توی این شماره رنکیگ کل رو دیگه نداره و مثلا بعد از سه فصل نمی تونی بفهمی یه بازیکن در کل چند تا گل زده
توی این شماره رنکیگ کل رو دیگه نداره و مثلا بعد از سه فصل نمی تونی بفهمی یه بازیکن در کل چند تا گل زده
Last edited by vahidgame; 29-01-2010 at 14:27.
سلام دوستان من یک پچ ریختم الان همه پیراهن های تیم ها شده یکی یک رنگ سفید
چی کار کنم درست شه
سلام محمد جان
توی تصویر زیر محل این افکتها مشخص شده . البته باید بعد اعمال این افکتها صدای اون فایل صوتی رو زیاد کنی چون این افکت صدا رو کم میکنه ( حدود صدا رو سه برابر کن )
توی آدرس زیر 6 تا لینک از پچ pesedit 1.5 وجود داره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دو تیکه میخوای ( یک 200 مگ و یک 78 مگ ) از لینکهای زیر بگیر :
بخش اول :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبخش دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا
بخش اول :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبخش دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما صفحه 944 رو کامل بخون چون یه سری توضیحات کامل در مورد مسترلیگ دادم.برای ترکیب رئال هم صفحه 953 همین تاپیک کامل توضیح دادم.در مورد مسترلیگ هر چی فصل بیشتر بری اتفاقا آسونتر میشه چون بازیکنان پیشرفت زیادی می کنند.بهت من پیشنهاد می کنم حتما مسترلیگ رو با یه تیم چند فصلی برو بعد می بینی که بهش معتاد میشی.اگر در مورد هر جایی از مسترلیگ سوال داشتی حتما بپرس و مطمئن باش من جواب میدم![]()
دوستان برای صدمین بار میگم اگر میشه یه نفر یه فایل برای دانلود بذاره که این سیوهای مسترلیگ درست بشه.من الان آن قدر از این بیرون اومدن از بازی خسته شدم که دوست دارم با مشت بزنم به مانیتور![]()
دوست عزیز راه حل مشکل من چیه؟؟لطفا سریعتر جواب بدید.
مشکل شما چیه؟
نرم افزاری برای این کار موجود نیست؟؟؟
سلام
بچه ها یه راهنمایی بدید به من.
در عکس زیر اگه دقت کنید توپ زیر پای نانی هست و من منتظرم تا رونی به عمق بره و توپ را به رونی بدم اما...
اجازه بدید از ابتدا بگم:
میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.
رونی را CF گذاشتم با Attack Minded.
یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.
نظر شما چیه؟چکار کنم؟
متشکر
نه وجود نداره.فقط میشه به کونامی یه پیغام بدیم بگیم مرد حسابی چرا بعضی چیزای خوب شماره های قبلیو برداشتی
راستی دوستان من سعی مکنیم تا جایی که می تونم به دوستان که مشکل دارند کمک کنم ولی نمی دونم چرا کسی به من کمک نمی کنه تا مشکلم حل بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)