تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 968 از 1135 اولاول ... 46886891895896496596696796896997097197297810181068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تشخیصتون کاملا درست بود تایمینگ بهم خورده دوباره دلکو تنظیم شد بعد از یک ساعت استارت زدن و دلکو را در حالتهای ریتارد و آدوانس قرار دادن روشن نشد دوباره دلکو را با شمع 2 تنظیم کردم پیستون در نقطه مرگ بالا قرار گرفت و چکش دقیقا مقابل ترمینال 2 درب دلکو ، اما فولی میل لنگ را که می چرخانم مثلا پیستون شمع 5 به نقطه مرگ بالا میرسه اما چکش حدود دو سانتیمتر مونده به ترمینال 5درب دلکو برسه
    دوباره فولی را می چرخانم چکش به ترمینال 2 میرسه پیستون در مرگ بالا قرار می گیره و چکش دقیقا مقابل ترمینال درب دلکو 2 قرار می گیره فقط چکش با پیستونی که تنظیم شده درست کار میکنه ! ! ! با شمع های دیگه هم تنظیم کردم همین مشکل پیش میاد

فقط از قسمت موتور پمپ روغن باز شده بود اون هم با توجه به علامت چرخ دندها مونتاژ شد
    برق به کوئیل میاد هنگام استارت زدن دو تا از وایر ها را تست کردم که برق داشتند
    به نظر شما ایراد از کجاست قبلا چندین بار دلکو را با این روش تنظیم شده بود که عالی جواب داده بود
    ترتیب وایرها درستند؟با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 16-10-2016 at 13:24.

2. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشخیصتون کاملا درست بود تایمینگ بهم خورده دوباره دلکو تنظیم شد بعد از یک ساعت استارت زدن و دلکو را در حالتهای ریتارد و آدوانس قرار دادن روشن نشد دوباره دلکو را با شمع 2 تنظیم کردم پیستون در نقطه مرگ بالا قرار گرفت و چکش دقیقا مقابل ترمینال 2 درب دلکو ، اما فولی میل لنگ را که می چرخانم مثلا پیستون شمع 5 به نقطه مرگ بالا میرسه اما چکش حدود دو سانتیمتر مونده به ترمینال 5درب دلکو برسه
    دوباره فولی را می چرخانم چکش به ترمینال 2 میرسه پیستون در مرگ بالا قرار می گیره و چکش دقیقا مقابل ترمینال درب دلکو 2 قرار می گیره فقط چکش با پیستونی که تنظیم شده درست کار میکنه ! ! ! با شمع های دیگه هم تنظیم کردم همین مشکل پیش میاد

فقط از قسمت موتور پمپ روغن باز شده بود اون هم با توجه به علامت چرخ دندها مونتاژ شد
    برق به کوئیل میاد هنگام استارت زدن دو تا از وایر ها را تست کردم که برق داشتند
    به نظر شما ایراد از کجاست چون قبلا چندین بار دلکو را با این روش تنظیم کرده بود که عالی بود
    ترتیب وایرها درستند؟با تشکر فراوان
    ترتیب وایر چینی کاملا درست هست و روی ماشین من و همینطور در نت هم همین وضعیت قرار داره اما نه در سر ترمینالها !
    سری وایر 1 را جای 5 بگذارید و 5 را جای 3 و همینطور تا آخر.
    ظاهرا مشکل همین بوده

البته ممکنه مثلا کمی چرخش به سمت چپ و یا راست درب دلکو بیشتر باشه که آنهم بخاطر تنظیم ادوانس و ریتارد هست ولی ترتیب کلی همینه.

فرض را بر این میگیریم که میل لنگ و میل سوپاپ باز نشده و تنظیم دنده های سر این دو قطعه هم بهم نخورده، بنابراین مشکل در تنظیم دلکو هست.
    هرچند که به نظر میرسه وضعیت همه چیز مرتبه ( بجز ترتیب وایرها که یک مرحله جابجا شده ) اما این دفعه درب سوپاپ را باز کنید تا وضعیت سوپاپها را در حالت بسته بودن کاملا ببینید ( نقطه مرگ بالا و زمان احتراق)
    شاید احیانا بطور اشتباه وضعیت تخلیه را بجای تراکم در نظر گرفتید بخصوص که درب سوپاپ بسته هست و فقط بالا آمدن پیستون را در نظر گرفتید.

Last edited by camaro lt; 16-10-2016 at 15:58.

4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ماشین من مشکل از تنظیم افتادن کاربراتور داشت.خلاصه کلی پول سر تنظیم کاربرات به مکانیک ها دادم و هیچ نتیجه ای نگرفتم.تا اینکه یه مکانیک بهم گفت مشکل اصلا از کاربراتور نیست و مشکل از فنر سوپاپ هست که باعث میشه بعد از هر بار تنظیم کاربراتور وقتی گاز بدیم دوباره تنظیم بهم بریزه.
    مکانیک دوتا راه گذاشت پیش پام:
    ۱ـتعویض فنر سوپاپ و تایپیت ها که حدود ۵۰۰ هزینه بر هست.
    ۲-اگه بخوام فعلا باهاش سر کنم باید فیلر سوپاپ ها تا حد ممکن شل گرفته بشه
    خلاصه فیلر رو شل گرفت و مشکلات تا حدی حل شد ولی شتاب و زور ماشین تو سربالایی کم شد و عذاب آور تر از همه اینها شلوغ شدن صدای سوپاپ ها هست (در صورتی که موتور در کمال نرمی کار میکنه)

خلاصه خواستم نظر اساتید رو بدونم که آیا کار مکانیک درست بوده یا خیر؟ شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

6. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان خواستم سوال کنم آیا روغن هیدرولیکی که تو جعبه فرمون استفاده میشه با روغنی که تو گیربکس استفاده میشه فرق داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ماشین من مشکل از تنظیم افتادن کاربراتور داشت.خلاصه کلی پول سر تنظیم کاربرات به مکانیک ها دادم و هیچ نتیجه ای نگرفتم.تا اینکه یه مکانیک بهم گفت مشکل اصلا از کاربراتور نیست و مشکل از فنر سوپاپ هست که باعث میشه بعد از هر بار تنظیم کاربراتور وقتی گاز بدیم دوباره تنظیم بهم بریزه.
    مکانیک دوتا راه گذاشت پیش پام:
    ۱ـتعویض فنر سوپاپ و تایپیت ها که حدود ۵۰۰ هزینه بر هست.
    ۲-اگه بخوام فعلا باهاش سر کنم باید فیلر سوپاپ ها تا حد ممکن شل گرفته بشه
    خلاصه فیلر رو شل گرفت و مشکلات تا حدی حل شد ولی شتاب و زور ماشین تو سربالایی کم شد و عذاب آور تر از همه اینها شلوغ شدن صدای سوپاپ ها هست (در صورتی که موتور در کمال نرمی کار میکنه)

خلاصه خواستم نظر اساتید رو بدونم که آیا کار مکانیک درست بوده یا خیر؟ شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

مشکل فنر سوپاپها دقیقا چه چیزی هست؟
    معمولا کم شدن حالت فنری و کوتاه شدن به نسبت اندازه استاندارد بیشترین مشکلی هست که بوجود میاد. در این حالت بهترین کار تعویض هست ، هم در مورد فنرها و هم تایپیتها.
    گاهی اوقات برای صرفه جویی در هزینه، با گذاشتن یک واشر زیر فنر ( بین سرسیلندر و فنر) مقدار کم شدن ارتفاع فنر را جبران میکنن که تا حدی جوابگو هست اما اینهم روش مناسبی نست و روی تنظیم و کار کرد موتور تاثیر میگذاره.
    به هر حال تعویض بهترین کار به حساب میاد تا جلوی مشکلات بعدی گرفته بشه

دوستان خواستم سوال کنم آیا روغن هیدرولیکی که تو جعبه فرمون استفاده میشه با روغنی که تو گیربکس استفاده میشه فرق داره؟
    روغن گیربکس اتوماتیک برای فرمان هیدرولیک قابل استفاده هست، اما روغنهایی که برای فرمان ساخته شده، مناسب استفاده در گیربکسهای اتوماتیک نیست.
    تفاوتها در ساختار شیمیایی و غلظت و توان انتقال حرارت و دوام در برابر اکسید شدن و فشار و.. است که مسلما استفاده اشتباه میتونه به گیربکس صدمه بزنه.

9. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مدتی هست که از ماشین استفاده نکردم باطری ضعیف شده و استارت نمی زنه به فکر ساخت شارژر افتادم که ساده است
    لوازم مورد نیاز
    ترانسفرمر (ترانس)
    پل دیود 10 آمپر
    خازن 100 میکرو فاراد 35 ولت
    مقاومت1k/0.5w
    ال ای دی
    آمپرسنج
    ترانس را از قبل داشتم برای تلویزیون قدیمی بود ولتاژ 16.7 ac هست که باید به dc تبدیل می شد برای همین منظور از پل دیود استفاده میشه
    بعد از سرهم بندی پل دیود 2 ولت برق خروجی را کاهش داده که 14.7 میشه برای شارژ باطری مناسبه اما هنگام شارژ باطری ولتاژ را نگاه کردم 12.7 هست با توجه به اینکه ترانس کوچک هستش و آمپرش را هم نمی دونم هر 40 دقیقه یکبار خاموش میکنم تا خنک بشه و بعد دوباره روشن می کنم این مدار ساده است و هنگام پر شدن باطری برق را قطع نمی کنه باید حواسم به مقدار شارژ باشه این شارژر باطری میشه گفت فقط کار راه انداز هست . کل هزینه 5 تومن البته همان طور که عرض کردم ترانس را از قبل داشتم و آمپرسنج هم نصب نکردم
    اما نمونه های در نت هست که هنگام شارژ کامل اتوماتیک برق را قطع می کنند

