این مسئله فقط در این ترم اتفاق افتاده
همیشه قانون این بوده که ترم اخر تا سقف 24 واحد هرچندتا واحد که داشته باشی رو بهت میدادن چه مشروط شده باشی چه نه
همیشه قانون این بوده که ترم اخر تا سقف 24 واحد هرچندتا واحد که داشته باشی رو بهت میدادن چه مشروط شده باشی چه نه
در ترم های پیش هم اجرا میشد ....
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : همزمان با آغاز ثبت نام کلاسهای آمادگی فراگیر پیام نور سال ۱۳۹۲ در مقطع کارشناسی ارشد، نرخ شهریه ای که موسسات مجاز برگزارکننده ای دوره ها باید از داوطلبان دریافت کنند، اعلام شد.
نرخ این شهریه توسط مرکز آموزشهای عالی آزاد و عالی خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی که ارائه مجوز به موسسات برگزارکننده این دوره ها را انجام می دهد، اعلام شده است.
ثبتنام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد فراگیر سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور از ۱۴ مهرماه ۹۲ آغاز و تا ۲۱ مهرماه ۹۲ ادامه دارد. و ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش انجام خواهد شد.
ثبت نام و حضور در کلاسهای آمادگی موسسات آموزش عالی آزاد مجری این دوره ها به هیچ عنوان الزامی نمی باشد و این بستگی به خود داوطلب دارد که در کلاسهای آمادگی این موسسات ثبت نام کند یا خیر!!
دقت داشته باشید این کلاسها هیچ ربطی به دانشگاه پیام نور ندارند و هیچ الزامی هم برای ثبت نام و حضور در این کلاسها نیست و تنها کلاسهای آمادگی برای آزمون فراگیر می باشند.
گرانترین شهریه رقم ۷۰۷ هزار تومان و ارزانترین شهریه ۴۹۵ هزار تومان است.
ردیف اسامی رشته ها قیمت به تومان ۱ بیوتکنولوژی ۵۸۵۰۰۰ ۲ بیوشیمی ۵۸۵۰۰۰ ۳ مهندسی صنایع- مدیریت سیستم بهره وری ۷۰۷۰۰۰ ۴ مهندسی کامپیوتر ۷۰۷۰۰۰ ۵ الهیات ۶۲۰۰۰۰ ۶ پژوهش هنر ۵۸۵۰۰۰ ۷ معماری ۶۳۰۰۰۰ ۸ مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی ۷۰۷۰۰۰ ۹ عمران-راه ترابری ۷۰۷۰۰۰ ۱۰ عمران – هیدرولیک ۷۰۷۰۰۰ ۱۱ فیزیک ۶۹۶۰۰۰ ۱۲ فیتوشیمی ۵۸۵۰۰۰ ۱۳ شیمی معدنی ۵۸۵۰۰۰ ۱۴ شیمی فیزیک ۵۸۵۰۰۰ ۱۵ شیمی تجزیه ۵۸۵۰۰۰ ۱۶ شیمی آلی ۵۸۵۰۰۰ ۱۷ علوم تربیتی و مدیریت آموزش ۴۹۵۰۰۰ ۱۸ روانشناسی ۵۵۶۰۰۰ ۱۹ جامعه شناسی ۶۲۰۰۰۰ ۲۰ مدیریت رسانه ۴۹۵۰۰۰ ۲۱ جغرافیا و برنامه ریزی شهری ۴۹۵۰۰۰ ۲۲ زبان و ادبیات فارسی ۴۹۵۰۰۰ ۲۳ آموزش زبان انگلیسی ۴۹۵۰۰۰ ۲۴ مدیریت IT 495000 25 مدیریت دولتی ۴۹۵۰۰۰ ۲۶ مدیریت اجرایی ۵۵۶۰۰۰ ۲۷ مدیریت بازرگانی ۴۹۵۰۰۰ ۲۸ کارشناسی ارشد MBA 556000 29 مهندسی صنایع – صنایع ۷۰۷۰۰۰ ۳۰ تربیت بدنی علوم ورزشی ۵۵۶۰۰۰ ۳۱ علوم سیاسی ۴۹۵۰۰۰ ۳۲ اقتصاد ۴۹۵۰۰۰
Last edited by M £ H D I; 04-10-2013 at 22:15.
در ترم های پیش هم اجرا میشد ....
اين قانون قبلا به اين صورت بود كه دانشجو در صورتي مي توانست در ترم اخر تا سقف 24 واحد اخذ كند كه معدل كل دانشجو بالاي 12 باشد ولي از اين ترم بر اساس آيين نامه جديد دانشگاه دانشجو فقط در صورتي مي توانيد در ترم آخر تا سقف 24 واحد اخذ كند كه ترم قبل مشروط نشده باشد!!!
تا 16ام اگه تمدید نکنن
سلام دوستان
یک سوال مهم
بنده در تابستان یک درس تستی - تشریحی برداشتم که نمره اش هنوز نیومده
این درس رو از حالت خودخوان تبدیل کردن به عادی تا استاد بتونه نمره اش رو وارد کنه ... بنابراین به همین دلیل برای من حدود 17 - 18 هزار تومن
بدهی خورده از تابستون و الان سیستم اجازه نمیده حذف و اضافه کنم
(همونطور که میدونید در تابستان ، درس ها خودخوان هستند و شهریه نصف میشه و چون به حالت عادی تبدیلش کردن برام بدهی خورده از تابستان)
باید منتظر بمونم تا نمره اش بیاد تا اون بدهی پاک بشه
دانشگاه رفتم گفتن اینترنت قطعه نمیتونیم درستش کنیمو خلاصه گفت اشکالی نداره شما 17 تومن رو بده تا باز بشه
حالا دوستان من در پرداخت الکترونیکی شهریه کدوم ترم رو انتخاب کنم ؟ ترم تابستان رو ؟ یا ترم جدید رو ؟ مبلغ پرداختی ای که میاره با شهریه ی ترم تابستون حساب کرده ... منظورم اینه که مبلغی که مینوسه جمع اون 17 تومن + شهریه متغیر این ترم هست
حالا من دستی اون مبلغی رو که سیستم براش خطا میگیره رو وارد کنم و پرداخت کنم ؟
از کدوم سربرگ ؟ منظورم شماره ترم هست
سلام ...
ترم تابستان رو انتخاب کن و مبلغ رو دستی بزن واریز کن ... چند ساعت صبر کن ببین سیستم برات باز میشه یا نه ...
برای راحتی کار اگه کل مبلغ رو واریز کنی که چه بهتر ... مطمئن تر هم هست ..
نحوه محاسبه درس جز30 قرآن كريم به شرح زير مي باشد:
1- درس مذكور در در صورت اخذ نمره قبولي در معدل كل 100% داراي تاثير مثبت ميباشد وباعث افزايش در ميانگين كل مي گردد.
2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نيمسال جاري محاسبه نخواهد شد.
3-درس مذكور فاقد شهريه متغير ميباشد.
تذكر: شايان ذكر است دانشجوياني كه در نيمسال هاي گذشته نسبت به اخذ درس جز 30 قرآن كريم اقدام نموده اند ميتوانند در گزارش 100 "كارنامه كلي" ->خلاصه وضعيت تحصيلي ->معدل كل ، نسبت به مشاهده تغييرات مثبت درس مذكور در معدل كل اقدام نمايند.
سلام
منابع برای کنکور فراگیر کارشناسی ارشد اعلام شد:
برای مهندسی کامپیوتر نرم افزار این 3 تاس:
distributed system principles and paradigms سیستم های عامل پیشرفته
an introduction to database systems پایگاه داده پیشرفته
software architecture in practice مهندسی نرم افزار پیشرفته
من منابع انگلیسیشو دانلود کردم برای منابع فارسی شما چی پیشنهاد می دین بخونم واسه این 3 تا کتاب؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)