تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 968 از 1042 اولاول ... 4688689189589649659669679689699709719729781018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا بهترین پینگ رو برای بازی کدوم isp ها دارن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا بهترین پینگ رو برای بازی کدوم isp ها دارن؟
    دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه یه سری به تاپیک های ISP ها بزنی متوجه میشی که در حال حاضر بازی آنلاین امکان پذیر نیست به هیچ وجه! در درجه اول باید ببینیم این وضعیت تا کی ادامه داره، بعد تصمیم گرفت.
    تو xboxlive که امکان پذیره....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو xboxlive که امکان پذیره....
    مطمئنی ؟!

اگه اینطوریه که میتونی بگیری دیگه. اتفاقا من از یکی از دوستان تو تاپیک مخابرات پرسیدم گفت از همین مخابرات سرویس داشته و خیلی هم زیاد مثل اینکه آنلاین بازی میکرده.

البته خیلی ها هم از مخابرات سرویس داشتن و ناراضی بودن.

اگه سرویس با محدودیت حجمی میخوای بگیری که معمولا سرعتشون برای بازی آنلاین خیلی مناسب تره و فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه از کدوم ISP بگیری.

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. میتونی مثلا برای تست یه ماه از مخابرات سرویس بگیری ببینی وضعیتش چطوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مخابرات منطفه ما پورتش پره....

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یکی لطف کنه بگه بهترین سرویس دهنده در حال حاضر برای دانلود شبانه کدومه؟؟ پینگ برام مهم نیست زیاد!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مخابرات منطفه ما پورتش پره....
    من خودم قصد داشتم از پارس آنلاین بگیرم که وضعیت اینطوری شد ...

البته با توضیحاتی که دوستمون تو تاپیک مخابرات داد اگر این وضعیت برطرف بشه به مخابرات هم فکر میکنم برای بازی آنلاین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا با یه مشکل برخورد کردم خواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل اینه که ترافیک adsl من بخش زیادیش داره همین جور به صورت دانلود و اپلود کم میشه کسی میدونه مشکل چیه ویروس ندارم انتی ویروسم اپدیته ویندوزم هم اپدیته و گزینه update همه نرم افزار ها off هستن یه مثال اینکه تو یک ساعت 180 MB اپلود و 60 MB دانلود داشتم در صورتی فقط به نت کانکت بودم
    شما مسلما از ------ استفاده کردید و log تون این مقدار رو نشون میده من خودم وقتی ------ رو ران میکنم و تو فیس بوک که میرم از 150 تا 300 برام log میندازه البته بسته به زمان و استفاده و ران کردن صفحات در زمان استفاده از ------ متغیر است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان یکی لطف کنه بگه بهترین سرویس دهنده در حال حاضر برای دانلود شبانه کدومه؟؟ پینگ برام مهم نیست زیاد!!!
    منطقه مخابراتی شما خیلی مهم هست که کجا هستید و بعد میتونید راحت تر به نتیجه برسید شما چند کار رو باید انجام بدید
    1- اول ببین کدوم منطقه مخابراتی هستی بعد باید خودت زنگ بزنی به isp ها ببینی اون منطقه چند پورت فعال داره و تعداد کاربرانش چقدر هست البته جواب دقیق بهت نمیدن ولی باید زرنگ باشی تا بتونی از زیر زبونشون بکشی بیرون .
    دوم اینکه اگه میتونی از مخابرات بگیری بهتره چون نامحدود هست شبانه و روزانه اش زیاد فرقی نداره ولی با مقایسه با isp ها کاملا متفاوت هست
    3 اصلا به این فکر نکن که از یک isp سرویس نامحدود بگیری چون بعد از حدود 10 الی 15 گیگ دانلود سرعت سرویست فوق العاده افت میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان تو منطقه گیشا تهران چه isp رو ‍پیشنهاد میدیید که سرعت خوب داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •