دوستان اسیاتک الان کدوم سرویسش خوبه برای دانلود شبانه ممنون من طرحم تموم شده میخوام شاؤژ کنم کدوم خوبه
دوستان اسیاتک الان کدوم سرویسش خوبه برای دانلود شبانه ممنون من طرحم تموم شده میخوام شاؤژ کنم کدوم خوبه
رو مودم من الان 8 تا مک آیدی هست
راهی هست که بشه حجم مصرفی هر کدوم از مک آیدی رو دید ؟ جوری که آدم بفهمه کدوم یکی زیادی مصرف میکنه ؟
دهنم سرویس شده![]()
نه نمیشه دید
قابلیتی تا االان نشنیدم فقط مودم های گرون قیمتی هستند که قابلیت محدود کردن دارند یعنی به هر کدوم میتونید حجم محدود بدید
البته ip qos هم میتونه فایده داشته باشه
یه صفحه ای هست که برای یه مودم خاصی توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان
دوستان مکس نتی میشه از سرویسهای اسیا تک خرید
حجم که از اونجا میخریم ولی سرویس رو نمیدونم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
با ip Qos زیاد تو محدود کردن سرعت تفاوتی ایجاد نمیکنه البته اینکارو انجام دادم ولی زیاد نمیشه بهش امیدوار بود
با گزینه ترانزیت پاور میشه محدود کرد سرعتو ولی بطور کلی محدود میکنه این قابلیت رو نداره که رو مک آیدی ها سلکت کنی
دوستان من قبلا که مکس نت بودم الان اسیاتک شدم میتونم باز از پنل مکس نت اینترنتو دوباره یه طرح دیگه انتخاب کنم
سلام دوست عزیز ...
نه نمیشه انتخاب کرد ...
هرکدوم به طور مجزا اشتراک میدن به مشترکاشون ...
دیگه شما از مکس نت تخلیه کردین ... الان فقط میشه از آسیا تک گرفت ...
فقط یه احتمال وجود داره که شما دوتا خط تلفن داشته باشین ... که با هر دو شرکت کار کنید .
موفق باشید .
سلام دوستان عزیز ...
اینجا کسی هست از شرکت ترکانت سرویس بگیره ؟؟؟
سلام من از ترکانت اینترنت داشتم
دو هفته پیش خبر دار شدم قرار دادش با شرکت پیشگامان تموم شده یوزرارو فرستادن مکس نت
سلام دوستان
عجب وضعیتی شده !
مکس نت اونجوری ! ترکانت اینجوری ! مخابرات هم که ماشاالله دیگه گفتن نداره !! اینم از وضعیت آسیاتک شبا میاد سرعت رو محدود میکنه
جالبیش اینجاست یه بار خودشون اعتراف کردن که عصرها پهنای باند تموم میکنن برای همین سرعت ها رو میارن پاییناین همه هم پول مفت میدیم اینم از وضعمون
آسیاتک فقط صبح ها خوبه عصر به بعد واقعا افتضاحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)