دلیلش واضحه، کم فروشی.
پهنای باند رو چند برابر استاندارد به اشتراک میزارن و در طول روز چون ترافیک بالاس تنظیم میکنن سرعت همه بیاد پایین.
دلیلش واضحه، کم فروشی.
پهنای باند رو چند برابر استاندارد به اشتراک میزارن و در طول روز چون ترافیک بالاس تنظیم میکنن سرعت همه بیاد پایین.
خوب تعرفه فعلی که فعلی هست نیاز به تغییری نداره. وقتی نزدیک بشه به تاریخ پرداخت سیستم خودش پیغام میده که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنید. شما چه تاریخی ماه پیش پرداخت داشتین؟ 30 روز بعدش رو حساب کنید . یک هفته حدودا قبل از تاریخ اتمام تعرفه به صورت اس ام اس بهتون پیغام میده
خودش مبلغ رو مشخص میکنه ولی تا زمانی که به تاریخ پرداخت نزدیک نشدین مشخص نمیشه چقدر باید پرداخت کنید .البته تو بخش حساب زده چقدر برای شارژ ماهیانه پرداخت شده یا باید بشه!
قرار داد فردا تموم میشه ، مبلغ رو اگه الان واریز کنم ، قرارداد جدید از همین الان شروع میشه ؟ یا رزرو میشه و از فردا شروع میشه ؟ چقدر طول میکشه تا فعال بشه قرار داد جدید ؟ (چند ساعت ؟)
22 که بدون احتساب مالیات هست
یکی دو ماهی هست یک مشکل چندبار برای من پیش امده که با تماس به پشتیبانی وایمکس حل شده من مودم فضای باز دارم که از طریق کابل
LAN به لب تاپ اتصال دارم.مودمم اشتراکی نیست.مشکل اینکه اتصال برقرار ولی هیچ سایتی را باز نمی کند با ایرانسل تماس می گیرم مگن که مودم
شما کانکت هست وداره استفاده میشه حتی درصورتی که سیستم (لب تاب)خاموش هست .خوب اپراتور ایرانسل میگه می خواین رمزتونو عوض کنم
میگم اره رمز عوض میشه و مشکل تا دفعه بعد حل میشه البته ایرانسل گفت یکی داره از وا فای شما استفاده می کنه ولی من وای فای نیستم.
سری اخر این اپراتور ایرانسل راهنماییش بهتر بود گفت که ادرس مک شما یا همچین چیزی مودم شما رو چی چی کردن ..گفت این تنظیمات رو در
سکوریتی تنظیمات مودم انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی توضیح بدهد دقیقا چه اتفاقی برای من افتاده؟
لطفا یه عکس اس بخش استاتوس مودمتون بگیرید تا مشخص بشه چه بخش هایی فعال و چه بخش هایی غیر فعاله.
ممنون
مودم های هواوی مدم های خیلی خاصی هستن از نظر قدرت دریافت سیگنال قوی هستن .
حالا باید دید مشکل در کدوم بخش از مودم شماست.
روی یک دستگاه دیگه چک کردید؟؟
از سیستم پینگ گرفتین؟ که آیا رسیو دارید یا نه؟؟؟
چه مواقعی نمی تونی پیج باز کنی؟
اون موقع که مشکل درای، از ترافیکتنون هم کم میشه؟ در چه حد؟
من دو هفته پیش نتیجه پینگ روترها رو از طریق دستور tracert در انتهای صفحه 963 همین تاپیک گذاشتم که اولین روتر ایرانسل تایم اوت می داد و الان هم همچنان همون جوره. اگه ممکنه شما هم یه اسکرین شات از tracert سایت گوگل رو با استفاده از وایمکس ایرانسل اینجا بذارین تا ببینیم اوضاع از چه قراره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)