تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 968 از 1635 اولاول ... 468868918958964965966967968969970971972978101810681468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مجدد
    ضمن تشکر دوستان از راهنمایی هاشون با مشورتی که با شما داشتم 3 مدل دوربین رو مد نظر دارم واسه خرید HS20 یا S200 EXR یا SX30 . یکی مثل من که از دوربین سر در نمیاره یا باید بره دنبال قشنگی دوربین یا شیفته اسم دوربین میشه :P

1- با اینکه علاقه زیادی به مارک کانن دارم اما بیشتر به HS20 فکر می کنم(شما اگه بجای من بودین و فرق قیمت این 3 تا واستون مهم نبود کدوم رو انتخاب میکردین؟) اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارید بفرمایید

2-تو مشخصات HS20 نوشته شارژر نداره این به این منظوره که فقط و فقط با باتری شارز میشه؟

3-اگه تا حالا انلاین خرید دوربین داشتید نظرتون رو بگین در این مورد چون شاید بخوام انلاین بخرم (تو مشهد یه دور زدیم مغازه انچنانی نداشت یا من بلد نبودم)

از اقایان ELSIN و rostamiani بابت پاسخ های پیشین سپاسگذارم

2. این کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی هر چه min کمتر و max بیشتر باشه بهتره.درسته؟
    شما کدوم یکی را پیشنهاد می کنید.؟
    معمولا Max =15 ثانیه کفایت می کنه که معمولا همه دوربین ها دارند .بیشتر از این می تونه تجربه خوبی براتون باشه.مثلا من با دوربینم تا یک دقیقه نور دادم ولی اونقدر ها هم کاربرد نداره
    داشتن Min پایین خوبه ولی بیشتر اوقات ممکنه نور کافی برای اون سرعت نداشته باشید. برای همین این هم معمولا استفاده نمی شه

در نتیجه زیاد به این دو پارامتر فکر نکنید.کیفیت عکس و اندازه دیافراگم و لنز تله و خیلی چیز های دیگه خیلی بیشتر استفاده میشد و توی پارامتر ها مهم ترند

موفق باشید

4. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مجدد
    ضمن تشکر دوستان از راهنمایی هاشون با مشورتی که با شما داشتم 3 مدل دوربین رو مد نظر دارم واسه خرید HS20 یا S200 EXR یا SX30 . یکی مثل من که از دوربین سر در نمیاره یا باید بره دنبال قشنگی دوربین یا شیفته اسم دوربین میشه :P

1- با اینکه علاقه زیادی به مارک کانن دارم اما بیشتر به HS20 فکر می کنم(شما اگه بجای من بودین و فرق قیمت این 3 تا واستون مهم نبود کدوم رو انتخاب میکردین؟) اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارید بفرمایید

2-تو مشخصات HS20 نوشته شارژر نداره این به این منظوره که فقط و فقط با باتری شارز میشه؟

3-اگه تا حالا انلاین خرید دوربین داشتید نظرتون رو بگین در این مورد چون شاید بخوام انلاین بخرم (تو مشهد یه دور زدیم مغازه انچنانی نداشت یا من بلد نبودم)

2.شارژر نداره چون باتری قلمی داره.دوربین های دیگه باتری مخصوص خودشون داشتند که طبیعتا باید شارژر و باتری رو هم خودشون بدند

3.آنلاین خریدن ریسک داره. ریسکشم اینه که بهتره دوربین رو از نزدیک ببینید و دستتون بگیرید بعد انتخاب کنید.ولی اگه نمی تونید این کار رو بکنید سایت chare ir سایت معتبری هست.در ضمن می تونید برای تهران بخرید
    Last edited by rostamiani; 19-06-2011 at 17:19.

6. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه؟canon powershot elph 300hs 12 mp
    به خاطر فیلمبرداریش که اچ دیه می خوام بخرمش کیفیت صدا در فیلمش مهم نیست (چون رو فیلم ها صداگذاری میکنم)سالی هم یه عکس میندازم!زوم زیاد مهم نیست.به نظر شما دوربین خوبیه از لحاظ فیلم گرفتن؟چون حداکثر400 تومن می خواهم خرج کنم.
    باتشکر فراوان
    Last edited by ramin5749; 19-06-2011 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه؟canon powershot elph 300hs 12 mp
    به خاطر فیلمبرداریش که اچ دیه می خوام بخرمش کیفیت صدا در فیلمش مهم نیست (چون رو فیلم ها صداگذاری میکنم)سالی هم یه عکس میندازم!زوم زیاد مهم نیست.به نظر شما دوربین خوبیه از لحاظ فیلم گرفتن؟چون حداکثر400 تومن می خواهم خرج کنم.
    باتشکر فراوان
    فیلمبرداری این دوربین خوبه ولی نه خیلی زیاد.نمونه فیلمش رو دیدم. با اینکه فایلش تبدیل شده بود به نظرم رسید با کیفیت FullHD کمی پرش داشت و فیلم برداریش زیاد نرم نبود
    اگه با اندازش مشکلی نداشته باشید می تونید با هین حدود قیمت Fuji HS10 بخرید که کیفیت فیلمش به مراتب بهتره

نمونه فیلم و ریویوو از HS10
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمونه فیلم از IXUS 220 HS :

کد:

9. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی جواب من رو نداد ؟؟؟؟

بین sx210 و sx 220 hs
    به نظر من 220 بهتره اما اگر ممکنه مشکل بودجه پیدا کنید ، sx210 رو بخرید

اقا من خیلی ورزش میکنم بخصوص ورزش های ابی که الان تابستون هم شده ...
    می خواستم دوربین ضد اب و ضد ضربه می خوام بخرم که خیلی گشتم چیزی بهتر از ts2 پیدا نکردم ..
    از یک طرف یک دوربین دیجیتال دیگه تو همین سطح تقریبا دارم ولی ضد اب نیست..
    موندم یک دوربین دیگه می ارزه براش 500 پول بدم یا اینکه یکم دیگه جمع کنم یک دوربین نیمه حرفه ای بخرم ؟؟
    بهتر از ts2 هم هست که کیفیت عکساش بیشتر باشه و تا عمق 10 متر ضد اب ؟؟
    D10 کنن اما نمیدونم چقدر زیر آب میره فکر نکنم مالی هم باشه

سلام مجدد

بین اینا من HS20 رو بهتر میدونم اما کار با HS20 کمی سخت تره البته اولش
    مشکل بزرگ HS20 اینه که 4 تا قلمی میخوره حالا یا شارژی یا الکالاین (درست نوشتم )
    تهران خ جمهوری بورس دوربینه ، سایت دیجی کالا هم هست اما خرید حضوری یه چیزه دیگست

11. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

من به تمام دوستانی که دنبال عکس با رنگ بندی عالی و شفاف و فیلم برداری فوق العاده عالی میخواهند دوربین جدید سونی HX 100 V رو پیشنهاد میدم خودم سفارش دادم برام بیارن تا اخره هفته میرسه یه ریو توپ به زودی ازش میزارم .

قیمتش یکم بالاست حدود 600 اما فیلم فول اچ دی با کیفیت بسیار عالی چند برابر بهتر از H20 و پانورامای 3D و GPS و زوم اپتیکال 30X همچنین نداشتن صدا موقع زوم و ....... خیلی وسوسه کننده است..................

اینم چند تا شات کامل و بدون ریسایز از این دوربین عالی

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چطوری میشه همچین عکسی گرفت ؟؟ تنظیماتش رو باید چیکار کرد که هم انقدر واضح بگیره و هم انقدر سرعت دور رو کم کنه ... من خیلی اماتورم ..
    راستی اخر کسی جواب درستی به ما نداد ..
    می خواستم دوربین ضد اب و ضد ضربه می خوام بخرم که خیلی گشتم چیزی بهتر از ts2 پیدا نکردم ..
    موندم یک دوربین دیگه می ارزه براش 500 پول بدم یا اینکه یکم دیگه جمع کنم یک دوربین نیمه حرفه ای بخرم ؟؟

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من به تمام دوستانی که دنبال عکس با رنگ بندی عالی و شفاف و فیلم برداری فوق العاده عالی میخواهند دوربین جدید سونی HX 100 V رو پیشنهاد میدم خودم سفارش دادم برام بیارن تا اخره هفته میرسه یه ریو توپ به زودی ازش میزارم .

قیمتش یکم بالاست حدود 600 اما فیلم فول اچ دی با کیفیت بسیار عالی چند برابر بهتر از H20 و پانورامای 3D و GPS و زوم اپتیکال 30X همچنین نداشتن صدا موقع زوم و ....... خیلی وسوسه کننده است..................

اینم چند تا شات کامل و بدون ریسایز از این دوربین عالی

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    راست میگه ؟؟؟ !!!

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

من که عاشق sx220 شدم میترسم دوست دخترم خودکشی کنه این رو بفهمه

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

خیلی حجیم هست و از کیفیت عکس و فیلمش خبر ندارم شاید دوستان حرفه ای تر بهتر بدونن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوربین خوبی پیدا کردید
    تا پارسال که من خبر دارم TS1 بهترین دوربین ضد آب بود و کیفیت عکسش هم بهتر بود.احتمالا TS2 هم همین روال رو ادامه داده باشه
    Canon D10 رو نخرید که اصلا کیفیت نداره
    کاسیو هم یک مدل دوربین شیک داره که سرعتش پایینه و بعد از هر عکس باید چند ثانیه صبر کنی تا عکس بعد رو بگیری ! احتمالا بیشتر لحظه ها رو از دست می دین

اینجا رو هم ببینید :
    کد:
    ولی لا نباید از یک دوربین ضد آب انتظار کیفیت عکس یک دوربین هم قیمت معمولی رو داشته باشید ولی ضد آب بودن ممکنه براتون مزیت بزرگی باشه

موفق باشید

16. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •