سلام دوستان من می خواهم از سایت اسپلندور خرید اینترنتی کنم اما مطمئن نیستم اصل باشه یا نه! اگر دوستان تجربه ای در مورد خرید از این سایت دارند لطفا راهنمایی کنن اگر این جور راهنمایی ممنوعه خواهشا پیغام خصوصی بدید فقط یکم عجله دارم
با سپاس
سلام دوستان من می خواهم از سایت اسپلندور خرید اینترنتی کنم اما مطمئن نیستم اصل باشه یا نه! اگر دوستان تجربه ای در مورد خرید از این سایت دارند لطفا راهنمایی کنن اگر این جور راهنمایی ممنوعه خواهشا پیغام خصوصی بدید فقط یکم عجله دارم
با سپاس
دوستان از این سایتای فروش عطر و ادکلن کدومشون معتبره و قیمتاشم عادلانس ؟ سایتایی مثل عطر دات نت و لیلیوم و پرفیوم و ...
اگه کسی تجربهء خرید داشته و راضی بوده و توی مسیج جواب این سوالو بده ممنون میشم.
البته بهتر بود مدیرا میذاشتن همین جا این موضوع مطرح بشه تا به همه کمک کنه .
سلام به همه دوستان
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
يه عطر مردونه خيلي خاص و خوشبو با موندگاري بالا ميخوام براي هديه دادن و از لحاظ قيمتي هم محدوديتي ندارم
نظر خودم بين كاراي كريد و تام فورد هست اما مشكلم اينه كه جاهايي كه رفتم تستر اينارو نداشتن. ميشه جايي كه تسترشو داشته باشه معرفي كنيد؟
كدوم يكي از اين كارا بهتره به نظر شما
ممنون ميشم اگه كمك كنيد بهم![]()
Last edited by Mahsa_b; 28-01-2014 at 11:45.
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه لجند و ch و.... عموما عطرهای خنک میپسندن ایشون (احتمالا)
از دو برند کرید و تام فورد
معروفترین و بهترین عطرهای خنک این 3 مورد هستند
که البته تعریف آونتوس کرید رو به شدت شنیدم (منتهی تجربه و تست نداشتم متاسفانه)
اما انتخاب شما از این سه حال خارج نیست
آونتوس کرید
Tobacco Vanilleاز تام فورد
Grey Vetiver از تام فورد
چون عطرهای گرون و خاصی هستند میشه گفت اکثر جاها امکان تستش رو ندارند(اگر هم باشه من در جریان نیستم)
![]()
ممنونم از جوابتون
چون قيمت بالايي دارن آخه چه جوري بدون تست ميشه گرفت اينارو !!
اگه كسي ميدونه كجا تسترش هست بهم بگه
سلام به دوستان
بهترین انتخاب ها رو تا رنج 300 برا یه خانوم جوان میخوام که خیلی هم مشکل پسنده
رایحه هم شیرین ملایم (نه شیرینی که خیلی آزار دهنده باشه !) و یا تلخ ملایم بیشتر مد نظرمه اما اگه انتخاب معقول دیگه ای هم هست که چه بهتر
مرسی
لطفا یه اسپری مردونه معرفی کنید که موندگاریش خوب باشه
مخصوص خاص پسندها! (دو نوع بازخورد داره یا عاشقش میشن یا متنفر) شخصا بدم میاد ازش(حجم 50 البته میشه در رنج 300)
belleشاهکاری از ایو سن لورن(گرم و ملایم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی خاص و واقعا عالی(( شدیدا مورد علاقه خودمه و از این بهتر سراغ ندارم )) البته کمی بیشتر از بودجه شماست!!!
نارسیسو رودریگز فر هر (شیشه مشکی)(گرم و شیرین)
و در نهایت دوتا عطری که پیشنهاد میکنم حتما تست کنید:
(ملایم و شیرین) از برند مطرح ایو سن لورن قیمت زیر 300
عطری تلخ و با کلاس از بولگاری این هم زیر 300 هست
اسپری سری لاو سعی کنید تهیه کنید تقریبا اکثریت کارهاش موندگاری فوق العاده خوبی دارند (بین اسپری ها)
البته کم یاب هست ولی پیدا میشه!
در مقام دوم اسپری های اسمارت (البته اسمارت امارات نباشه بهتره ترجیحا ترکیه اگر فرانسه باشه که عالیه!)
و هرگز اسپری اکو تهیه نکنید به شدت موندگاری ضعیفی داره(سوای اینکه اسم عطر مربوطه چی هست!)
اینها اسم کارخونه تولید اسپری بود ولی بسته به اینکه چه رایحه ای میپسندید اسم اسپری مورد نظرتون رو میشه نظر داد:
مثلا اسپری تام فورد بلک ارکید از سری لاو---آلور اسپرت سری لاو----لاگوست قرمز سری لاو پیشنهاد اسپری های مردونه من به شماست![]()
از راهنماییتون بی نهایت ممنون
اکو خریدم که بشدت پشیمون شدم به دلایلی که فرمودید...راستش اینقدر اسپری Axe استفاده کردم دیگه خسته شدم!(موندگاریشم انصافا خوبه)
میرم سراغ پیشنهادات شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)