همونجور که دوست عزیزمون گفتن برای بودجه شما اسپیکر کامپیوترمیتونه گزینه خوبی باشه لاجیتک z623 گزینه خوبی هست با بودجه شما حدود 620 تومان قیمتش هست کیفیت خوبی هم داره
همونجور که دوست عزیزمون گفتن برای بودجه شما اسپیکر کامپیوترمیتونه گزینه خوبی باشه لاجیتک z623 گزینه خوبی هست با بودجه شما حدود 620 تومان قیمتش هست کیفیت خوبی هم داره
سلام
برای کامپیوتر خرید اسپیکر کامپیوتر فکر کنم بهترین گزینه باشه.برندهایی مثل لاجیتک و یا ادیفایرممنون از توجهتون دوستان منهمونجور که دوست عزیزمون گفتن برای بودجه شما اسپیکر کامپیوترمیتونه گزینه خوبی باشه لاجیتک z623 گزینه خوبی هست با بودجه شما حدود 620 تومان قیمتش هست کیفیت خوبی هم داره
ولی من برای موسیقی فقط نمیخوام که استریو با 5.1 تفاوت نداشته باشه ، کلا فیلم و بازی هم با همین مانیتور تماشا میکنم و نمیرم به تی وی متصل کنم
به همین دلیل سینما خانگی برای کامپیوتر میخواستم
باز اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاسسلام دوستان
من دو سه سال قبل سینما خانگی نکو گرفتم نویز داشت بعد فروختم هامرز گرفتم سابش اصلا تفکیک خوبی نداشت حالا بعد این مدت میخوایم یک چیز درست و حسابی بگیرم اونها حدود 300 تومان بود-حدود 800 بودجم هست ولی اگه ارزشش رو داشته باشه مشکلی ندارم بیشتر هزینه کنم
تصمیم گرفتم که تیکه تیکه بگیرم ، آمپ + ساب + ست باند 5
یکی از اشنایان گفت که کارت صدا بگیرم آمپ خودش یک بخش از کارت صدا هست میخواستم بپرسم چه مدلهایی در این رنج میتونم بگیرم
ضمنن برای کامیپوتر میخوام
سلام یه سینمای خانگی سونی عالی و با کیفیت میخوام بخرم سقف قیمتمم هم سه ملیون هست لطفا یه چیز خوب و عالی بهم معرفی کنین![]()
در ضمن تو سایت های بانه یه مدل دیدم 9200w خوبه ؟ بخرم بنظرتون؟عیب ها و خوبی هاش رو اگه میشه بهم بگین... تشکر
دوستان توجه کنند بانه که سینکا خانگی نمیارن.همشون تر تهران میرن بانه
سینمای خانگی های سونی عالی هستند . تلویزیون سونی و بلوری پلیر سونی ترکیبی عالیست![]()
دوستان نظرتون راجب این سیستم چی هست؟
در مقایسه با فوکال و جامو که زیاد اینجا بحث می شد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صداش فقط بدرد فیلم و مهمونی میخوره. خیلی باس و خشگه
خسته نباشی برادر
اینی که گفتی رو خود سایتش هم نوشته که بدرد فیلم میخوره
من اتفاقا موسیقی هم باهاش گوش دادم و صدای خوب و شفافی داره
لطفا اگه با این برند کار کردید نظر بدید
شنیذم که عرض کردم
برای موزیک پاپ و فیلم ساخته شده دیگه خود سازنده داره به شما میکه
سلیقتون قبولش میکنه بخرید
سلام
یه تلویزیون lg 65200 دارم.
می خوام یه سینما خانگی بخرم !
اول اینکه یه پکیج کامل بخرم (مثلا فیلیپس htb 5580 یا lg bh-9530) یا قطعاتش رو جدا جدا سوار کنم؟(می خوام در عین کیفیت کمترین قیمت رو برام داشته باشه)
دوم : حتما می خوام دو تا باندش بیسیم باشه
سوم : باندهاش ایستاده باشه یا بشه رو پایه سوار کنم(ترجیحا ایستاده)
چهار: قیمت کل بدون پلیر حداکثر 1200000 باشه .! (هر چی کمتر بهتر) !!
پنجم : واسه پلیر هم یه بلوری 3D می خوام که لطفا معرفی کنید.
6- این باندهای بیسیم کاملا بیسیمه یا مثلا خودشون با یه سیم به همدیگه یا به دستگاه بیسیم وصل میشه؟
لطفا جواب کامل بدین.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)