هستن و همه سرکار و .... به حدود ۹ مگ میرسه اما درست میگید باید تغییر کنه وضعیت در حق شما بی انصافی میشه
دوستان دیتا ریت خود به خود میتونه نسبت به کیفیت خط تغییر کنه ؟ من خطم یکی دو روز اولی که نتم وصل شد رو 10 مگ بود و ریت دانلود تا 1مگابایت هم میرفت ولی الان دیتا ریت خطم اومده رو 2 مگ و پشتیبانی میگه نسبت به اس ان آر خط پایین و بالا میره ؛ قبلا با ای اس پی های دیگه مشکلی نداشتم و تا 16 مگ هم خط میکشید ولی الان با مخابرات اس ان آر خط نصف شده
دوستان کمک
من تازه یه مودم تی پی لینک کارکرده خریدم اومدم زدم به خط دیدم بدون هیچ یوزری وصل شد اما سرعتش رو 40 کیلوبایت بود ، رفتم تو تنظیمات مودم دیدم یوزر پس صاحب قبلیش روش بود منم اومدم مال خودمو واردش کردم بعد خاموش روشنش که کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه. چیکار کنم یکی یادم بده!
راستی من طرحم ده مگ خطم فیبر نوری پس چرا سرعتش بین 20 تا 40 کیلو بایت بود؟ اینجوری باشه که هیچی اصلا. ممکنه بخاطر اینکه یوزر خودم نبود باشه؟
من الان باوایمکس ان هستم و منتظر محبت دوستان
بله دوست عزیز دیتا ریت نسبت به snr تغییر میکنه
اگه میتونی ی عکس از استاتوس مودمت بذار تا دقیق تر بهت بگم
یوزرنیم و پسورد رو درست وارد کردی دوست عزیز؟
سرعت خیلی افتضاح من خطم رو ده مگ بستس ولی الان صد کیلو دانلود بیشتر ندارم
شما خطت فیبر فکر نمیکنم بتونن رو ده مگ ببندن فکر کنم دو یا سه مگ بسته بشه
بابا بخدا من به دو مگ راضیم اما این 20 کیلو بود.
اره درسته ، دوبارم زدم اما چراغش روشن نمیشه. مودمو یه بار ریست کنم با پشتش؟
اگه میتونی ی عکس از صفحه تنظیمات بذار ببینم دیگه موردی نداره
Vpi و vci رو درست وارد کردی
اینایی که گفتیرو نمیدونم. الان اپلود میکنم
نمیدونستم خودکار تغییر میکنه ، ای اس پی های قبلی وقتی میخواستم سرعتم رو رو یه مقدار دیگه ای بذارن پشتیبانی با آزمون و خطا به اون مقدار میرسید ، مثلا 10 جواب نمیداد میذاشت رو 4 ؛ اتوماتیک تغییر نمیکرد (البته رو یه خط دیگه که اس ان آر حدود 8 داشت)
همونطور که مشخصه عکس اول واسه اون یکی دو روزه اوله و عکس دومی وضعیت کنونی ، تا حالا سابقه نداشته کیفیت خط اینقدر پایین بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)