آره وای نمی دونی اگه اعزامی اسفند باشی کمه کم 20 روز توی تعطیلاتی عنده مرخصیه واقعا حال می ده.
آره وای نمی دونی اگه اعزامی اسفند باشی کمه کم 20 روز توی تعطیلاتی عنده مرخصیه واقعا حال می ده.
اموزشی 04 نیرو زمینی ارتش بیرجند چطوریه ؟ سخته؟ واسه فوق دیپلما سختیش اندازه زیر دیپلم ها و دیپلمها هست؟ کسی چیزی میدونه بگه خواهشن
سلام...اقا یعنی یکی بیفته یگان شهر خودشم فقط 5شنبه جمعه میتونه بیاد خونه؟ یا هر روز میشه؟ تشکر اگه جواب بدین.
امروز آموزشی ما تو 01 تموم شد.هر کی سوال داشت در خدمتم در حد توانم. مخصوصا در مورد یگان 732
سلام دوست عزیز تو امریه داشتی؟ کلاً یه توضیح کامل راجب همه این آموزشگاه بده تا بچه هایی که اونجا افتادن بدونن. مرسی
دوستانی که خدمتشون تموم شده بگن، آیا حوصله دارین دنبال کار بگردین؟ زندگیتون با قبل خدمت چقدر فرق کرده؟ کلا تجربیات بعد خدمتتون رو بگین
تا جایی که من اطلاع دارم اگه لیسانس و بالاتر باشین در ارتش و سپاه اکثرا در شهر خودتون هستید و بعد از ساعت 2 در اختیار خودتون. نسبت به محل خدمت هم چند شب یکبار یا افسر یه جایی میشین و یا پاس بخش.
در ناجا هم بستگی به جاتون داره، احتمال داره شهر خودتون باشین و هفته ای یکبار برین خونتون.
کلا هر جایی ساز خودش رو میزنه.
سلام دوستان لطفا جواب بدن
1.پدرم از کا افتادس منم پسر بزرگ هستم یه داداش دارم دانشجووه و پیش بابام نیست میشه کاری کرد؟
2.برای خدمت جبهه پدر چقدر کم میکنن؟22ماه خدمت جبهه داره
لطفا زود جواب بدید
سلام
می خواستم در مورد شرایط انتقال در ارتش و نحوه ی انجام اون اطلاعاتی داشته باشم
ممنون می شم کسی منو در این مورد راهنمایی کنه.
سلام
من دیروز دوره ی آموزشیم رو تموم کردم امریه رو دادن دیدم افتادم اداره بهداشت و درمان تهران لویزان باید بگم من کارشناس آزمایشگاه هستم . میخواستم یکم راجب اونجا اطلاعاتی بگیرم . چجور جاییه ؟ از لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش ؟ آیا بعد از ظهر ها میتونم برم داخل شهر بگردم ؟ اگه آره ، تا ساعت چند ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)