داداش به نظرت برای تخلیه از همون پنل درخواست بدم انجام میدن؟ یا حتما برم نمایندگی بگم تخلیه کنن؟
داداش به نظرت برای تخلیه از همون پنل درخواست بدم انجام میدن؟ یا حتما برم نمایندگی بگم تخلیه کنن؟
ممنون آقا حجت از پاسخ تون ( نمی دونم چرا گزینه تشکر ندارم !! )
چرا تا 4شنبه ؟ خبری هست تا اون روز یا خود صبانت چیزی اعلام کرده ؟
من هم دقیقا از همین موضوع نگرانم که پس از تخلیه خط حالا بدوم که چرا نت وصل نشد. مخصوصا که روی مرکز مخابرات صابری هم هستم که شلوغترین مرکز مخابرات مشهد هست و 4سال پیش که همه مراکز 2روزه پورت میدادن من 2ماه رفتم تو نوبت !!
بهتره برین نمایندگی چون تا بخوان سایت رو چک کنن 2 روز طول میکشه !وقتی زدین به سیم اخر همونجا بگین چرا میخواین تخلیه کنین بعدم بگین میخوام برم شاتل مثلانکه باهم رقابت دارن میسوزن
یا پارس فرقی نمیکنه!حضوری حتی شاید همون روز تخلیه کنن ولی سایت نوشته تا 48 ساعت اینده باهاتون تماس میگیرن !3 4 روز فقط تخلیش طول میکشه-
خبری نیست-به من گفتن هفته دیگه صبر کنین درست میشه !اگر نشه من روز 4 شنبه زنگ میزنم میگم درست نشده اگر جواب الکی بده فرداش حضوری میرم تخلیه میکنم جای دیگه میگیرم!من نمیتونم ماهی 90تومن بدم بعدم نت الکی بهم بدن!فقط هنوز نمیدونم کجا برم !پارس یا شاتل
دو روزه که درست شده.
فکر کنم G.DMT (ADSL1) برای من که سرعت بالا نگرفتم بهتر باشه. چون پایدارتره.
هم اکنون سرعت 30 برای دانلود .از سرعتتون لذت ببرید .
من که رفتم شات داون
![]()
اعلام وضعیت امشب:
(دانلود فیکس 30)
gl
![]()
دوستان من میخوام طرح نامحدود بگیرم الان مخابرات دارم ولی از بس پول حجم میدم خسته شدم به نظر شما 128 نامحدود خوبه در مشهد ؟
یکی از دوستان میگفت سرعت روزانش 270هست !منم اگر شبانه و پینگ درست بشه 512 نامحدود میگیرم
شبانه کم بود سرعت روزانه از سرور های خارجی به 25 تا هم نمیرسهمرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگ بر صبانت
حالا منه بدبخت این 4 گیگ مونده رو چجوری مصرف کنم که بعدش بذارم برم؟یه رام گوشی میخوام دانلود کنم نوشته 8 ساعت طول میکشه
![]()
برید تو خواب شب ببینید محدود همچین سرعتی صبانت دیگه نمیده بعد در مورد نامحدود حرف میزنید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)