ویندوز 64 بیتی سون دارم و از کیس 2011 استفاده میکنم آیا کیس 2012 رو نصب کنم ؟
چطوری باید این کار رو انجام بدم باید 2011 رو ریمو کنم ؟
ویندوز 64 بیتی سون دارم و از کیس 2011 استفاده میکنم آیا کیس 2012 رو نصب کنم ؟
کسی نمیدونه مشکل از چی هست؟ باید چکار کنم؟
سلامویندوز 64 بیتی سون دارم و از کیس 2011 استفاده میکنم آیا کیس 2012 رو نصب کنم ؟
بله دوست من باید ریمو کنید و نصب 2012
من یکبار با جی دیتا به این مشکل برخوردم ، به احتمال زیاد ویندوز شما دچار مشکل شده و تعویض ویندوز در صورت امکان بهترین راه حلهنوشته شده توسط IntelCentrino
من از KIS 11 بر روی ویندوز XP استفاده میکردم. امروز تصمیم گرفتم که اونو به 2012 ارتقا بدم.
اما مشکلی وجود داره ...
بعد از نصب KIS 2012 زمانیکه KIS میخواد کاری انجام بده (اعم از اسکن یا حتی Update) لود CPU به 95 تا 100 میرسه.
باید چکار کنم؟
کاسپر 2012 بسیار سریع و چالاک هستش .
بالاخره نسخه نهایی kaspersky2012 هم وارد بازار شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب نمیده؟
بنده از نسخه 2012 اینترنت سکوریتی کسپر در ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و تغییر محسوسی در سرعت مشاهده نکردم!
میتونید برید سراغ نسخه 2012 ...... هم اسکین بهتری داره هم اینکه سرعتش رفته بالاتر و طبعا یه سری مشکلاتی که نسخه 2011 داشته در این نسخه برطرف شده.
با ویندوز ایکس پی هم سازگاری کامل داره.
موفق باشید
کدام نسخه را برای ویندوز 2003 سرور می توان نصب کرد؟
آیا کی یا سریال معتبری برای نسخه مربوطه وجود دارد؟
دوستاني كه دسترسي به كليدهاي معتبر محصولات كاسپر را ندارند و هر روز با مشكل در ليست سياه قرار گرفتن كليدها مواجه هستند ميتونند از كرك زير استفاده كنند.همانطور كه دوستان مطلع هستند امكان استفاده 30 روزه بصورت آزمايشي يا همون Trial از محصولات كاسپر وجود داره ولي بعد از آن بايد حتما از يك سريال و يا كليد براي فعال كردن كاسپر استفاده بشه.حالا با استفاده از اين كرك شما ميتونيد قبل از اينكه 30 روز مدت زمان دوره Trial تموم بشه در هر زماني اين كرك را اجرا كنيد و مجدد 30 روز ديگه از آن استفاده كنيد.
دستورالعمل نحوه استفاده از اين كرك:
1-ابتدا تمام كليدهاي مورد استفاده در كاسپر را تماما حذف كنيد.
2-با وارد شدن به تنظيمات كاسپر گزينه Self-Defense را غيرفعال كنيد.
3-كاسپر را كلا Exit كنيد.براي اين منظور روي آيكون كاسپر در TaskBar كليك راست كرده و دكمه Exit را بزنيد.
4-كرك را اجرا كنيد.
5 - روي گزينه "Do the job please" كليك كنيد.
6-حال كاسپر را اجرا كنيد.
7-كاسپر را براي مدت 30روز بصورت Trial فعال كنيد.
8-گزينه Self-Defense را دوباره فعال كنيد.
لينك دانلود:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kav_kis_extender رو اجرا می کنم
ولی واسه من پیغام میده که کاسپرسکی نصب نیست چرا ؟
![]()
سلام.من مشکل اکتیو کردن نسخه 2012 کسپر رو دارم!چطور کلیدهاشو باید براش تعریف کنم؟من تا حالا مشکلای تو نصب و رجسیر یا اکتیو کردن نسخه های قبلی نداشتم!لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.
دوستان من یه سوال پرسیدم و کسی جواب نداد. حالا یه جور دیگه مطرح میکنم.
چه جوری میشه یه فایل exe رو که Kis 2012 نمیذاره باز بشه رو باز کرد ؟ (بدون غیر فعال کردن آنتی ویروس)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)