تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 969 از 1126 اولاول ... 46986991995996596696796896997097197297397910191069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,681 به 9,690 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام این هارد لب تاپ تو مشخصاتشی که گذاشتم چطوره هم از نظر سرعت هم قدرتش ضمنا تو گزینه hea... جلوش یک نوشته داره
    ایا این هارد سالم هست تو قسمت سرچ ارور اسکن چیزی نشون نداد

اون اروری که آبی رنگ است ببینید بعد از 10 روز تعدادش زیاد میشه یا نه

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 80 گیگ مکستور ide دارم که چند ساله روشن نشده بود و در جای ایمن ازش نگهداری میکردم وقتی خواستم اطلاعاتشو انتقال بدم روی هارد جدید دیدم یکی از درایوا ظرفیتش صفر شده و اخطار فرمت میده. با برنامه Ontrack EasyRecovery درایو refresh disk زدم و هارد کلا پرید. بعدش هارد دیگه دیتکت نشد و در بایوس با اسم maxtor falcon شناخته میشه. وقتی هاردو متصل میکنم صدای یه هارد عادیو میده و مشکلی نداره فقط دیتکت نمیشه. پس از تحقیق و پرسوجو فهمیدم باید مشکل از پریدن فریمویر هارد باشه. با هزار بدبختی که شد یه هارد سالم هم مدل هم خانواده و هم ظرفیت پیدا کردم که تمام چیپ هاش مثل هم بودن وقتی بردشو روی هاردم گذاشتم تغییری نکرد حتی صدای هد هم نمیومد و وقتی برد هارد خودمو روی هارد سالم گذاشتم اون هارد شروع کرد به تق تق کردن در صورتی که هردو برد کاملا یک جورن اما هارد من حتی با تعویض بردش مشکلش حل نشد. پس از تحقیق دوباره فهمیدم حتی بردهای هاردهای هم خانواده فریمویرشون باهم فرق میکنه. اطلاعات داخل هارد برام خیلی مهمه. چطوری فرمویر هاردمو ریست یا اپدیت کنم ؟ لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اون اروری که آبی رنگ است ببینید بعد از 10 روز تعدادش زیاد میشه یا نه
    ممنون اگر ارور زیاد شد خرابه یا مشکلی براش ییش میاد
    ضمنا راه درست کردنش چی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام داشتم با Acronis حجم پارتیشن ها را جا به جا میکردم که موقع انجام عملیات تحت بوت یکدفعه ارور داد و بعد گفت اینتر را بزنید. اینتر را زدم وقتی ویندوز اومد بالا فقط درایور c که ویندوز روشه هست و 2 تا پارتیشن دیگه نیستن . توی دیسک منیجر هم اصلا نیستن .توی خود آکرونیس هم نیستن ! حالا چکار کنم ؟ اطلاعاتم خیلی برام مهم بود از دست رفته ؟ خواهش میکنم کمک کنیداطلاعاتم از بین بره بدبخت میشم . همشون مربوط به کارم بود

قبلا هم اینکار را کرده بودم ایندفعه اینطوری شد !
    میشه یک عکس از disk managment سیستم بدید

2 تا پارتیشن دیگه از بین رفتن .

زندگی من به 20٪ اطلاعات این هارد بستگی داره و حتما هر طوری شده باید برگرده وگرنه بدبخت میشم . خواهشا بگید چکار کنم ؟ حتی لازم باشه هارد لپتاپ را باز میکنم میدم به مراکز تخصصی بازیابی تا اطلاعاتش را ریکاوری کنن .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

2 تا پارتیشن دیگه از بین رفتن .

