خیلی ممنون از راهنمایی شما پس با این وجود باید چه کتاب هایی رو تهیه کنم؟ با توجه به اینکه واقعا بازار پر شده از کتاب های تستی من واقعا نمیدونم چه کتابی رو از چه انتشاراتی برا چه درسی بگیرم لطفا در هر درس بهترین رو معرفی کنید!
خیلی ممنون از راهنمایی شما پس با این وجود باید چه کتاب هایی رو تهیه کنم؟ با توجه به اینکه واقعا بازار پر شده از کتاب های تستی من واقعا نمیدونم چه کتابی رو از چه انتشاراتی برا چه درسی بگیرم لطفا در هر درس بهترین رو معرفی کنید!
شیمی مبتکران عالیه ولی زیاده!!
فیزیک نشرالگو
ریاضی گاج طوسی
دینی هم گاچ طوسی
ادبیات هم که تست نمی خوادفقط قرابت و آرایه رو باید تست بزنید که خیلی فرقی نداره چی باشه
عربی هم نمی دونم...
فقط یک نکته رو در نظر داشته باشید که فیزیک و ریاضیتون را تا چه حد می تونید بالا بکشید چون خیلی از تجربی ها در این 2 درس تخصص ندارن و وقت زیادی نباید برایش بگذارند بعضی ها هم برعکس
ریاضیات مهر و ماه به نظرتون چه چوریه چون تعریفشو خیلی شنیدم؟
پس طبق نظرات شما در درس های عمومی به همین کتاب های آبی اکتفا کنم؟
توو درس ریاضی بین انتشارت تخته سیاه و انتشارات مهروماه نمیدوم کدوم رو انتخاب کنم همین وضعیت توو زیست هم برام پیش اومده واقعا کلافه شدم البته خیلی سبز هم هست کدوم رو انتخاب کنم؟
من خیلی تعریف خیلی سبزو توهمین انجمن شنیدم ولی مث اینکه شما پیشنهاد نمی کنید؟به نظرتون چه کتابی برای فیزیک عالیه؟؟
آفرین
مهر ماه حرف نداره...من سال پیش ریاضی رو 60 زدم با اینکه 3 تست نخونده بودم 60 درصد خوبه مهر و ماه خوندم با گاج طوسی
دوستان به نظرم زیست خیلی تست نزنید :/
سعی کنید دبیر های مختلف کلاسشون حضور داشته باشید یا لااقل جزوه هاشون رو تهیه کنید.
اگر به تست زدن باشه من کل خیلی سبز تستاش رو زدم ولی پارسال 40 زدم :(
بعید میدونم چنین کتابی الان وجود داشته باشه ، حتی همون تست هایی هم که در کتابهای کنکوری به اسم تست تالیفی می بینید بیشترشون تست تالیفی نیستند و در واقع برداشت یا قرار دادن 4 گزینه برای کتابهای textbook خارجی هست ، حالا شما اگه در این حد ! دنبال سوال تالیفی میگردی میتونی یکباره به سراغ منبع اصلی برید و مثلا تو فیزیک سوالای کتاب بلت یا لندسبرگ و یا سروی و ... رو حل کنید .
سلام
من واسه فیزیک پیش1 نشر الگو رو دارم ولی چیز زیادی متوجه نمیشم یعنی از درسنامش خوشم نمیاد( خیلی گنگه به نظر من! ) به نظرتون اینو بخونم واسه پیش 2 فار بگیرم یا واسه هر دو فار بگیرم در ضمن پشت کنکوریم ممنون
^
سلام
به نظرم اگر رشته ی ریاضی هستید حتما باید این کتاب رو بخونید...سوال های این کتاب فوق العاده عالیست و از همه مهمتر بعید است که شما تیپی رو در کنکور ببینید و در نشر الگو وجود نداشته باشد!
بعضی سوال هاش سخته ولی ارزشش رو داره که براش وقت بذارید مخصوصا فارغ التحصیل هستن
من خودم پارسال گاج سفید با کانون رو زدم خیلی پشیمونم با این حال که فیزیک آسون بود 47 زدم! :(
در ضمن پیش 2 هم خیلی سخت نیست سخترین قسمت پیش 1ه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)