تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 968 از 4428 اولاول ... 4688689189589649659669679689699709719729781018106814681968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم واسه همین گفتم که عجیبه
    والله به پیر به پیغمبر من نه از کارکنان پارسم نه کار عجیبی کردم این همون واقعیته که گفتم سرویس بنده
    FP-2 4X1 سرعت من 256 تا 1.5 مگابایته درست الان این سرویس جمع آوری شده اما من چون با شرکت قرارداد دارم پس نمی تونن سرویس منو قطع یا عوض کنن.گفتم یا شما از حرفای من سر در نمیارین یا من نمی تونم توضیح بدم؟؟؟من یه بار مودمم رو ساعت 00:26 خاموش و روشن کردم یکبار هم صبح ساعت 10:53 اگه متوجه شده باشین با قطع کردن مودم امکان این هست که من بتونم ببینم که چقدر مصرف حجمی و چقدر دانلود رایگان داشتم اون حجمی هم که از من کم کرده واسه کار کرد من برای بعد از ساعت 7 صبحه پس دیگه تهمت نزین با تشکر...

2. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما این زمان 1300 دقیقه و 600 دقیقه رو توضیح بدی من قانع میشم
    بعدشم دوست عزیز،شما اگه 5 دقیقه هم بعد 7 صبح قطع کنی کله ساعت 6 تا 7 صبح رو از شما کم میکنه.که فکر نکنم کم کرده باشه.چون 1 ساعت که 14 مگ نمیشه
    Last edited by amin_v30; 12-08-2011 at 14:35.

4. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای بابا از من گفتن از شما رد کردن برای بار چندم اگه مودمت رو خاموش نکنی و در طول روز هم استفاده کم بکنی اینطوری میزنه به حسابت آخه مثل دیال آپ نیست که واسش کانکشن درست کنیم بعد هرموقع که لازم نداشتی قطع کنیم چون هم خط تلفن اشغال میمونه هم هزینه اینترنت و تلفن برامون حساب میشه اگه ADSL هم مثل Dialup بود چرا این همه پول هزینه میکردم...من شاغلم و فقط برای استراحت میام خونه و کسی هم به غیر من با اینترنت کاری نداره پس 1 مگابایت هم اگه کم بکنه به خاطر آنتی ویروسمه گفتم من گاهی شده که حتی 3 روز پشت سر هم مودمم رو خاموش روشن نکردم و اینطوری توپ دانلود کرده یعنی بالای 2 گیگ اگه توضیح میخواین بازم هم توضیح میدم...راستی شما از کجاها دانلود میکنید که اینطوری شاکی شدین؟؟؟؟
    ضمنا اگه میخوای این راهی که من میگم رو امتحان کن ضرر نمیکنی اگه خواستین بگین تا توضیح بدم چطوری.
    Last edited by l30l30y; 12-08-2011 at 16:50.

6. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by plsboy; 12-08-2011 at 17:17.

8. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آدم پاک بفهم یه بار میگن من ساعت 12:26 دقیقه دیسکانکت کردم و دوباره وصل شدم اگه درست بتونی ببینی من قبل دیسکانکت شدنم 285 مگابایت مصرف کردم یعنی دانلود و وبگردی کردم تا اینجا که مشکلی نیست درست از ساعت 12:26 تا 6:50 دقیقه هم 5.625 دانلود داشتم ساعت 10:52:28 هم باز دوباره دیسکانکت شدم پس نگو که چرا واسه تو این همه زده تو از خودشونی اصلا فکر میکنین و حرف میزنین یا همینطوری یه چیزی رو میپرونین شما همیشه با همه آشناها و فامیلتون اینطور در مورد حرفاشون قضاوت میکنین؟

