تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 968 از 2376 اولاول ... 4688689189589649659669679689699709719729781018106814681968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,671 به 9,680 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تقى پور: جواب طالب لو را ندادم

ايران ورزشى- ابراهيم تقى پور تنها دقايقى در ميدان حضور داشت اما در همان دقايق اندك هم بازيكن تأثيرگذارى بود: استقلال به هماهنگى خطوط در ۳ خطوط دست يافته و به آن ۸۰ درصد آمادگى كه مربيان مى خواسته اند رسيده ايم.
    بعضى اشكلات فردى وجود دارد كه آنها هم قابل رفع است. سعى مى كنيم آن را در بازى هاى آتى جبران كنيم. خوشحاليم توانستيم سه امتياز را كسب كنيم. اين پيروزى براى ما حياتى بود. همين كه توانستيم در همدان چهار گل بزنيم، كار بزرگى انجام داده ايم.
    ابراهيم تقى پور كه در ذات بازيكن خوش اخلاقى است به صحنه اى اشاره مى كند كه از چشم خيلى ها پنهان ماند. وحيد طالب لو كه همگان او را بازيكنى خوش اخلاق مى دانند در صحنه اى به سوى تقى پور رفت و حرف هايى زد كه اصلاً در شأن او نبود. تقى پور گفت: «آن موضوع را فراموش كردم. اين رفتارها ناشى از استرس هاى بازى است و من هيچ وقت عكس العمل نشان نمى دهم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرى: در پاسخ به چرايى نيمكت نشينى
    آن پنالتى تاثيرگذار بود

ايران ورزشى- يدا… اكبرى در بازى مقابل برق شيراز پنالتى خراب كرد و همين اشتباه باعث شد تا قلعه نويى و بازيكنان استقلال به نوعى نتيجه نگرفتن اين تيم را به او نسبت بدهند. شايد اين اتفاق باعث شد تا اكبرى در بازى پاس همدان از تركيب استقلال بيرون برود و از روى نيمكت نظاره گر بازى باشد.
    شرايط استقلال پس از پيروزى برابر پاس همدان چطور است
    با اين بردهاى پر گلى كه استقلال به دست مى آورد همه چيز خوب پيش مى رود و شرايط به حمدا… خوب است.
    چرا بازى نكردى
    به هرحال نظر مربى اين بود!
    به خراب كردن آن پنالتى و شرايط بعد از بازى برق ربط داشت
    به هرحال بى تاثير نبوده است. من پنالتى خراب كردم. نيمكت نشينى ام بى ربط به آن نيست و شايد هم تاكتيك مربى اين بود كه در اين بازى، بازى نكنم.
    بعد از آن بازى با اكبرپور اختلاف پيدا كردى
    نه، چه كسى اين حرف را زده
    مثل اينكه مصاحبه كرده بودى و گفته بودى خراب كردن پنالتى ربطى به اكبرپور ندارد
    شايعه درست كردند. من عليه اكبرپور حرفى نزدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جام باشگاه ها با ليگ فرق دارد
    منتظرى: قبول ندارم، فشار روى دفاع زياد بود

مهديه دريا بيگى
    Mahdiyeh Darya beigi

در روزى كه استقلال با نتيجه پرگل ميزبان خود را شكست داد امير قلعه نويى در كنفرانس مطبوعاتى از عملكرد مدافعان تيمش ابراز نارضايتى كرد و معتقد بود در بازى كه فشار كمى روى دروازه استقلال ايجاد شد مدافعان اين تيم با بى دقتى دو گل دريافت كردند و اين سهل انگارى آينده آنها را در جام باشگاه هاى آسيا به مخاطره خواهد انداخت. پژمان منتظرى كه در ميان مدافعان استقلال روز خوبى را پشت سر گذاشته بود برخلاف نظر قلعه نويى مدعى است كه فشار زيادى روى دروازه استقلال بوده است.
    با نتيجه پرگلى پاس را شكست داديد
    به نظرم استقلال خودش را به پاس ديكته كرد. پاس از معدود تيم هايى است كه خوب دفاع مى كند ولى ما توانستيم به تيمى كه دفاع كردن را خوب بلد است ۴ گل بزنيم و اين نشان از توانايى بالاى بازيكنان استقلال دارد. هر وقت ۹۰ دقيقه فوتبال بازى كرديم همين نتايج را به دست آورديم.
    حرف هاى آقاى قلعه نويى را شنيدى
    نه، مگر ايشان چه گفتند
    در كنفرانس مطبوعاتى گفته: در روزى كه فشار روى دفاع ما نبود دو گل دريافت كرديم
    قبول ندارم، اتفاقا فشار زيادى روى ما بود. وقتى تيمى دو سه گل دريافت مى كند به نيروهاى خود به خط حمله اضافه مى كند. پاسى ها بعد از دريافت گل با سه چهار مهاجم حمله كردند و همين فشار را روى دروازه ما زياد كرده بود.
    آقاى قلعه نويى معتقد است در بعضى از دقايق بازى مدافعان استقلال بازى را يك دفعه رها مى كنند
    به خاطر اينكه بعضى وقت ها تمركزمان را از دست مى دهيم و با اينكه نفرات خوبى در خط دفاع داريم، گل مى خوريم.
    فكر نمى كنى اين ضعف دفاعى در جام باشگاه ها به ضرر استقلال تمام شود
    شما درست مى گوييد، جام باشگاه ها با ليگ فرق مى كند و فرصت اشتباه نداريم. بايد اين ضعف را در طول هفته هاى آتى برطرف كنيم.
    خودت فكر مى كنى ضعف دفاع استقلال در كجاست
    گفتم كه ما بازيكنان خوبى داريم، پرمهره ترين خط دفاع. فقط نياز به هماهنگى داريم.
    ،۱۰ ۱۱ هفته از ليگ گذشته يعنى شما در اين هفته ها به هماهنگى نرسيديد
    چرا، اما نياز به هماهنگى بيشترى داريم. در تمرينات بايد بيشتر كار كنيم. مطمئن باشيد كه يكى از بهترين هاى ليگ مى شويم.
    نكته اينجاست كه مدافعان استقلال اشتباهات مبتديانه اى دارند
    قبول دارم، ما خيلى وقت ها گل هاى بچگانه اى مى خوريم كه نبايد بخوريم. بايد بيشتر تمركز كنيم و جلوى اين اشتباهات را بگيريم.
    به نظرت پاس خيلى ضعيف بود يا استقلال خوب كار كرد
    پاس حرف هاى بسيارى براى گفتن در ليگ دارد و يقه تيم هاى ديگر را مى گيرد. شما به نتايج استقلال توجه كنيد. 6 گل به استقلال اهواز زديم، مقاومت را ۵ تايى كرديم و به پاس چهار تا زديم پس اينها نمى تواند نتايج اتفاقى و يا از ضعف حريف باشد. استقلال تيم خوب و پرمهره اى است و مى تواند در ليگ و جام باشگاه ها نتيجه بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعداً تسويه حساب مى كنم
    فتح ا...زاده: اين تيم را من بسته ام!
    ايلنا- مديرعامل پيشين استقلال به واعظ آشتيانى توصيه كرد در نوع صحبت كردنش رعايت اصول مديريتى را انجام دهد تا تيم رو به رشد استقلال در شرايط فعلى به سمت حاشيه و جنجال سوق داده نشود.
    در خصوص اتفاقات اخير مربوط به عدم ارسال مدارك مديرعامل جديد براى شركت در اجلاس مديران باشگاه هاى عضو كنفدراسيون آسيا، درآمدزايى اش براى باشگاه استقلال، بازيكنان حاضر در تيم استقلال، خرده حساب هايش با زريبافان و ديگر مسائل مربوط با اين تيم صحبت كرد كه متن كامل صحبت ها را در ادامه مى خوانيد:

