اقا بهترین پینگ رو برای بازی کدوم isp ها دارن؟
اقا بهترین پینگ رو برای بازی کدوم isp ها دارن؟
دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.
تو xboxlive که امکان پذیره....دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.
مطمئنی ؟!
اگه اینطوریه که میتونی بگیری دیگه. اتفاقا من از یکی از دوستان تو تاپیک مخابرات پرسیدم گفت از همین مخابرات سرویس داشته و خیلی هم زیاد مثل اینکه آنلاین بازی میکرده.
البته خیلی ها هم از مخابرات سرویس داشتن و ناراضی بودن.
اگه سرویس با محدودیت حجمی میخوای بگیری که معمولا سرعتشون برای بازی آنلاین خیلی مناسب تره و فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه از کدوم ISP بگیری.
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. میتونی مثلا برای تست یه ماه از مخابرات سرویس بگیری ببینی وضعیتش چطوره.
مخابرات منطفه ما پورتش پره....
دوستان یکی لطف کنه بگه بهترین سرویس دهنده در حال حاضر برای دانلود شبانه کدومه؟؟ پینگ برام مهم نیست زیاد!!!
من خودم قصد داشتم از پارس آنلاین بگیرم که وضعیت اینطوری شد ...
البته با توضیحاتی که دوستمون تو تاپیک مخابرات داد اگر این وضعیت برطرف بشه به مخابرات هم فکر میکنم برای بازی آنلاین.
شما مسلما از ------ استفاده کردید و log تون این مقدار رو نشون میده من خودم وقتی ------ رو ران میکنم و تو فیس بوک که میرم از 150 تا 300 برام log میندازه البته بسته به زمان و استفاده و ران کردن صفحات در زمان استفاده از ------ متغیر است.
منطقه مخابراتی شما خیلی مهم هست که کجا هستید و بعد میتونید راحت تر به نتیجه برسید شما چند کار رو باید انجام بدید
1- اول ببین کدوم منطقه مخابراتی هستی بعد باید خودت زنگ بزنی به isp ها ببینی اون منطقه چند پورت فعال داره و تعداد کاربرانش چقدر هست البته جواب دقیق بهت نمیدن ولی باید زرنگ باشی تا بتونی از زیر زبونشون بکشی بیرون .
دوم اینکه اگه میتونی از مخابرات بگیری بهتره چون نامحدود هست شبانه و روزانه اش زیاد فرقی نداره ولی با مقایسه با isp ها کاملا متفاوت هست
3 اصلا به این فکر نکن که از یک isp سرویس نامحدود بگیری چون بعد از حدود 10 الی 15 گیگ دانلود سرعت سرویست فوق العاده افت میکنه
سلام
دوستان تو منطقه گیشا تهران چه isp رو پیشنهاد میدیید که سرعت خوب داشته باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)