مدار شارژری که ساخته شده

پل دیود فلزی

مداری که هنگام شارژ کامل برق را قطع می کنه از این قبیل مدار ها در نت زیاد هستش با توجه به لوازمی که در بازار گیر میاد میشه درستش کرد

Last edited by kcnc; 18-10-2016 at 19:10.

11. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شارژر خوب جواب داد ، دلکو تنظیم شد روغن موتور و فیلتر روغن هم تعویض شد امروز فرصت شد دوباره امتحان کنم وقتی که استارت می زنم روغن تمیز به سر اسبک ها میرسه و سر ریز میشه اما روشن نمی شه!
    این قطعه که در تصویر مشاهده میکنید و اون پیچ چهار گوش روی مانیفولد کاربردشون چیه؟

13. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شارژر خوب جواب داد ، دلکو تنظیم شد روغن موتور و فیلتر روغن هم تعویض شد امروز فرصت شد دوباره امتحان کنم وقتی که استارت می زنم روغن تمیز به سر اسبک ها میرسه و سر ریز میشه اما روشن نمی شه!
    این قطعه که در تصویر مشاهده میکنید و اون پیچ چهار گوش روی مانیفولد کاربردشون چیه؟
    قطعه بالایی که حالت چرخشی داره به یک فنر بی متال و دریچه متصل شده. این دریچه در سر راه خروج دود قرار داره و با سرد و گرم شدن هوا و مانیفولد اگزوز، فنر بی متال هم منبسط و یا منقبض شده و در نهایت دریچه که در سر راه دود خروجی قرار داره باز و بسته میشه.

زمانی که موتور سرد هست، بخصوص در سرماهای زیر صفر، فنر بی متال منقبض شده و دریچه هم بسته شده و بخاطر همین دود خروجی با سرعت کمتر از مانیفولد عبور میکنه و همین تاخیر باعث میشه تا مانیفولد اگزوز و بقیه بخشهای متصل به این قسمت، مثل مانیفولد هوا ، سر سیلندر و کاربراتور، زودتر گرم بشه و بعد از گرم شدن، فنر منبسط شده و دریچه باز میشه و دود راحتتر خارج خواهد شد.

پیچ نصب شده روی مانیفولد هوا، جهت بستن یک مدخل ورودی روی مانیفولد هست که احتمالا برای نصب مدلهای مختلف چند راهی یا سوپاپ یکطرفه ( مثل سوپاپ یکطرفه بوستر ترمز) و امثال آنها استفاده میشه.

از این مدخل فعلا در مدلهایی که ما داریم استفاده نشده، اما ممکنه برای بعضی نمونه های دیگه با فرمهای متفاوت کاربراتور یا سرسیلندر و یا تجهیزات اضافی دیگه استفاده کنند.

مشکل روشن نشدن ماشین به احتمال قوی هنوز از تایمینگ هست.
    وقتی یکی از سیلندرها ( مثلا سیلندر 1) در وضعیت تراکم و ابتدای انفجار قرار میگیره ( که هر دو سوپاپ بسته است) آیا چکش برق روی ترمینال شمع 1 قرار گرفته یا خیر؟
    در رابطه با بقیه سیلندرها چطور؟
    اگر قرار نگرفته پس باید مجددا تنظیم کنید، و اگر قرار میگیره، احتمالا شدت جرقه زدن کافی نیست، البته درصورتی که سوخت هم به اندازه کافی به موتور برسه.

شورلت نوا 1967

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

وقتی یکی از سیلندرها ( مثلا سیلندر 1) در وضعیت تراکم و ابتدای انفجار قرار میگیره ( که هر دو سوپاپ بسته است) آیا چکش برق روی ترمینال شمع 1 قرار گرفته یا خیر؟
    در رابطه با بقیه سیلندرها چطور؟

دوباره دلکو تنظیم شد با استفاده از دو تا ساعت اندیکاتور که روی سر میل اسبک کار گذاشتم که هر دو اسبک در یک موقعیت قرار گرفتند، پیستون در حالت مرگ بالا قرار دادم و چکش دقیقا روی ترمینال 1 تنظیم شد و بعد با چرخاندن فولی سایر سیلندر ها هم تست کردم که درست بود اما امروز چندین بار که استارت زدم روغن به سر اسبک ها نیامد دیگه حوصله درآوردن دلکو از جایش را نداشتم تا با پیچ گوشتی یا دریل روغن را پمپ کنم ، دیروز که روغن را تعویض کرده بودم روغن راحت به سر اسبک ها می آمد
    یکی پشت رل نشست و استارت زد با وجود اینکه با انبردست وایر را گرفته بودم برقش گرفت
    اگر مگنت یا خازن مشکلی داشتند برق به سر وایرها می آمد؟
    با این اوصاف چکار باید کرد. با تشکر فراوان

17. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوباره دلکو تنظیم شد با استفاده از دو تا ساعت اندیکاتور که روی سر میل اسبک کار گذاشتم که هر دو اسبک در یک موقعیت قرار گرفتند، پیستون در حالت مرگ بالا قرار دادم و چکش دقیقا روی ترمینال 1 تنظیم شد و بعد با چرخاندن فولی سایر سیلندر ها هم تست کردم که درست بود اما امروز چندین بار که استارت زدم روغن به سر اسبک ها نیامد دیگه حوصله درآوردن دلکو از جایش را نداشتم تا با پیچ گوشتی یا دریل روغن را پمپ کنم ، دیروز که روغن را تعویض کرده بودم روغن راحت به سر اسبک ها می آمد
    یکی پشت رل نشست و استارت زد با وجود اینکه با انبردست وایر را گرفته بودم برقش گرفت
    اگر مگنت یا خازن مشکلی داشتند برق به سر وایرها می آمد؟
    با این اوصاف چکار باید کرد. با تشکر فراوان
    مشخصا یک ایراد جزئی باعث این مسئله شده
    دوباره از اول همه چیز را بررسی کنید و تا کاملا مطمئن نشدید، کاری به مورد بعدی نداشته باشید:

1. تنظیم دقیق دلکو و تایمینگ ، که با توضیحات شما به نظر میرسه انجام شده، اما جهت اطمینان بازهم چک کنید.

2. سالم بودن دلکو از نظر قدرت برق دهی که بازهم با توجه به توضیحاتی که دادید، کار را بخوبی انجام میده.
    اگر مگنت یا خازن دلکو سوخته باشه ، برقی به سر شمعها نمیرسه و یا ضعیف هست که با تجربه شدت برق گرفتگی احتمالا این مورد هم نیست.

3. رسیدن سوخت کافی به موتور، که با توجه به وضعیت پمپ بنزین و کاربراتور میشه متوجه این قضیه شد.

ببینید آیا پمپ بنزین، مقدار کافی بنزین پمپ میکنه؟
    مقدار بنزین که در نهایت قراره به کاربراتور برسه، کافیه؟
    موقع استارت زدن، بنزین با قدرت از لوله خروجی به بیرون پرتاب میشه؟ ( برای آزمایش سر لوله خروجی را در یک بطری خاطری آب رادیاتور یا مشابه قرار بدید تا بنزین به زمین نریزه)

داخل کاربراتور بنزین کافی هست؟
    پیاله بنزین پر شده؟
    ممکنه خالی باشه و فقط با استارت زدن مقدار کمی بنزین به کاربراتور برسه. شاید هم ایرادی در مسیر باعث شده بنزین به کاربراتور نرسه.
    موقعی که اهرم دریچه گاز کاربراتور را با دست حرکت بدید، آیا افشانک داخل کاربراتور با شدت بنزین را به داخل دهانه کاربراتور می پاشه؟
    نتیجه این آزمایش نشان میده که آیا پمپ شتاب سالم هست و اینکه به خوبی کار میکنه یا خیر؟
    اگر داخل پیاله خالی باشه ، پمپ شتاب هم به درستی عمل نمیکنه.

4.وضعیت شمعها را هم چک کنید، اگر شمع دست دوم سالم دارید سوار کنید چون ممکنه بطور اتفاقی چندتا شمع باهم خراب بشه ، هرچند که احتمال خیلی خیلی کمی داره اما دوبار با این وضعیت برخورد داشتم و در کمال تعجب چیزی بین 4 تا 5 شمع همزمان با هم خراب شدن بودن و ماشین روشن نمیشد!

از آنجایی که ماشینهای ما کاربراتوری هست و مثل مدلهای انژکتوری پیچیدگی زیادی نداره، بنابراین مشکل توی یکی از همین موارد بالا قرار داره، اگر خسته شدید، کمی کار را رها کنید تا حضور ذهن کافی بدست بیارید و فقط به موضوع فکر کنید،
    موارد را یادداشت کنید تا با یک چک لیست مرتب دوباره به سراغ احتمالات برید و مشکل را پیدا کنید.

کاشکی اینقدر فاصله زیاد نبود تا امکان حضور من هم وجود داشت، شاید میتونستم کمکی بکنم

Last edited by camaro lt; 21-10-2016 at 20:43.

19. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •