با سلام خدمت دوستان من ARMA II رو تهیه کردم و نسخه 1 رو دارم آیا اگه پچ بریزم بازی واقعا روون تر خواهد شد ؟! چون پچ بازی 137mb هست !
با سلام خدمت دوستان من ARMA II رو تهیه کردم و نسخه 1 رو دارم آیا اگه پچ بریزم بازی واقعا روون تر خواهد شد ؟! چون پچ بازی 137mb هست !
سلام ...
خواهشا یه نفر دقیقا بهم بگه که این گزینه ی Vertical Sync یا همونVsync که تو آپشن گرافیک بازی ها هست دقیقا چی کار میکنه ؟
آیا باعث افت فریم میشه ؟؟ (مهم)
یا باعث افزایش فریم میشه ؟؟
خیلی مــــــــمنون میشم اگه جواب صحیح بدید !!!
واقعا دوست دارم بدونم !
![]()
Last edited by brain; 13-08-2009 at 04:02.
دوست عزیز منم این بازی رو نصب کردم مشکلات زیادی داره.برای بزرگ کردن صفحه از alt +Enter استفاده کن.من این کارو انجام دادم جواب داد
سلام
من تو نصب street fighter مشکل دارم.وقتی که میخوام نصب کنم یه صفحه میاد که میگه
please enter your LIVE acces code. اینجا چی باید بنویسم؟در ضمن وقتی هم که نصبش تموم میشه و میرم تو بازی منوی اصلی بازی نمیاد.
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
خواهشا كمك كنيد
tnx
با سلام موقع نصب بازی ژنرال 3 این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
V-sync یکی از گزینه های گرافیکی بعضی گیم ها است که یه فایده کوچک داره: بعضی موقع ها توی یک بازی، خصوصا موقعی که یه تصویر داره سریع جابجا میشه، آدم احساس می کنه یه شکاف هایی توی تصویر ایجاد میشه. یه شکاف بی رنگ یا بهتره بگیم یه موج توی تصویر. اگر V-sync روشن باشه جلوی این مشکل رو می گیره. خاموش و روشنش کن و تصویر رو امتحان کن متوجه میشی.
افت فریم به مقدار خیلی کم میده، کلا مثل Texture یا AA نیست که پدر کارت گرافیک رو در بیاره.
سلام.
مشکل شما علتش اینه که فایل های روی دی وی دی متاسفانه قابل خوندن نیستند. حالا یا دی وی دی خراب شده یا کثیفه یا ...
قبلا یکی از بچه ها سوال مشابهی پرسیده بود که توی این پست جواب دادم، شما هم بخونید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
خواهشا كمك كنيد
tnx
من تمام نسخه های fear رو گرفتم و فقط نصب همین مونده ، من نسخه فارسی بازی fear 1 رو دارم.
اول که این پیغام رو در شروع نصب میده :
که Ok میزنم و میرم برای دادن آدرس ، محل نصب بازی رو میدم بعد next میزنم که این ارور میاد :
اینم ok میزنم و میره برای نصب که این پیغام میده و میره به قسمتی که باید محل نصب رو مشخص کنم :
نمیدونم اشکال از چیه از patch ? بازی ؟؟؟؟؟ یعنی باید 1.7 باشه ؟ اگر مشکل از اینه میشه بگید از کجا میتونم بگیرم ؟ و چجوری باهاش کار کنم ؟ آخه تا حالا با patch کار نکردم.
اینم بگم تا با خود بازی اصلی مشکلی ندارم.
Last edited by hp-world; 13-08-2009 at 22:16.
این شکافهایی که در تصویر بوجود میاد در بعضی بازیها مثلCall of Duty5 با انتخابV-sync ازبین میره ولی در بازیها مثل Crysis2 اصلا همچین گزینه ای وجود نداره ایا راه حل دیگه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)