تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 968 از 1547 اولاول ... 468868918958964965966967968969970971972978101810681468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    کارشناس فروش شاتل گفت میتونیم بهتون رو خططون آپلود 2 مگ هم بدیم
    لطفا یه چک بکنید ببینید تو مودمتون Annex شاتل رو چیه ؟
    میخوام ببینم سرکارم نزاشته باشن جمع کنم برم شاتل همون آپلود 1 مگ گیرم بیاد
    ممنون
    ببینید پیشگامان هم که من ازشون سرویس دارم گفت اگر بخواین باید درخواست بدین آپلود رو روی دو مگ ببندیم براتون، ولی گفت بذار تست کنم اول، حتی 1.5 مگ رو هم خط نمی کشید SNR از 18 اومد روی 8 !

این رو هم مدنظر داشته باشید قبل از تغییر ISP

فکر کنم برای آپلود با سرعت بالا باید از همون 4G و اینا استفاده کرد راه دیگه ای نداره

2. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون
    داشتم پستتون رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد ! کشش خط خیلی باید کیفیت عالی داشته باشه که رو 2 مگ ببندن !

من الان کیفیت خطم طوری هست که دانلودم تا 21 مگ میکشه ولی آپلود به زور تا 1 مگ میکشه
    فاصله زیادی هم تا مرکز مخابراتی ندارم ( 2 تا خط تلفن دارم و اون یکی تا 22 میکشه )

ولی آپلود رو 1 مگ بیشتر نمیکشه !

4. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داشتم پستتون رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد ! کشش خط خیلی باید کیفیت عالی داشته باشه که رو 2 مگ ببندن !

من الان کیفیت خطم طوری هست که دانلودم تا 21 مگ میکشه ولی آپلود به زور تا 1 مگ میکشه
    فاصله زیادی هم تا مرکز مخابراتی ندارم ( 2 تا خط تلفن دارم و اون یکی تا 22 میکشه )

ولی آپلود رو 1 مگ بیشتر نمیکشه !
    بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.
    شاتل روی حالت annex M

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by rahman0158; 26-02-2018 at 21:40.

6. 6 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شاتل موبایل از اعطای حجم ADSL، مکالمه و پیامک نامحدود، یک ماه اشتراک سرویس سینمایی نماوا، دسترسی رایگان به کتاب‌های صوتی اپلیکیشن نوار و تا 103 گیگابایت حجم اینترنت همراه به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل در قالب سه بسته آغازین سیم‌کارت‌های این اپراتور تلفن همراه کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، سیم کارت و بسته آغازین شماره یک شاتل موبایل به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل به همراه 11 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 1 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و 100 پیامک برون شبکه یک ماهه به همراه اشتراک نماوا و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 18 هزارتومان عرضه می‌شود.

سیم کارت و بسته آغازین شماره دو شاتل موبایل هم با 52 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 2 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه می‌شود.

از سوی دیگر، سیم کارت و بسته آغازین شماره سه شاتل موبایل به همراه 101 گیگابایت اینترنت همراه در ماه اول و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه دوم و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه سوم، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود و 300 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه برای سه ماه به همراه یک ماه اشتراک رایگان نماوا و 3 گیگابایت اینترنت ثابت هفتگی و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 40 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه می‌شود.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بسته‌های ترکیبی خدمات ثابت و همراه شاتل موبایل و انتخاب شماره و خرید سیمکارت تا پایان اسفندماه می‌توانند به وب سایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با شماره 09981000000 تماس بگیرند.
    گفتنی است، بنا بر اعلام شاتل موبایل؛ در این مرحله هر مشترک خدمات اینترنت ثابت شاتل حداکثر قادر به ثبت نام 5 سیم کارت با بسته ترکیبی ثابت و همراه خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.
    شاتل روی حالت annex M

عع جدید اورده annex a واسه اکثریته
    الان رو همه سرویسا میشه annex m گرفت خیلی خوبه ها

9. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

باو درسته سرویسم مکسه ولی بخدا نزدیکه ۱۰۰ تومن دارم هزینه اینترنت میکنم باشگاه مشتریان الان ۱۵۰۰ تا امتیاز دارم
    راستم میگه ریت مکسش بیشتر میشه ولی ریت رو همون ۱ مگ هست
    Last edited by MMDFullHD; 27-02-2018 at 00:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باو درسته سرویسم مکسه ولی بخدا نزدیکه ۱۰۰ تومن دارم هزینه اینترنت میکنم باشگاه مشتریان الان ۱۵۰۰ تا امتیاز دارم
    راستم میگه ریت مکسش بیشتر میشه ولی ریت رو همون ۱ مگ هست
    خوب بخاطر اینکه روی 1 مگ تنظیمش کردن حالا باز بزارنش یا نه فرقی نمیکنه چون از توی سیستم 1 مگ تعریف کردن

12. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب بخاطر اینکه روی 1 مگ تنظیمش کردن حالا باز بزارنش یا نه فرقی نمیکنه چون از توی سیستم 1 مگ تعریف کردن
    فرقش اینه در همون حالت ۱ مگ‌باعث بهبود snr آپلود میشه. البته کمی از snr دانلود کاسته میشه که قابل چشم پوشی هست

14. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون
    ببینید پیشگامان هم که من ازشون سرویس دارم گفت اگر بخواین باید درخواست بدین آپلود رو روی دو مگ ببندیم براتون، ولی گفت بذار تست کنم اول، حتی 1.5 مگ رو هم خط نمی کشید SNR از 18 اومد روی 8 !

این رو هم مدنظر داشته باشید قبل از تغییر ISP

فکر کنم برای آپلود با سرعت بالا باید از همون 4G و اینا استفاده کرد راه دیگه ای نداره
    شاتل روی حالت annex M

یادش بخیر 8-9 ماه پیش من رو مخ اینا بودم تا Annex M بدن، این سرعت اپلود بزور 1 مگ رو خیلی رو مخ باسه محتوا گذاشتن چه برسه به اینکه یک موقع ویدیو بزاریم - نصف روز باید ادم اپلود کنه
    برم ببینم برای من فعاله یا نه و درصورت فعالی مجدد برم برای گرفتن سرعت اپلود بیشتر.
    1/3 شدن زمان اپلود چیز کمی نیست
    Last edited by zed2; 27-02-2018 at 11:52.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

برای منم دو ماهی میشه که انکس ام رو فعال کردن ولی در عمل تفاوتی نکرد چرا که برای بالا رفتن سرعت آپلود شدیدا وابسته به کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی هستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •