تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 968 از 1783 اولاول ... 468868918958964965966967968969970971972978101810681468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تا 4 شنبه اگر درست نشد میتونی تخلیه کنی-برو داخل کنترل پنل درخواست تخلیه بده یا برو نمایندگی !بعدم یه هفته طول میکشه شرکت جدید سرویس بهت بده !ولی من ترس ام از اینکه مثل خیلیا درگیر همین مسئله شم و هر روز مجبور شم زنگ بزنم بگم نت ما چی شد!!!چون قطع کردنش اسونه و وصل کردن خط با خداستمن میرم نمایندگی هاشون سوال میکنم درباره سرعت و سرویس ها-هر سرویس مشکلات خودشو داره منم گیجم کدوم سرویس بهتره!
    داداش به نظرت برای تخلیه از همون پنل درخواست بدم انجام میدن؟ یا حتما برم نمایندگی بگم تخلیه کنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا 4 شنبه اگر درست نشد میتونی تخلیه کنی-برو داخل کنترل پنل درخواست تخلیه بده یا برو نمایندگی !بعدم یه هفته طول میکشه شرکت جدید سرویس بهت بده !ولی من ترس ام از اینکه مثل خیلیا درگیر همین مسئله شم و هر روز مجبور شم زنگ بزنم بگم نت ما چی شد!!!چون قطع کردنش اسونه و وصل کردن خط با خداستمن میرم نمایندگی هاشون سوال میکنم درباره سرعت و سرویس ها-هر سرویس مشکلات خودشو داره منم گیجم کدوم سرویس بهتره!

ممنون آقا حجت از پاسخ تون ( نمی دونم چرا گزینه تشکر ندارم !! )

چرا تا 4شنبه ؟ خبری هست تا اون روز یا خود صبانت چیزی اعلام کرده ؟

من هم دقیقا از همین موضوع نگرانم که پس از تخلیه خط حالا بدوم که چرا نت وصل نشد. مخصوصا که روی مرکز مخابرات صابری هم هستم که شلوغترین مرکز مخابرات مشهد هست و 4سال پیش که همه مراکز 2روزه پورت میدادن من 2ماه رفتم تو نوبت !!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش به نظرت برای تخلیه از همون پنل درخواست بدم انجام میدن؟ یا حتما برم نمایندگی بگم تخلیه کنن؟
    ممنون آقا حجت از پاسخ تون ( نمی دونم چرا گزینه تشکر ندارم !! )

چرا تا 4شنبه ؟ خبری هست تا اون روز یا خود صبانت چیزی اعلام کرده ؟

من هم دقیقا از همین موضوع نگرانم که پس از تخلیه خط حالا بدوم که چرا نت وصل نشد. مخصوصا که روی مرکز مخابرات صابری هم هستم که شلوغترین مرکز مخابرات مشهد هست و 4سال پیش که همه مراکز 2روزه پورت میدادن من 2ماه رفتم تو نوبت !!
    بهتره برین نمایندگی چون تا بخوان سایت رو چک کنن 2 روز طول میکشه !وقتی زدین به سیم اخر همونجا بگین چرا میخواین تخلیه کنین بعدم بگین میخوام برم شاتل مثلا نکه باهم رقابت دارن میسوزنیا پارس فرقی نمیکنه!حضوری حتی شاید همون روز تخلیه کنن ولی سایت نوشته تا 48 ساعت اینده باهاتون تماس میگیرن !3 4 روز فقط تخلیش طول میکشه-

خبری نیست-به من گفتن هفته دیگه صبر کنین درست میشه !اگر نشه من روز 4 شنبه زنگ میزنم میگم درست نشده اگر جواب الکی بده فرداش حضوری میرم تخلیه میکنم جای دیگه میگیرم!من نمیتونم ماهی 90تومن بدم بعدم نت الکی بهم بدن!فقط هنوز نمیدونم کجا برم !پارس یا شاتل

4. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمالا" از DSL Modulation هست ببین روی auto هست یا نه چون جدیدا" (adsl2+ annexm) وصل نمیشه اگر خواستی دستی ست کنی روی +adsl2 بزار تا سریعتر وصل بشه
    دو روزه که درست شده.
    فکر کنم G.DMT (ADSL1) برای من که سرعت بالا نگرفتم بهتر باشه. چون پایدارتره.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

هم اکنون سرعت 30 برای دانلود . از سرعتتون لذت ببرید . من که رفتم شات داون

7. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اعلام وضعیت امشب:
    (دانلود فیکس 30)
    gl

9. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان من میخوام طرح نامحدود بگیرم الان مخابرات دارم ولی از بس پول حجم میدم خسته شدم به نظر شما 128 نامحدود خوبه در مشهد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من میخوام طرح نامحدود بگیرم الان مخابرات دارم ولی از بس پول حجم میدم خسته شدم به نظر شما 128 نامحدود خوبه در مشهد ؟
    یکی از دوستان میگفت سرعت روزانش 270هست !منم اگر شبانه و پینگ درست بشه 512 نامحدود میگیرم

12. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شبانه کم بود سرعت روزانه از سرور های خارجی به 25 تا هم نمیرسه مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگ بر صبانت
    حالا منه بدبخت این 4 گیگ مونده رو چجوری مصرف کنم که بعدش بذارم برم؟ یه رام گوشی میخوام دانلود کنم نوشته 8 ساعت طول میکشه

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یکی از دوستان میگفت سرعت روزانش 270هست !منم اگر شبانه و پینگ درست بشه 512 نامحدود میگیرم
    برید تو خواب شب ببینید محدود همچین سرعتی صبانت دیگه نمیده بعد در مورد نامحدود حرف میزنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •