دوستان ادب رو رعایت کنید ، اینطوری بعضیاتون به توهین ادامه بدید باهاتون برخورد جدی میشه .
دوستان ادب رو رعایت کنید ، اینطوری بعضیاتون به توهین ادامه بدید باهاتون برخورد جدی میشه .
آخه دوست عزیز ببین این آقایون چه جرت و پرت هایی دارن تحویل ملت میدن بعد بگو برخورد میشه. کل تیمی که طرف دارشن جمعا 500 تا win ندارن بعد می گن رشوه داده شده باختن![]()
Last edited by ali_parlous; 20-11-2013 at 13:46.
من توی مباحث نبودم ولی به نظرم آقای alone دارن مزاح می کنن و یه جوری فان هست کارهاشون من تعجبم چرا دوستان جدی گرفتن!؟ وتازه بحثم شده سرش می شد کنار این فان بودن ما هم شوخی کنیم نه جدی بگیریم!
ضریب هوشیتو از کجا اوردی عزیزم؟تنهایی فکر کردی به این نتیجه گیری سنگین رسیدی
![]()
Last edited by pancha73; 20-11-2013 at 11:52.
بــــــــــــــله بلاخره کمیته داوری به رشوه دادن تیم MBK آگاه شد و تیم فید چمپ ((FeDcHamPs
)) برنده اعلام کرد و حالا تیم عزیزمون به دور نیمه نهایی ((Semi Finals)) راه پیدا کرد
بابا جمع این چرت و پرت ها رو، یه مشت نوب تو یه تیم از 5 تا بازیکن خوب خوردن (ببخشید پاره شدن) بعد اومدن می گن رشوه دادن
اون تیم یه نگاه به lolking این تیم محبوبت می کرد 3 نفری میومد تو بازی بعد بیاد رشوه بده؟ آره بابا شما راست میگی.-------------FeDChamps For ever
آقا آیکون این تیمو از کجا میتونم بگیرم؟
اینم شانسه ما داریم
ما می خواستم بریم فینال با اینفینیتی بازی کنیم
چرا این فد چمپس و گذاشتن سر راه ما
باختیم دیگه
bg
تو west کی مسابقات هست ؟ تیم نبود
؟
داش گلم ali_parlous منم دقیقا میخواستم همین مطلبی رو که دوست و بزرگترمون(بالاخره سنی ازشون گذشته چهارتا پیرهن بیشتر از ما پاره کردن) Ali-ssنوشتنو بنویسم.
-----------------------------------------
در ضمن من چند تا از بازی ها رو اسپکت کردم و به نظرم واقعا تیم enigma خیلی قشنگ بازی میکنن به خصوص از بازی msnoopy خیلی خوشم اومد(با اینکه به نظرم تیم ورک خیلی خوبی نداشت ولی مهارت فردی بالایی داشت.)
در ضمن از alone_son هم ممنونم که تاریخ و زمان بازی ها رو گذاشت چون در غیر اینصورت یادم میرفت که بازیها رو ببینم.![]()
آقا اگر کسی می خواهد شوخی کنه می تونه بگه، ولی این جور که بعضی ها طرف داری این تیم رو میکنن من هنوز شک دارم شوخی باشه. بابا این رفیق شما حتی منکر داشتن rune page، win، ranked اینا شده از من انتظار نداشته باشیم متوجه شم شوخی بوده. البته تا خودش نگه که من چیزی بهم ثابت نمیشه.
آقای alone از همون اول که یه عکس گذاشت نوشت بازی نا جوانمردانه خب منم فکر کردم طرف دارشه.
من فکر نمی کنم کسی تو این forum سنش از من بیشتر باشه، اگر باشه که دیگه ایول داره![]()
Last edited by ali_parlous; 20-11-2013 at 12:31.
تیم ما با FeDChamps افتاده باید Surrender بدیم![]()
اینجا ایرانه دوستان لیگه دسته 1 اسپانیا نیست هرکی پارتی کلفتی داشته باشه اوله(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))![]()
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)