دليل بسترى شدنتان در بيمارستان چه بود
    مشكل خاصى نبود و براى انجام يك عمل سرپايى پوستى ساعتى در بيمارستان بودم و سپس مرخص شدم.
    ماجراى عدم ارسال مدارك باشگاه براى AFC چيست
    شنيده ام گفته اند كه فتح ا... زاده مدارك را به نام خودش صادر كرده است. در وهله اول جهت اطلاع بايد بگويم كه اين اجلاس يك دوره كلاس مديريتى بود كه من شخصاً ترجيح دادم در آن شركت نكنم و هيچ مدركى هم با نام فتح ا... زاده به عنوان متقاضى شركت در اين كلاس به AFC ارسال نشده است. بنده در آن برهه نام آقاى نظرى جويبارى را به AFC اعلام كردم تا ايشان در آن دوره شركت كنند، ضمن اينكه در مرداد ماه بنده خبر نداشتم قرار است يك ماه بعد واعظ آشتيانى مديرعامل شود تا نام شخص ديگرى را در آن دعوتنامه قيد كنم.
    اما مصاحبه هاى اعضاى جديد باشگاه كه در اين ارتباط طى روزهاى اخير صورت گرفته كه شما را مقصر دانسته اند.
    خوشبختانه مردم ما روشن تر از اين حرف ها هستند كه با اين نوع رفتارها نظرشان در مورد افراد تغيير كند. مطمئن باشيد هر كس بخواهد كسى را تخريب كند من را نمى تواند.
    نظرتان درباره نتايج اخير استقلال چيست با جدايى شما، روند رو به رشد استقلال هم شروع شد!
    ما در هفته هاى اول گاهى جبارى و طالب لو را به دليل حضور در اردوى تيم ملى در اختيار نداشتيم و جانواريو هم به دليل مصدوميت قادر به حضور در تركيب اصلى تيم نبود اما از روزى كه اين نفرات در تركيب تيم قرار گرفتند استقلال چهارتا چهارتا گل مى زند البته اين باعث خوشحالى بنده است كه حالا مشخص شده تيمى كه براى استقلال بستيم به راستى براى قهرمانى بسته شده است. از روزى كه بنده از باشگاه رفتم كه يك نفر به اين نفرات اضافه نشده است. كادر فنى هم همان نفرات هستند پس اين نتايج حاصل تلاش بازيكنان و مربيانى است كه از ابتداى فصل كنار هم قرار داده شدند.
    يكى از اعضاى هيات مديره در جايى عنوان كرده بود كه كنار گذاشتن فتح ا...زاده سياسى بوده است.... شما چه نظرى داريد
    بله. تا حدودى موضوع چنين بود اما چون استقلال اين روزها در حال اوج گيرى است حرفى در اين باره نمى زنم اما شخصاً خرده حسابى دارم كه آن را براى بعد خواهم گذاشت تا مسابقات تمام شود و در زمان مقتضى تسويه حساب خواهم كرد.
    اين استقلال در شرايط فعلى را مى پسنديد
    خوشحالم كه استقلال با هدايت سرمربى با دانش و شجاعى به نام امير قلعه نويى گام به گام به سمت موفقيت پيش مى رود و اين نشان دهنده اين است كه بنده و ايشان در بستن كادر بازيكنان و نفرات تيم هرگز دچار اشتباه نشديم و جا دارد از تمام بازيكنان، كادر مربيگرى و سرپرستى تيم به خاطر كسب اين نتايج درخشان تشكر كنم و به همه آنها خسته نباشيد بگويم.
    اين روزها حرف از رفع مشكلات مالى باشگاه و عدم توانايى مديرعامل قبلى در برطرف ساختن چنين مشكلى مطرح است و واعظ آشتيانى قرارداد ۵۰۰ ميليونى با اسپانسر باشگاه براى ۹ بازى را توفيقى نسبى قلمداد مى كند. چرا شما راهكارى براى تزريق پول به باشگاه نداشتيد
    پيش از بحث اسپانسر بايد بگويم من طى پنج هفته اول ليگ دو ميليارد و ۱۰۰ ميليون تومان پول به باشگاه آوردم. مدارك آن هم در حساب هاى باشگاه موجود است كه به چه كسانى و به چه دلايلى پرداخت و چطور هزينه شده است. ضمن اينكه توافق ما با شهردارى براى اسپانسرى تيم هم دو روز مانده به عقد قرارداد لغو شد. چرا كه آقايان اجازه ندادند بنده به كارم ادامه دهم وگرنه با يك امضا، دو روز پس از آن اتفاقات و جابه جايى هاى مديريتى، دو ميليارد ديگر هم به حساب باشگاه واريز مى شد و آورده من براى استقلال به چهار ميليارد در عرض دو ماه تبديل مى شد.
    پس مطرح شدن اين مسائل چه دليلى دارد
    نمى دانم آقاى واعظى كه از دوستان بنده است چرا دوست دارد بى دليل من و خودش را وارد چنين مباحث چالشى و حاشيه اى كند كه تنها به ضرر باشگاه و تيم استقلال است! مثل اينكه وى هنوز متوجه نيست در چه پست حساسى فعاليت مى كند. وى بايد در نوع رفتارش مدبرانه برخورد كند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ظاهراتیم داره به سمت حاشیه میره
    محمدرضا دمت گرم بابت اخبارت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا... زاده : اين باشگاه را من بسته ام
    آشتيانى:
    فتح ا... زاده باشگاه استقلال را اجاره داده بود
    آشتيانى: روزنامه استقلال جوان ارگان ما نيست
    فتح ا... زاده باشگاه استقلال را اجاره داده بود
    جواد حسينى