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

این هم مال روزه قبلیه منه؟؟؟

10. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

آدم پاک بفهم یه بار میگن من ساعت 12:26 دقیقه دیسکانکت کردم و دوباره وصل شدم اگه درست بتونی ببینی من قبل دیسکانکت شدنم 285 مگابایت مصرف کردم یعنی دانلود و وبگردی کردم تا اینجا که مشکلی نیست درست از ساعت 12:26 تا 6:50 دقیقه هم 5.625 دانلود داشتم ساعت 10:52:28 هم باز دوباره دیسکانکت شدم پس نگو که چرا واسه تو این همه زده تو از خودشونی اصلا فکر میکنین و حرف میزنین یا همینطوری یه چیزی رو میپرونین شما همیشه با همه آشناها و فامیلتون اینطور در مورد حرفاشون قضاوت میکنین؟

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

این هم مال روزه قبلیه منه؟؟؟
    شرمنده عزیز اول اشتباه حساب کردم... یه حساب سرانگشتی رفتم که اشتباه شد...
    تنها دلیلشم اینه که با وضعیت آشغالی که نت من و چندین نفر از دوستان که تو این تاپیک میشناسم و در و همسایه و رفقا, این وضعیت غیر قابل قبول واسه من... همین...
    ولی اگه شما از ساعت 3 تا 7 صبح میتونید 2.4 گیگ دانلود کنید که خیلی خوبه... برو حالشو ببر...

12. 3 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا از من گفتن از شما رد کردن برای بار چندم اگه مودمت رو خاموش نکنی و در طول روز هم استفاده کم بکنی اینطوری میزنه به حسابت آخه مثل دیال آپ نیست که واسش کانکشن درست کنیم بعد هرموقع که لازم نداشتی قطع کنیم چون هم خط تلفن اشغال میمونه هم هزینه اینترنت و تلفن برامون حساب میشه اگه ADSL هم مثل Dialup بود چرا این همه پول هزینه میکردم...من شاغلم و فقط برای استراحت میام خونه و کسی هم به غیر من با اینترنت کاری نداره پس 1 مگابایت هم اگه کم بکنه به خاطر آنتی ویروسمه گفتم من گاهی شده که حتی 3 روز پشت سر هم مودمم رو خاموش روشن نکردم و اینطوری توپ دانلود کرده یعنی بالای 2 گیگ اگه توضیح میخواین بازم هم توضیح میدم...راستی شما از کجاها دانلود میکنید که اینطوری شاکی شدین؟؟؟؟
    ضمنا اگه میخوای این راهی که من میگم رو امتحان کن ضرر نمیکنی اگه خواستین بگین تا توضیح بدم چطوری.
    خوب توضیح بده چکار کنیم؟

14. این کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا این اقای l30l30y رفیق من نیست ولی دیدم قضیه داره به جاهای باریک میکشه اومدم قضیه رو ختم به خیر کنم :
    مودم ایشون روی pppoe هست و مثل مودم های بقیه نیست که روی bridge تنظیم شده باشه ، پس ایشون تا زمانی که مودمشون روشنه پارس انلاین اون زمان ها رو حساب می کنه ... در واقع ایشون ممکنه تا ساعت 6:55 دانلود کرده باشه و کامپیوتر رو خاموش کرده باشه ولی چون مودمش روشنه پارس انلاین اون زمان ها رو هم به عنوان زمان کانکت بودن ایشون حساب کرده .

16. 4 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حرف دوستمون تایید میشه! منم گزارش که میگیرم تا ساعت 10 که مودم روشنه زمان میندازه تو گزارش! هر موقع که مودم خاموش کنید زمانش توی گزارش ثبت میشه.

18. 3 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

برادر شما که ماشالا اوضات خوبه و یحتمل شبی 4 گیگ میگیری دیگه نیاز نداری مثه ما بیای اینجا غرغر کنی
    حالا از این باگ ها بیشتر بگو ماهم فیض ببریم
    از قدیم گفتن یکی برای همه ، همه برای یکی (تک خوری چیزه بدیه)
    چون isp دزده خودتم باید یه جورایی دزدی کنی,این حرفمو قبول داری؟,منم همین کارو کردم

20. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •