تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 969 از 1291 اولاول ... 46986991995996596696796896997097197297397910191069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,681 به 9,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اشتراک 2 مگ نامحدود دارم...خیلی برام جالبه این چند وقت بررسی کردم/////سرعت من اوایل عالی بود که الان 4 ماهه افتضاح شده....

بررسی دقیق کردم که دقیقا راس ساعت 11 سرعت از 250 کاهش پیدا می کنه به 30 تا 60 ..تا ساعت 2 شب....

تماس هم گرفتم با ایرانسل عنوان کرد چون اشتراک 1 به 8 هست و قرارداد امضا کردید نمی تونید کاری کنید همینه که هست و دلیل کاهش سرعت همینه که اشتراکی هست

من نمی دونم چه جور اشتراکی هست که دقیقا همه ساعت 11 صبح شروع میشه این اشتراکی....واقعا عجیبه....من شک ندارم کار خودشون هست...حالا نمی دونم چه هدفی از این موضوع دارند

جالب تر اینکه اکثر دوستان از جمله دوستانی که از مخابرات دارند هم همین مشکل رو دارند و از صبح تا نیمه های شب سرعت ها به شدت کاهش پیدا میکنه...نمی دونم چه دلیلی داره این کار

به نظر خود من که انقدر سرعت رو کاهش می دن که خودمون اصرار داشته باشیم که اینترنت داخلی بگیریم.....
    دلیلش واضحه، کم فروشی.
    پهنای باند رو چند برابر استاندارد به اشتراک میزارن و در طول روز چون ترافیک بالاس تنظیم میکنن سرعت همه بیاد پایین.

2. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون
    ولی نمیخام تعرفه رو عوض کنم ، و توی بخش تغییر تعرفه همه سرویس ها موجوده به جز سرویس فعلی خودم
    من میخام همین که الان دارمو تمدید کنم
    خوب تعرفه فعلی که فعلی هست نیاز به تغییری نداره. وقتی نزدیک بشه به تاریخ پرداخت سیستم خودش پیغام میده که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنید. شما چه تاریخی ماه پیش پرداخت داشتین؟ 30 روز بعدش رو حساب کنید . یک هفته حدودا قبل از تاریخ اتمام تعرفه به صورت اس ام اس بهتون پیغام میده
    تو بخش پرداخت صورتحساب/پرداخت اینترنتی که وارد میشم ، میگه مبلغ رو وارد کنید ، چه قدر باید بزنم ؟ چرا مثل بقیه شرکت ها خودش مبلغ رو مشخص نمیکنه ؟ اگه یه مبلغی بزنماز کجا میفهمه چه سرویسی میخام ؟
    خودش مبلغ رو مشخص میکنه ولی تا زمانی که به تاریخ پرداخت نزدیک نشدین مشخص نمیشه چقدر باید پرداخت کنید .البته تو بخش حساب زده چقدر برای شارژ ماهیانه پرداخت شده یا باید بشه!

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

خوب تعرفه فعلی که فعلی هست نیاز به تغییری نداره. وقتی نزدیک بشه به تاریخ پرداخت سیستم خودش پیغام میده که مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنید. شما چه تاریخی ماه پیش پرداخت داشتین؟ 30 روز بعدش رو حساب کنید . یک هفته حدودا قبل از تاریخ اتمام تعرفه به صورت اس ام اس بهتون پیغام میده

خودش مبلغ رو مشخص میکنه ولی تا زمانی که به تاریخ پرداخت نزدیک نشدین مشخص نمیشه چقدر باید پرداخت کنید .البته تو بخش حساب زده چقدر برای شارژ ماهیانه پرداخت شده یا باید بشه!

قرار داد فردا تموم میشه ، مبلغ رو اگه الان واریز کنم ، قرارداد جدید از همین الان شروع میشه ؟ یا رزرو میشه و از فردا شروع میشه ؟ چقدر طول میکشه تا فعال بشه قرار داد جدید ؟ (چند ساعت ؟)

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

شما ۲۲ واریز کن خودش اتوماتیک تمدید میشه.
    22 که بدون احتساب مالیات هست

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یکی دو ماهی هست یک مشکل چندبار برای من پیش امده که با تماس به پشتیبانی وایمکس حل شده من مودم فضای باز دارم که از طریق کابل

LAN به لب تاپ اتصال دارم.مودمم اشتراکی نیست.مشکل اینکه اتصال برقرار ولی هیچ سایتی را باز نمی کند با ایرانسل تماس می گیرم مگن که مودم

شما کانکت هست وداره استفاده میشه حتی درصورتی که سیستم (لب تاب)خاموش هست .خوب اپراتور ایرانسل میگه می خواین رمزتونو عوض کنم

میگم اره رمز عوض میشه و مشکل تا دفعه بعد حل میشه البته ایرانسل گفت یکی داره از وا فای شما استفاده می کنه ولی من وای فای نیستم.

سری اخر این اپراتور ایرانسل راهنماییش بهتر بود گفت که ادرس مک شما یا همچین چیزی مودم شما رو چی چی کردن ..گفت این تنظیمات رو در

سکوریتی تنظیمات مودم انجام دهید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا یکی توضیح بدهد دقیقا چه اتفاقی برای من افتاده؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یکی دو ماهی هست یک مشکل چندبار برای من پیش امده که با تماس به پشتیبانی وایمکس حل شده من مودم فضای باز دارم که از طریق کابل

LAN به لب تاپ اتصال دارم.مودمم اشتراکی نیست.مشکل اینکه اتصال برقرار ولی هیچ سایتی را باز نمی کند با ایرانسل تماس می گیرم مگن که مودم

شما کانکت هست وداره استفاده میشه حتی درصورتی که سیستم (لب تاب)خاموش هست .خوب اپراتور ایرانسل میگه می خواین رمزتونو عوض کنم

میگم اره رمز عوض میشه و مشکل تا دفعه بعد حل میشه البته ایرانسل گفت یکی داره از وا فای شما استفاده می کنه ولی من وای فای نیستم.

سری اخر این اپراتور ایرانسل راهنماییش بهتر بود گفت که ادرس مک شما یا همچین چیزی مودم شما رو چی چی کردن ..گفت این تنظیمات رو در

سکوریتی تنظیمات مودم انجام دهید

حالا یکی توضیح بدهد دقیقا چه اتفاقی برای من افتاده؟
    لطفا یه عکس اس بخش استاتوس مودمتون بگیرید تا مشخص بشه چه بخش هایی فعال و چه بخش هایی غیر فعاله.
    ممنون
    مودم های هواوی مدم های خیلی خاصی هستن از نظر قدرت دریافت سیگنال قوی هستن .
    حالا باید دید مشکل در کدوم بخش از مودم شماست.
    روی یک دستگاه دیگه چک کردید؟؟
    از سیستم پینگ گرفتین؟ که آیا رسیو دارید یا نه؟؟؟

9. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چه مواقعی نمی تونی پیج باز کنی؟

اون موقع که مشکل درای، از ترافیکتنون هم کم میشه؟ در چه حد؟

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه کم میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از دیشب یکی از اون هابهایی داخلی ایران که دائم time out میداد و بابای ما رو در اورده بود درست شد و وضعیت نت زیر رو رو شد. پینگ و سرعت دوباره عالی شده . چقدر طول کشید که این هاب که داخلی بود رو درست کنن.
    من دو هفته پیش نتیجه پینگ روترها رو از طریق دستور tracert در انتهای صفحه 963 همین تاپیک گذاشتم که اولین روتر ایرانسل تایم اوت می داد و الان هم همچنان همون جوره. اگه ممکنه شما هم یه اسکرین شات از tracert سایت گوگل رو با استفاده از وایمکس ایرانسل اینجا بذارین تا ببینیم اوضاع از چه قراره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •