دوستان من شنیدم اگه هارد ایکی باکسو به پی سی وصل کنم، بعدش ممکنه ایکس باکس دیگه هاردو نشناسه. حالا می خوام ببینم راهی روشی چیزی هست که بفهمم این اتفاق شوم خواهد افتاد یا نه؟
مدل مادر برد: Asus - P5kpl
دوستان من شنیدم اگه هارد ایکی باکسو به پی سی وصل کنم، بعدش ممکنه ایکس باکس دیگه هاردو نشناسه. حالا می خوام ببینم راهی روشی چیزی هست که بفهمم این اتفاق شوم خواهد افتاد یا نه؟
مدل مادر برد: Asus - P5kpl
من تازه می خوام xbox360 بگیرم. به نظرتون از کجا بگیرم؟ پایتخت خوبه؟
خب Port USB هست ! برای وصل کردن فلش و هارد اکسترنال و ... !دوستان
این یو اس بی پایین پاور برای چه کاریه ؟
2 تا هستش ؟
xbox360 آرکاد
بچه ها برای اینکه بن نشی dvd اورجینال بگیرم تمومه البته منم gold هستم و اینترنت adsl هم دارم مشکل ندارم فقط نگران بن شدنم ممنون اگه جوابموبدین
نه فکر نکنم، ولی گفتن تا هفته آینده برای همه درایوها بجز Hitachi (که مشخص نیست) میاد این منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوسا عزيز يه قابليتي هست به نام Stealth Patch كه با استفاده ازون شما بن نخواهيد شد ! البته بازم نميشه گفت 100% اما درصد بن شدن خيلي كاهش پيدا ميكنه !
یعنی چی راه ؟
اگه وصل کنی دیگه کنسول detect نمیکنه هارد رو
مگر با transfer kit خود microsoft
به نظر من فتحی تو لباف بهترین جا تو تهران هست
بله همون کافیه
البته برای گرفتن صدا باید از خروجی composite هم کابل بکشی به بلندگو هات
این کابل هم تو شکل ها و مدل های مختلف تو بازار هست
که مثلا فتحی اره میده 10 تومان
![]()
حالا من dvd اورجینال بگیرم چی اصلاً یا احتمالش کمه (که بن نشم)
اورجينال كه كلا امكان نداره بن بشي ! اما شما كه به لايو وصل بشي يه سري از اطلاعات بازي هات در اختيار اونا قرار ميگيره يعني همين MS كه براي همين امكان داره بن بشي ! ولي مثلا خود من هنوز بن نشدم با اينكه چند تا از بازي هاي stealth ندارن ! واقعا نميشه گفت كه چرا و در چه صورتي بن ميكنن ! مثلا چند وقت پيش يمي از بچه ها گفت كه حتما بايد يكي گزارش بده تا بيان و بنت كنن !
برای این کار باید اینو بخری :
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)