Javad Hosseni

امير رضا واعظ آشتيانى از ارائه مدارك مالى على فتح ا...زاده به سازمان بازرسى كل كشور خبر داد.
    مديرعامل سابق باشگاه استقلال ديروز طى مصاحبه اى به انتقاد از اميررضا واعظ آشتيانى پرداخت و مدعى شد مديرعامل فعلى جو تيم را به هم مى ريزد و خودش باعث مى شود كه تيم استقلال با بحران نتيجه گيرى رو به رو شود. بلافاصله بعد از اين مصاحبه، واعظ آشتيانى پاسخ فتح ا... زاده را داد.
    اين اظهارات واكنش شديد مديرعامل فعلى باشگاه استقلال را در پى داشت كه او توضيحاتى را در خصوص حرف هاى فتح ا... زاده بيان كرد.

آقاى واعظ سلام، خسته نباشيد، حرف هاى فتح ا... زاده را روى سايت ها و خبرگزارى ها ديده ايد
    متاسفانه آقاى فتح الله زاده طى چند روز اخير صحبت هاى غير واقعى بسيار زيادى را مطرح كرده اند كه من ترجيح مى دهم به جاى فرافكنى و به هم ريختن فضاى فعلى پاسخ ايشان را با اسناد و مدارك مالى به بازرسى كل كشور ارسال كنم تا آنها در خصوص ايشان تصميم گيرى كنند.

به نظر شما جريانى در حال حاشيه سازى براى باشگاه استقلال تهران است
    دقيقا همين طور است اما به شما و تمام علاقه مندان باشگاه استقلال وعده مى دهم كه احدى نمى تواند براى استقلال حاشيه درست كند. كسانى كه تا ديروز سينه خود را براى استقلال چاك مى دادند امروز با از دست دادن منافع خود به فكر ضربه زده به استقلال هستند.
    فتح الله زاده مدعى شده است در دوره مديريت شما دو طبقه از باشگاه استقلال اجاره داده شده است آيا اين مساله صحت دارد
    اين يكى از اتفاقاتى است كه درست برعكس گفته ايشان است. جالب است بدانيد در دوره مديريت ايشان دو طبقه از باشگاه استقلال كه متعلق به بيت المال است با دستور مستقيم ايشان به اجاره داده شده تا پولش خرج مسائل غيره شود. از اين رو هيات مديره باشگاه استقلال براى جلوگيرى از سوءاستفاده از بيت المال اقدام به فعاليت هاى قانونى كرد و امروز توانستيم حكم خروج اين مستاجرها را بگيريم كه به زودى اين قسمت از باشگاه به محل ادارى سابق بر مى گردد و مستاجرها از باشگاه بيرون مى روند.
    بهتر نيست در اين شرايط از حاشيه ها دورى كنيد
    زمانى كه مى بينم انسان مى تواند بدون سر و صدا كار كند و براى موفقيت مجموعه اش تلاش كنيد نياز نمى بينم كه مثل برخى آقايان با عجله از اين شبكه به آن شبكه بروم و هر دم و ساعت مقابل ديدگان مردم شعاردهم.من نه دنبال نمايندگى در مجلسم نه دنبال مسائل پشت پرده از اين رو نيازى نمى بينم كه هر روز در بوق باشم.
    جايى از قول شما نوشته شده بود كه فتح ا... زاده در روزنامه استقلال جوان دائما براى باشگاه استقلال حاشيه سازى مى كند
    دقيقا! مديرعامل سابق باشگاه و روزنامه اش آرامش استقلال را نمى خواهند.
    در روزهاى گذشته تلاش كردم اتفاقى كه براى باشگاه استقلال افتاده است به فتح ا... زاده سرايت نكند و ايشان از تنش به دور بماند؛ اما ظاهرا دوستان ايشان در روزنامه اش، آرامش استقلال را دوست ندارند كه ايشان را وارد اين جريانات كردند.
    ماجراى حذف نام شما از جلسه مديران AFC از چه قرار بود، در اين ماجرا چه كسى كم كارى كرده است
    عزيز محمدى رييس سازمان ليگ در تاريخ ۳۰ تيرماه در نامه اى به شماره ۹۱۶/۱۱۰ به مديرعامل باشگاه فرهنگى ورزشى استقلال اعلام كرد حداكثر تا سوم آگوست برابر با ۱۵ مرداد فرم درخواست رسمى باشگاه براى شركت در نشست AFC را تكميل و براى تاييد به سازمان ليگ ارسال كنند تا نمايندگان باشگاه در اجلاس توجيهى كه براى مديران باشگاه ها و سرپرستان تيم ها به منظور پيشبرد دانش مديريت، بازاريابى، حق پخش تلويزيونى، نقل و انتقال بازيكنان و ... شركت كنند.
    اين نشست در تاريخ ۲۸ و ۲۹ اكتبر برگزار مى شود و مديران باشگاه تا روز ۱۵ مرداد فرصت داشتند اسامى را به فدراسيون اعلام كنند؛ اما مديرعامل وقت در تاريخ ۲/۶/۸۶ (دوم شهريور) يعنى با ۱۸ روز تاخير نامه اى را به عزيز محمدى ارسال كرد و خود و على نظرى جويبارى را به عنوان نمايندگان باشگاه معرفى كرد. اين نامه به شماره ۱۸۱۰ در سازمان ليگ ثبت شده است. اگر مديرعامل وقت استقلال در ارسال نامه قصور نمى كرد استقلال از حضور در نشست AFC محروم نمى شد. فتح ا... زاده با تاخير، اين فهرست را ارسال كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خط دفاع را تشويق كردم
    قلعه نويى: نگفتم اين تيم فتح ا… زاده است
    ايران ورزشى _ وقتى از استقلال حرف مى زنيم بايد حتما يادى از امير قلعه نويى بكنيم. نقش امير قلعه نويى در برترى هاى استقلال اساسا كمرنگ نيست.
    شايد به قول قلعه نويى كه مى گويد: «تلاش بازيكنان و ميل به خواستن آنها از همه چيز مهم تر است.»
    اما آرايش تهاجمى استقلال را بايد ساخته ذهن او دانست و يكى از دلايل مهم برترى استقلال را تفكرات سرمربى اش بدانيم. با قلعه نويى حرف مى زنيم هر چند كه او دوست ندارد پس از پيروزى هاى تيمش زياد مصاحبه كند.

آقاى قلعه نويى سلام! باز هم برديد و باز هم گل هاى زيادى به ثمر رسانديد
    بازيكنان به لحاظ هجومى رشد محسوسى داشته اند. شما اگر به بازى ما مقابل پاس همدان نگاه كنيد، متوجه مى شويد كه از عمق و كناره ها خيلى خوب حركت مى كرديم.
    من از همه راضى ام؛ خسرو، ميثم، جانواريو، سياوش و همه و همه .
    اما از خط دفاع تان به شدت انتقاد كرديد!
    اصلا شديد نبود. عده اى مى خواهند جو را به هم بريزند.
    يعنى از آنها راضى هستيد
    من آنها را تشويق كردم كه از اين پس عملكرد بهترى داشته باشند. به آنها گفتم نبايد فكر كنيد بازى تمام شده و به يكباره همه چيز را تمام شده. گفتم بايد دقت كنيد و بازى را «شل» نگيريد.
    چرا گل مى خوريد
    ما ۲ مدافع ملى پوش داريم كه آنها بازيكنان ارزشمندى هستند اما نبايد به سادگى بازى را رها كنند و اجازه بدهند حريف دروازه ما را باز كند.
    در عين حال معتقدم همه تيم مقصر هستند نه يك بازيكن خاص.
    و در عين حال خوشحال از اين كه 3 امتياز را كسب كرديد.
    ما بايد اشكالاتمان را رفع كنيم اما اين دليل نمى شود كه من برترى استقلال را از ياد ببرم. خيلى مهم است كه بازى هاى ۳ امتيازى را پيروز مى شويم. شما در آينده مى بينيد اهميت كسب اين ۳ امتيازها چقدر زياد است.
    هدف شما براى بازى هاى آينده چيست
    من ابتدا مى خواستم تيم روند رو به رشد بگيرد و الان هم اين مهم در حال انجام شدن است.
    انگار گفته ايد قهرمان نيم فصل مى شويد.
    هيچ كس از قهرمانى بدش نمى آيد. اگر بتوانيم در ۲ بازى حساس آينده پيروز شويم قطعا دور از دسترس ما نيست.
    شايعه شده شما پس از بازى با پاس همدان گفته ايد اين بردها متعلق به فتح ا ...زاده است!
    خيلى متأسف مى شوم كه چنين حرف هايى را مى شنوم. ببينيد همين حالا كه با شما حرف مى زنم هم با آقاى فتح ا… زاده در ارتباط هستم و هم با آقاى نيك نفس.
    شايد ارتباط شما چنين برداشتى را به همراه داشته.
    آفرين! خودتان مى گوييد «برداشت». اينها برداشت مخالفان ما است.
    من بر حسب احترام و وظيفه با مديران اسبق تيم هايم در ارتباط هستم و اين طور نيست كه بخواهم با حرف هايم عملكرد مديران فعلى را زير سؤال ببرم. من فقط از احوال آقاى فتح ا… زاده باخبرم، همين.
    نگفتيد آقاى واعظ نقشى در پيروزى هاى ما نداشته
    خودتان هم مى دانيد كه حتى اگر روزى آقاى واعظ از باشگاه استقلال برود هيچ وقت چنين حرفى از زبان من بيرون نمى آيد. آقاى واعظ دارد زحمت مى كشد و من به خوبى با سختى هاى كار يك مدير آشنا هستم و در جايگاهى نيستم كه عملكرد مديران را ارزيابى كنم.
    … بگذريم بازى با پاس همدان چطور بود
    پاس يكى از تيم هاى خوب ليگ است. آنها عملكرد خوبى داشتند و ديديد كه تا چه اندازه ما را آزار دادند. من به شخصيت آنها احترام مى گذارم.
    از ميزبانى آنها راضى بوديد
    بايد از همه آنها تشكر كنم. آنها هيچ مشكلى براى ما به وجود نياوردند و درتمرين استقلال رفتار بسيار خوبى با ما داشتند!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها خودشان مقصرند
    صفايى فراهانى: هيچ سياستى در كار نبود

فارس - صفايى فراهانى كه در زمان حذف نام استقلال از جام باشگاه هاى آسيا يكى از مقصران شناخته مى شد درباره ادعاى امير قلعه نويى كه گفته بود اين حذف سياسى بود واكنش نشان مى دهد. او به سؤالات اين گونه پاسخ داده است.

سرمربى استقلال در نشستى خبرى گفته است حذف استقلال از ليگ قهرمانان يك اتفاق كاملاً سياسى بود.
    متوجه منظورتان نمى شوم. اين تحليل از چه زمانى مطرح شده كه من از آن بى خبرم
    در كنفرانس مطبوعاتى بعد از بازى با پاس همدان اين حرف ها مطرح شده است.
    دليل اين اظهارنظر ها را شايد بدانم! اما ترجيح مى دهم پاسخ ندهم.
    آيا حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا يك اتفاق سياسى بود
    به هيچ وجه. يك باشگاه ليست بازيكنان تيمش را به موقع نمى فرستد. آن وقت بعد از دو سال مى گويند كه اتفاقات سياسى بوده است واقعاً متأسفم.
    شفاف تر توضيح مى دهيد
    روشن تر از اينكه مسؤولان وقت باشگاه استقلال مدارك تيمشان را دير ارسال كردند
    اما بنابر اظهارات قلعه نويى، كميته انتقالى نيز مقصر بوده است.
    اين چه حرفى است مگر در فدراسيون كارهاى اجرايى برعهده ما بود كارهاى اجرايى برعهده دبير فدراسيون فوتبال بود. از اين گذشته اولين تقصير متوجه خود باشگاه استقلال بود نه فدراسيون و نه سازمان.
    آيا استقلال قربانى اختلافات ميان كميته انتقالى و سازمان ورزش شد
    هرگز چنين مسأله اى صحت ندارد. اصلاً نبايد بنا را براين مسأله بگذاريد كه كميته انتقالى و سازمان ورزش با يكديگر اختلافاتى داشتند. اگر هم بوده اين اختلافات مربوط به استقلال نمى شد.
    فكر مى كنيد مطرح كردن چنين اظهاراتى چه معنايى دارد
    ببينيد، آقايان چوب اشتباه خودشان را مى خورند. من عادت ندارم به حرف هاى غيرعقلايى پاسخ بدهم. هر وقت اظهارات آقايان در دايره منطق و عقلانيت قرار گرفت آن وقت پاسخ شان را مى دهم.
    ماجراى دعواى سياسى چه مفهومى دارد
    اصلاً شما فرض كنيد دعواى سياسى هم در كار بوده است. لابد من امسال هم در باشگاه استقلال جاسوس دارم كه اجازه ندادم آنها به ليگ قهرمانان آسيا بروند (مى خندد) نه آقا اين حرف ها اصلاً ارزش جواب دادن هم ندارد. حرف هاى بى محتوايى است كه اميدوارم آقاى قلعه نويى بابت آن قسم نخورده باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال
    زريبافان: هنوز مشكل مالى داريم

ايران ورزشى- زريبافان هم از سفر زمينى استقلال ناراحت است. او در تماسى با مديرعامل استقلال، برد پرگل مقابل پاس همدان را تبريك گفت و اين مهم را به آنها گوشزد كرده است.
    زريبافان در اين باره مى گويد: بازيكنان و اعضاى تيم ما از همدان با اتوبوس به تهران بازگشتند؛ در حالى كه اگر مشكل مالى نداشتيم، مى توانستيم يك هواپيما براى تيم چارتر كنيم تا بازيكنانمان معطل نشوند.
    وى افزود: به زودى از خجالت تلاشگران تيم استقلال درخواهيم آمد.

استقلالى ها ميهمان خانه پدرى على انصارى بودند
    استقبال ۳ هزار نفرى مردم بويين زهرا
    ايران ورزشى- استقلالى ها پس از پايان بازى با پاس همدان به سوى بويين زهرا رفتند تا در مراسمى كه على انصارى يكى از اعضاى هيات مديره اين باشگاه ترتيب داده بود شركت كنند.
    استقلالى ها هنگام ورود به شهر بويين زهرا واقع در چند كيلومترى شهر قزوين با استقبال باشكوه مردم فوتبال دوست اين شهر مواجه شدند كه اين استقبال باعث كندى حركت اتوبوس حامل بازيكنان و كادر فنى اين تيم شده بود. انصارى كه اصالتا اهل شهر بويين زهرا است تدارك ويژه اى براى استقبال از استقلالى ها ديده بود اما حضور مردم باعث شد انصارى هم از اين استقبال شوكه شود.
    ازدحام جمعيت در هنگام ورود استقلال به شهر بويين زهرا به حدى بود كه مراسم ضيافت شام با تاخير انجام شد. البته استقلالى ها هنگام خروج از شهر بويين زهرا هم با همان صحنه هايى روبه رو شدند كه در هنگام ورود به شهر بويين زهرا شاهد آن بودند!

تشكر واعظ از بويين زهرايى ها
    ايران ورزشى- واعظ آشتيانى و انصارى كه زودتر از اتوبوس حامل استقلالى ها به بويين زهرا رفته بودند در مراسم ضيافت شام از ميهمان نوازى مردم بويين زهرا تشكر كردند.
    واعظ آشتيانى به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال در اين مراسم گفت: «از ميهمان نوازى و استقبال مردم بويين زهرا واقعا شوكه شديم. اين پيروزى را به همه استقلال دوستان تبريك مى گويم و اميدوارم با قهرمانى در ليگ هشتم پاسخ محبت هواداران را بدهيم.»

پاداش ۲۰ ميليونى
    ايران ورزشى- اما مهمترين اتفاقى كه براى بازيكنان استقلال در بازى ديروز افتاد اين بود كه پس از پيروزى مقابل پاس همدان نظرى جويبارى پاداش بازيكنان را ميان آنها تقسيم كرد.
    ۲۰ ميليون تومان از سوى مديرعامل باشگاه استقلال به عنوان پاداش ميان كادر فنى و بازيكنان تقسيم شد تا خستگى پيروزى مقابل پاس همدان از تن همه بيرون بيايد.

ناراحتى انصارى از سفر زمينى استقلال به همدان
    چرا هواپيما ، چارتر نمى كنيد

ايران ورزشى- على انصارى در پايان ديدار تيم هاى پاس همدان و استقلال از واعظ آشتيانى خواست از اين پس تمامى سفرهاى بين شهرى تيم با هواپيما انجام شود و در صورت نبود پرواز، هواپيماى چارتر براى تيم تهيه شود.
    خستگى تعدادى از استقلالى ها در ديدار مقابل پاس همدان سبب شد كه انصارى چنين خواسته اى را مطرح كند.

مجيدى: باور كنيد بيمار بودم
    ايران ورزشى - درباره بازى نكردن فرهاد مجيدى شايعاتى وجود دارد. مجيدى اما دليل بازى نكردنش را بيان مى كند تا به طور دقيق اطلاع رسانى كرده باشد: «به دليل سرماخوردگى بازى نكردم و هيچ موضوع ديگرى در ميان نبود.
    باور كنيد توان بازى كردن نداشتم. خوشحالم كه استقلال در يك ديدار خارج از خانه صاحب يك پيروزى پرگل شد و اين موضوع بيش از هر موضوع ديگرى حائز اهميت بود.»

تقدير واعظ از كاپيتان نوجوانان
    ايران ورزشى - كاپيتان تيم ملى فوتبال نوجوانان با مديرعامل باشگاه استقلال تهران ديدار كرد.
    افشين اسماعيل زاده كاپيتان تيم نوجوانان ايران و عضو تيم فوتبال نوجوانان باشگاه استقلال تهران صبح امروز ميهمان اميررضا واعظ آشتيانى مديرعامل اين باشگاه بود و مورد تقدير قرار گرفت.
    مديرعامل باشگاه استقلال تهران ضمن اهدا جوايزى به اسماعيل زاده به اين بازيكن قول مساعد داد كه به زودى در مراسم و مناسبتى ويژه از سوى باشگاه استقلال از وى تقديرى در خور شان دارنده مقام قهرمانى آسيا به عمل خواهد آمد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اردوگاه آبى
    منيعى و شكورى مصدومند

ميثم منيعى و هادى شكورى در جريان بازى مقابل پاس همدان مصدوم شدند. به همين دليل اين دو بازيكن در تمرين ديروز آبى ها نتوانستند شركت كنند و مشتريان نوروزى در فيزيوتراپى بودند. اينطور كه گفته مى شود مصدوميت منيعى و شكورى جدى نيست و به بازى مقابل پيكان مى رسند.

صحبت هاى اختصاصى قلعه نويى با جانواريو
    در دقايقى از تمرين قلعه نويى، جانواريو را به گوشه اى از زمين برد و با او اختصاصى صحبت كرد. البته مشخص نشد امير قلعه نويى در غياب مترجم با چه زبانى با جانواريو صحبت كرده و منظورش را به اين بازيكن فهمانده ! البته اميرخان انگليسى را خوب مى داند.

برهانى نيم ساعت زودتر آمد
    در حالى كه قرار بود تمرين ساعت ۱۵:30 شروع شود برهانى حدود نيم ساعت زودتر از بازيكنان استقلال آمد و به طور اختصاصى تمرين كرد. بعد با اجازه قلعه نويى زودتر از ساير بازيكنان تمرينات استقلال را ترك كرد.

خوشحالى استقلالى ها از گل هاى پرسپوليس
    وقتى تمرين استقلالى ها به پايان رسيد بلافاصله به رختكن رفتند و تلويزيون را روشن كردند و بازى پرسپوليس- برق شيراز را تماشا كردند. نكته قابل توجه اينكه وقتى پرسپوليسى ها گل مى زدند، بازيكنان استقلال بالا و پايين مى پريدند و خوشحالى مى كردند چرا كه با پيروزى پرسپوليس مقابل برق شيراز، اختلاف امتياز استقلال با برق شيراز به عدد يك مى رسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •