تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 969 از 1211 اولاول ... 46986991995996596696796896997097197297397910191069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,681 به 9,690 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.

رونی را CF گذاشتم با Attack Minded.
    یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.

نظر شما چیه؟چکار کنم؟
    متشکر
    در شماره های قبلی قبول دارم که برای هر بازیکن یه سری فلش بود که میتونستی دو تا انتخاب کنی ولی توی این شماره نیستش.ولی به یه سری چیزا این بستگی داره مثل سیستم بازی و جایگاه بازیکن در زمین و...
    ولی حالا چرا این کارو میخوای بکنی بیشتر توضیح بده حالا چه گیری دادی به این کارراستی منظورت یک و دو هستش؟اگه یک و دو نکنی ممکنه اون جا نره.ولی کلا بیشتر توضیح بده.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در شماره های قبلی قبول دارم که برای هر بازیکن یه سری فلش بود که میتونستی دو تا انتخاب کنی ولی توی این شماره نیستش.ولی به یه سری چیزا این بستگی داره مثل سیستم بازی و جایگاه بازیکن در زمین و...
    ولی حالا چرا این کارو میخوای بکنی بیشتر توضیح بده حالا چه گیری دادی به این کارراستی منظورت یک و دو هستش؟اگه یک و دو نکنی ممکنه اون جا نره.ولی کلا بیشتر توضیح بده.
    اول در مورد مشکل شما بگم که خدایی من کاری از دستم بر نمیاد وگرنه در خدمت بودم.
    اما بله منظورم یک و دو هست.من با رونی پاس میدم به گوش زمین.می خوام وقتی دارم اورلپ میزنم رونی بره تو عمق اما نمیره.هرچقدر هم صبر می کنم و با توپ ور میرم بازیکنی نمیره تو عمق.
    خوب اگه این عمل انجام بشه با یه پاس تو عمق موقعیت تک به تک بوجود میاد.نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول در مورد مشکل شما بگم که خدایی من کاری از دستم بر نمیاد وگرنه در خدمت بودم.
    اما بله منظورم یک و دو هست.من با رونی پاس میدم به گوش زمین.می خوام وقتی دارم اورلپ میزنم رونی بره تو عمق اما نمیره.هرچقدر هم صبر می کنم و با توپ ور میرم بازیکنی نمیره تو عمق.
    خوب اگه این عمل انجام بشه با یه پاس تو عمق موقعیت تک به تک بوجود میاد.نه؟
    درسته تک به تک میشه ولی تا حالا امتحان نکردی بدون یک و دو. یعنی یه پاس معمولی بدی رونی کجا میره.راستی سیستم بازیت چیه؟ همون سیستم پیش فرض منچستر رو میذاری؟

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درسته تک به تک میشه ولی تا حالا امتحان نکردی بدون یک و دو. یعنی یه پاس معمولی بدی رونی کجا میره.راستی سیستم بازیت چیه؟ همون سیستم پیش فرض منچستر رو میذاری؟
    نه امتحان نکردم چون عادت کردم با رونی(یا کلاً مهاجم ها)که پاس میدم دستم میره رو L2.
    بله سیستم هم همون پیش فرضه منچستر هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه امتحان نکردم چون عادت کردم با رونی(یا کلاً مهاجم ها)که پاس میدم دستم میره رو L2.
    بله سیستم هم همون پیش فرضه منچستر هست.
    من الان با چلسی رفتم این مشکل تو رو نداشتم و بازیکن مثلا تک به تک می شد.سیستم من چهار-سه-سه بود.با منچستر هم امتحان می کنم و بعدا برات توضیح میدم

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من الان با چلسی رفتم این مشکل تو رو نداشتم و بازیکن مثلا تک به تک می شد.سیستم من چهار-سه-سه بود.با منچستر هم امتحان می کنم و بعدا برات توضیح میدم
    بابا تو دیگه کی هستی وحید جان!!!آخر فردین بازی و جوونمردی و مروت و از این حرفا.راضی به زحمت نیستم
    حالا خوبه اینترنتت مشکل داره...
    موفق باشی

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

نه وجود نداره.فقط میشه به کونامی یه پیغام بدیم بگیم مرد حسابی چرا بعضی چیزای خوب شماره های قبلیو برداشتی
    راستی دوستان من سعی مکنیم تا جایی که می تونم به دوستان که مشکل دارند کمک کنم ولی نمی دونم چرا کسی به من کمک نمی کنه تا مشکلم حل بشه
    وحید جون توکه استادی به مشکل برخوردی ما اماتورها برات چکار کنیم ولی به نظر من از دوباره بازی و نصب تو که استادی از دوباره تیمت رو درست کن چه گیری دادی به این

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جون توکه استادی به مشکل برخوردی ما اماتورها برات چکار کنیم ولی به نظر من از دوباره بازی و نصب تو که استادی از دوباره تیمت رو درست کن چه گیری دادی به این
    آخه نمی دونی که چه قدر اعصاب خردکن هستش تازه اگه دوباره بریزم هم درست نمیشه چون مشکل از سیوها هستش.من الان در این مورد توی گوگل سرج کردم دیدم که یه سایت مثل همین جا یه نفر همین مشکل داشت و بهش کمک کردند و یه فایل برای دانلود گذاشتند که من نمی تونستم دانلود کنم چون باید عضو می شدم

بابا تو دیگه کی هستی وحید جان!!!آخر فردین بازی و جوونمردی و مروت و از این حرفا.راضی به زحمت نیستم
    حالا خوبه اینترنتت مشکل داره...
    موفق باشی
    خواهش می کنم این حرفا چیه.
    یه سری توضیح میدم شاید مشکلت حل بشه.اول اصلا رونی برای مهاجم نوک یا همون cf خوب نیست و اگر ss یا حتی هافبک چپ بذاری خیلی اون بهتر بازی می کنه.نگاه به فرگوسن نکن که مثلا اونو میذاره مهاجم نوک.فرگوسن کلا آدم خاصی هستش و کلا یه سبک و شیوه ای داره و الان مثلا برباتوف و اوون رو میذاره نیمکت و با یه مهاجم تقریبا بازی میکنه و شاید حتی بهترین مهاجم ها رو داشته باشه بازم با روش خاص خودش بازی کنه و جواب هم بده چون کلا استاد هستش و مثلا تاکتیک هایی که اون میذاره مطمئن باش توی هیچ بازی فوتبال که بیاد نمیشه انجام بدی و کلا بی خیال اینا شو من با چلسی امتحان کردم مثلا دروگبا که مهاج نوک بود با مهاجم چپ یک و دو کرد و بعد تک به تک شد و گل زد.سیستم من در چلسی چهار-سه-سه هستش.با منچستر هم رفتم رونی رو میذاشتم ss و مثلا با برباتوف یک و دو می کردم رونی تک به تک میشد ولی با نانی یک و دو درست حسابی نمیشه کرد چون پاسور خوبی نیست و کلا یک و دو خیلی خوبی نمیشه کرد.تو رونی رو میذاری مهاجم نوک و بعد با نانی میخوای یک و دو کنی و تک به تک بشی ولی این کار نمیشه چون کلا یه مهاجم نوک معمولا با یک هافبک گوشه یک و دو نمی کنه.اگر می خوای این کار درست انجام بشه به نظر من یا سیستم چهار-سه-سه بذار که اونجوری رونی را هر جا بذاری می تونی راحتر یک و دو کنی یا میتونی با همون سیستم چهار-چهار-دو بری ولی رونی رو مهاجم دوم بذاری و مثلا برباتوف رو بذاری مهاجم نوک و راحت باهاش یک و دو کنی چون برباتوف اگر دقت کنی از نظر پاس دادن قوی هستش و کلا یکی از بهترین مهاجم های پاسور هستش.اگه مشکلت حل نشد می تونم بیشتر توضیح بدم.

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که ترکیب خوب برای چلسی می خواستند این ترکیب خیلی خوبی هستش:

من وسط های فصل سوم هستم و دو فصل دیگه برم فکر کنم اکثر بازیکنان بالای 90 و 95 باشنددر ضمن یه چند تا نکته بگم.یکی اینکه بازیکنی مثل پاتو که من خیلی ازش خوشم میاد رو تازه خریدم و شاید خریدنش سخته چون توی لیست فروش معمولا نمیذارنش و من بعد از دو فصل که توی لیستم بود و بعد از پیشنهادهای زیادی که بهش دادم بالاخره خریدمش.بازیکنی مثل هالک که در تیم پورتو بازی می کنه الان روی نیمکتم هست ولی واقعا عالی هستش و من پیشنهاد می کنم اگه یه مهاجم میخواید که تکنیک و سرعتی مثل مسی داشت باشه و قدرت بدنی و قدرت شوت بالایی داشته باشه حتما اینو بخرید.بعدا یه عکس براتون میذارم ببینید چه بازیکنی هستش واقعا لقب هالک که بهش دادند درسته.
    یه نکته دیگه بگم کسانی که می خوان مسترلیگ رو تازه شروع کنن و مثلا دوست دارند بازیکنان بزرگ بالای 30 سال مثل رائول و لمپارد و تیری آنری و ... پسرفت نکنند می تونند قبل از شروع مسترلیگ به قسمت ادیت بازیکن برند و از قسمت Growth type گزینه آخر یعنی Late/Lasting رو انتخاب کنند تا دیگه این بازیکنان پسرفت نکنند و دیگه آن قدر سرعتشون مسخره نشه.

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

سلام....من آخرش امروز رفتم این بازی رو گرفتم...
    ولی یه مشکلی هست...
    تو قسمتی که که سخت افزار برای اجرای بازی نمره داده یه قسمت هست به نام vram فک کنم همون حافظه ی مجازی باشه
    نمره bad داده.....ولی بقیه ی قسمت ها نمره good هستش...
    حالا چطور میشه این vram که 240 mb نوشته رو افزایش داد....
    سیستم من ویندوز 7 -64 بیته....و کامله از هر لحاظ...
    Last edited by s4lish; 30-01-2010 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •