سلام. جوابی داده نشد؟
سلام. جوابی داده نشد؟
خب مي تونيد همش رو غيرفعال كنيد اگر مي خواهيد سرعت بره بالا... (هرچند كه نمي دونم اون 2 تاي بالايي ماله چه كاريه ، تو فايرفاكس كه اون 2 تا رو نداره) پيشنهاد مي كنم براي بالا رفتن سرعت تو وبگردي از موزيلا فايرفاكس استفاده كنيد. (البته نظر شخصي من هست)
كسپر 2012 نه تنها سرعت رو واسه من پايين نياورده، بالا هم برده كلا خيلي راحت و خجالتي شده كسپر نسبت به نسخه ي قبل.... اما يه سري چيزاي اضافه مثل همون idle scan و... داره كه ميشه غيرفعالش كرد .
دوستان من تازگی نمیدونم چرا یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که بعضی از فایلهای اجرایی رو که باز می کنم ارور میده . ارور زیر که وقتی کسپراسکی 2012 رو غیر فعال می کنم درست میشه.
windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
با سلام خدمت اساتید یه سوال داشتم .
من قبلا از nod استفاده می کردم. اما الان از kaspersky2011اما بعد از 3 تا4 روز از نصب صدای هارد لپ تاپم زیاد شده!
نمی دونم مشکل از kasper هستش آخه هر بار بازش میکنم painesh neveshte 1208125 file scaned aya inscanha hardamo mashghul karde ya na?
سلام
لینک Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition رو پیدا کردم گذاشتم تو تاپیک دانلود اگه کسی خواست دانلود کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه نرم افزاری هست اسکاینت واسه دانلود افلاین کاسپر به محض اینکه از زیپ خارجش میکنم پاکش میکنه چیکار کنم که اصلا به کاری نداشته باشه کاسپرم KIS 2011 556 هست
دوستان ، هيچ كس به اين ارور كه من برخوردم ، برتخورده ؟
من از KIS 11 بر روی ویندوز XP استفاده میکردم. امروز تصمیم گرفتم که اونو به 2012 ارتقا بدم.
اما مشکلی وجود داره ...
بعد از نصب KIS 2012 زمانیکه KIS میخواد کاری انجام بده (اعم از اسکن یا حتی Update) لود CPU به 95 تا 100 میرسه.
باید چکار کنم؟
دوستاني كه دسترسي به كليدهاي معتبر محصولات كاسپر را ندارند و هر روز با مشكل در ليست سياه قرار گرفتن كليدها مواجه هستند ميتونند از كرك زير استفاده كنند.همانطور كه دوستان مطلع هستند امكان استفاده 30 روزه بصورت آزمايشي يا همون Trial از محصولات كاسپر وجود داره ولي بعد از آن بايد حتما از يك سريال و يا كليد براي فعال كردن كاسپر استفاده بشه.حالا با استفاده از اين كرك شما ميتونيد قبل از اينكه 30 روز مدت زمان دوره Trial تموم بشه در هر زماني اين كرك را اجرا كنيد و مجدد 30 روز ديگه از آن استفاده كنيد.
دستورالعمل نحوه استفاده از اين كرك:
1-ابتدا تمام كليدهاي مورد استفاده در كاسپر را تماما حذف كنيد.
2-با وارد شدن به تنظيمات كاسپر گزينه Self-Defense را غيرفعال كنيد.
3-كاسپر را كلا Exit كنيد.براي اين منظور روي آيكون كاسپر در TaskBar كليك راست كرده و دكمه Exit را بزنيد.
4-كرك را اجرا كنيد.
5 - روي گزينه "Do the job please" كليك كنيد.
6-حال كاسپر را اجرا كنيد.
7-كاسپر را براي مدت 30روز بصورت Trial فعال كنيد.
8-گزينه Self-Defense را دوباره فعال كنيد.
لينك دانلود:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kav_kis_extender رو اجرا می کنم
ولی واسه من پیغام میده که کاسپرسکی نصب نیست چرا ؟
با سلام
دوستان دو سوال داشتم.
1-آیا کاسپر روی سرعت دانلود و سرعت وبگردی تاثیر داره؟
2-من الان کاسپر 2011 رو دارم.به نظر شما بهتره از کاسپر 2012 استفاده کنم یا فعلا همین 2011 بهتره؟
ضمنا من ویندوزم XP SP3 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)