زندگی من به 20٪ اطلاعات این هارد بستگی داره و حتما هر طوری شده باید برگرده وگرنه بدبخت میشم . خواهشا بگید چکار کنم ؟ حتی لازم باشه هارد لپتاپ را باز میکنم میدم به مراکز تخصصی بازیابی تا اطلاعاتش را ریکاوری کنن .
    اگه اینقدر حیاتی است بهترین کاره همون مراکز بازیابی است
    هاردتون حجمش چقدر بوده؟ فکر کنم با درایو C پارتیشن های دیگه یکی شده باشه

ولی نرم افزاری میتونید پارتیشن ها رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید نرم افزارهای مثل easeus data recovery و minitool partion wizard بازم اگه خیلی مهمه همون مراکز بازیابی بدید به نظرم بهتر باشه

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام داشتم با Acronis حجم پارتیشن ها را جا به جا میکردم که موقع انجام عملیات تحت بوت یکدفعه ارور داد و بعد گفت اینتر را بزنید. اینتر را زدم وقتی ویندوز اومد بالا فقط درایور c که ویندوز روشه هست و 2 تا پارتیشن دیگه نیستن . توی دیسک منیجر هم اصلا نیستن .توی خود آکرونیس هم نیستن ! حالا چکار کنم ؟ اطلاعاتم خیلی برام مهم بود از دست رفته ؟ خواهش میکنم کمک کنیداطلاعاتم از بین بره بدبخت میشم . همشون مربوط به کارم بود

قبلا هم اینکار را کرده بودم ایندفعه اینطوری شد !
    میشه یک عکس از disk managment سیستم بدید
    اگه اینقدر حیاتی است بهترین کاره همون مراکز بازیابی است
    هاردتون حجمش چقدر بوده؟ فکر کنم با درایو C پارتیشن های دیگه یکی شده باشه

ولی نرم افزاری میتونید پارتیشن ها رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید نرم افزارهای مثل easeus data recovery و minitool partion wizard بازم اگه خیلی مهمه همون مراکز بازیابی بدید به نظرم بهتر باشه
    بله زیاد حیاتی هست و اول خودم امتحان میکنم نشد میرم اونجا .

در مورد حجم مشکلی نیست هارد اکسترنال دارم روی اون ریکاوری میزنم . حجم با درایور C یکی نشده نمیدونم چرا اونجا اینطوری نشون میده . در واقع حجم بصورت پارتیشن بندی نشده هست .

یک مقداری حجم از یکی درایو ها میخواستم به درایو C اختصاص بدم که انجام شد ولی نمیدونم چرا زد بقیه پارتیشن ها را پاک کرد . این فکر میکردم این آکرونیس قابل اعتماد هست ولی اصلا اینطوری نیست .

اون نرم افزارا که گفتید کار ساز هستن ؟ با Active Partition Recovery اسکن میزنم ولی روی 99 درصد ویندوز خطا میده و میبنده و نمیزاره اسکن کامل بشه ! کلا کدوم نرم افزار میتونه پارتیشن را کامل ریکاوری کنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله زیاد حیاتی هست و اول خودم امتحان میکنم نشد میرم اونجا .

در مورد حجم مشکلی نیست هارد اکسترنال دارم روی اون ریکاوری میزنم . حجم با درایور C یکی نشده نمیدونم چرا اونجا اینطوری نشون میده . در واقع حجم بصورت پارتیشن بندی نشده هست .

یک مقداری حجم از یکی درایو ها میخواستم به درایو C اختصاص بدم که انجام شد ولی نمیدونم چرا زد بقیه پارتیشن ها را پاک کرد . این فکر میکردم این آکرونیس قابل اعتماد هست ولی اصلا اینطوری نیست .

اون نرم افزارا که گفتید کار ساز هستن ؟ با Active Partition Recovery اسکن میزنم ولی روی 99 درصد ویندوز خطا میده و میبنده و نمیزاره اسکن کامل بشه ! کلا کدوم نرم افزار میتونه پارتیشن را کامل ریکاوری کنه ؟
    بله اون دو نرم افزار نام برده شده مناسب است برای اینکار

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر تعدادش زیاد نشه مشکلی نیست راه هایی که برای رفع این ارور پیشنهاد شده چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد است

13. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اقا کسی میتونه کمکم کنه. چطوری فریمویر هارد IDE درست کنم. من برد سالمم دارم کاملا شبیه برد هاردمه از همه نظر ولی به هاردم نمیخوره. چکار کنم

15. این کاربر از PAIAMK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •