تقصیر برانکو هست که اینو فیکس تیم ملی کرده بود حالا دیگه فکر میکنه کی هست
جان من وقتی میدوه بهش یه نگاهی بندازین خندتون میگیره![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تقصیر برانکو هست که اینو فیکس تیم ملی کرده بود حالا دیگه فکر میکنه کی هست
جان من وقتی میدوه بهش یه نگاهی بندازین خندتون میگیره![]()
بابت تمامی اخبار ممنون
![]()
کانون هواداران پرسپولیس : هواشناسي استان فارس، بارندگي شديد را در روزهاي پنجشنبه و جمعه براي شهر شيراز و ساير شهرهاي اين استان، پيشبيني كرد. با وجود پيشبيني سازمان هواشناسي مبني بر بارندگي شديد، اين احتمال وجود دارد كه بازي تيمهاي مقاومت و پرسپوليس از هفته سيزدهم ليگبرتر لغو شود.
کانون هواداران پرسپولیس : محمد منصوري با سليقههاي خاص افشين قطبي تبديل به يك بازيكن نيمكتنشين شده ولي خودش معتقد است كه بيشتر بايد به او فرصت بازي بدهند.منصوري در گفتوگویی، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «هر مربي سليقه خاص خودش را دارد و من هم به عقايد قطبي احترام ميگذارم. شايد او به بازيكناني كه فيكس بازي ميكنند بيشتر اعتقاد دارد ولي من هم هر وقت وارد زمين شدم خوب بازي كردم و توقع دارم كه بيشتر بازي كنم.»وي تأكيد ميكند: «در ابتداي فصل پرسپوليس را انتخاب كردم چون اهداف بزرگي در سر داشتم و حالا هم نااميد نشدهام و آن قدر تلاش ميكنم تا حقم را بگيرم. به عنوان مثال در بازي با فولاد كه خيلي غايب داشتيم انتظارم اين بود كه در تركيب ثابت قرار بگيرم ولي باز هم به من فرصتي داده نشد، البته من نااميد نميشوم و بايد به هدفم برسم.»
کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوي در گفت و گویی، اظهار داشت: هنوز هم معتقدم بازيكنان بزرگ پرسپوليس مثل علي كريمي، كريم باقري، سپهر حيدري و بزرگان ديگر به خاطر پول در اين باشگاه پيراهن قرمز را بر تن نكردند. وي افزود: اين مسئله را ميتوانيد در مصاحبه هاي اخير بازيكنان ببينيد، چون آنها در خصوص همه چيز صحبت مي كند به غير از مسائل مالي. مصطفوي ادامه داد: با تلاش اعضاي هيئت مديره مخصوصا هدايتي كه زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است، فردا پاداش بازيكنان به آنها پرداخت ميشود. طبق اعلام مصطفوي، هر يك از بازيكنان پرسپوليس به دليل 2 پيروزي اخير در ليگ برتر مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد.
باز هم دي کارموکانون هواداران پرسپولیس : تركيب احتمالي تيم پرسپوليس تهران و اسامي نفرات خط خورده از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز مشخص شد. پس از تمرين امروز پرسپوليس نام علي كريمي، محمد علوي، مهران فرضيات، ضياء الدين نيك نفس و مسعود زارعي از فهرست 18 نفره براي ديدار مقابل مقاومت خارج شد. كريمي به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داده است. نام حسين بادامكي كه مدت ها مصدوم بود نيز پس از مدت ها در فهرست 18 نفره قرار گرفت. تركيب احتمالي پرسپوليس براي بازي مقابل مقاومت سپاسي نيز به شرح زير مشخص شد: مهدي واعظي، سپهر حيدري، نبي ا... باقري ها، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع، كريم باقري، ايوان پترويچ، محمد منصوري، نيكبخت واحدي و پائولو دي كارمو
ابراهیم توره از پیش مامانش برگشت؟![]()
باقري: به آقاي گلي فكر نمي كنم // من در اين فوتبال كم رنگ نمي شوم کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري درست در روزهايي كه انتظار مي رفت به نقطه پايان فوتبال خودش نزديك باشد در اوج قرار گرفته و حالا در 35 سالگي و در پست هافبك هجومي مدعي كسب عنوان اقاي گلي است.باقري البته در گفت و گویی گفت:من به آقاي گلي فكر نميكنم چون فكر مي كنم در پرسپوليس وظيفه ديگري دارم.كاپيتان پرسپوليس اظهار داشت:من به عنوان يك بازيكن حرفهاي تلاشم را انجام ميدهم تا هميشه جزو بهترينها باشم به همين دليل بيشتر تمرين ميكنم و به لحاظ بدني، تغذيه و ساير مسائل هيچگاه از خودم غافل نميشوم چون فكر ميكنم فوتباليست هيچگاه نبايد از تمرين و نگاه حرفهاي به فوتبال كه به او در موفقيت كمك ميكند، غفلت كند.بازيكن با بدن آماده، و توجه به خودش و تمرينات ويژه ميتواند خودش را از مصدوميتها و مسائل ديگر مصون نگه دارد اما با اطمينان ميگويم؛ «من در اين فوتبال كم رنگ نميشوم. چون بيشتر از هميشه تلاش ميكنم و زحمت ميكشم و حواسم به خيلي از مسائل هست. باقري با اشاره به مشكلات خط دفاعي پرسپوليس و گل هاي خورده در هفته هاي اخير گفت: شما بازي رئالمادريد و آتلتيكبيلبائو را ديديد. حريف به راحتي 2 گل به رئال زد. اشتباهات فردي و مشكلات دفاعي معمولاً در بسياري از تيمها از جمله تيمهاي بزرگ نيز وجود دارد. بازيكنان خط دفاعي ما بازيكنان خوبي هستند. سال گذشته با همين مدافعان تيم ما قهرمان ليگ شد اما من به عنوان كاپيتان تيم با بازيكنان خط دفاعي صحبت كردم چون مطمئناً با صحبت كردن، آرامش و تمركز بخش مهمي از مشكلات آنها برطرف خواهد شد. ضمناً شما توجه داشته باشيد تيم ما به خصوص خط دفاعيمان در نيمه دوم بهتر شد بنابراين مدافعان ما ميتوانند بهترين باشند و كمتر اشتباه كنند.بازيكن شماره 6 سرخ ها در خصوص گل زني هاي اخير خودش اظهار داشت:من به آقاي گلي فكر نميكنم چون فكر ميكنم وظيفه ديگري در تيم دارم.هدف موفقيت و پيروزي پرسپوليس است. همه بايد براي گل زدن و همينطور ساختن فرصت گل براي بازيكنان ديگر تلاش كنيم. به اين موضوع منطقي نگاه ميكنم. تنها هدفم در تمام بازيها شكست حريفان و موفقيت پرسپوليس است.باقري با توجه به نظر بينندگان برنامه 90 در خصوص حضور مجدد خودش در تيم ملي گفت:من هميشه با افتخار براي تيمملي كشورم بازي كردم اما در مورد حضور مجدد در تيمملي اجازه بدهيد بيشتر فكر كنم. بايد تصميم درست و منطقي بگيرم كه به صلاح خودم و تيم ملي فوتبال ايران باشد.كاپيتان پرسپوليس در خصوص رقابت نزديك تيم ها براي كسب عنوان قهرماني گفت:به نظر من رقابت حقيقي قهرماني در نيم فصل دوم شكل مي گيرد.فكر ميكنم شرايط چند تيم نسبت به بقيه بهتر است اما همانطور كه گفتم چهره اصلي تيمهاي مدعي در نيمفصلدوم مشخص ميشود.وي در پايان با اشاره به بازي هفته سيزدهم مقابل مقاومت شيراز اظهار داشت: براي ما تمام بازيها سخت هستند و پرسپوليس در هر ديداري چه در خانه و چه در خارج از خانه، محكوم به شكست حريفان و كسب 3 امتياز است چون هر نتيجهاي به غير از برد باعث ايجاد حاشيه و حرف و حديث ميشود. ما حالا روند خوبي را در پيش گرفته ايم و با شكست مقاومت مي توانيم اين وضعيت را تداوم ببخشيم.
تيتر اخبار قبلياكبرپور: منظور قطبي شباهت ظاهري من و ديكارمو بوده استقطبي: استيلي ميتواند بعدها پرسپوليس را هدايت كندعلوی: عاجزانه التماس می کنم رضایت نامه ام را بدهند!// شاید در حد و اندازه پرسپولیس نیستم!!بهادر عبدی: مقاومت باید سه امتیاز را به پرسپولیس تقدیم کند// پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشدحیدری اشتباه می کند، هیچ وقت نامی از او نبردم// در مورد دی کارمو تردید دارمفوتبال حرفه اي و مسلک جوانمردي جوانمردي کريمي، فراموش کاري عقيلي
Last edited by MoJtaBa.R; 29-10-2008 at 23:13.
امروز خبر گزاری ها می گفتن که برگشتهابراهیم توره از پیش مامانش برگشت؟
اما فک نکنم کسی با چشم خودش دیده باشتش
راستی بچه ها نظرتون درباره ی فرهاد خیر خواه چیه همشهریه ما هست
هر کی تو ساوه بازیش را دیده تعریفش را می کنه خیلی قدرت بدنی بالائی داره
Last edited by Ice Star; 29-10-2008 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)