دوستان در مورد 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش کسی اگه چیزی میدونه بگه؟ چطوریه و ...؟
دوستان در مورد 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش کسی اگه چیزی میدونه بگه؟ چطوریه و ...؟
دوستان بزرگوار لطف کنند مسائل حاشیه ای رو وارد تاپیک نکنند و از چهارچوب تاپیک خارج نشن /
ممنون .
خوب بالاخره کارت پایان خدمت من هم اومد. بعد از یک ماه و 26 روز از ترخیص .گفتم اگه سرباز نیروی زمینی هستید ، مثل من الکی انتظار نکشید. همین قدر طول میکشه.
باز از شما خوبه من نیروی انتظامی بودم 3 ماه طول کشید از یکی از دوستانم باورت میشه بعد از 9 ماه امد
منم 23 فرستادم، 25 برگم رو گرفتم دیدم زدن 10/1، دوستم 22 فرستاده اونو زدن 8/1. فقط حیف چون میخوام از سپاه پزیرش بگیرم نمیتونم تاریخ رو عوض کنم حالا خدا میدونه این 4 ماه رو چیکار میخوام کنم.
نکته ای که ازش متعجب شدم این بود که سه ماه کسر پدرم رو که اسفند 90 گرفته بودم ولی به پلیس +10 نداده بودم در برگه اعمال شده!
با سلام
-خدا عمر طولانی به پدرتون بده دوست عزیز -
بردار زیر هفده سال میشه ولی بزرگتر نه
ببخشید اینو میگم یک آدم دو بار سکته میکنه سر سومین سکته دیگه تموم میکنه شما گفتی 4 5 بار تعجب کردم
ولی من یک پسرم . پدرم نامه از کار افتادگی هم داره .از یک طرف واسه پدرم ناراحتم به خاطر درد کمر و از طرفی خوشحالم برای اینکه از کار افتادگی گرفیتم![]()
Last edited by p30better; 16-08-2012 at 20:15.
من هم الان فوق دیپلم دارم و درجم گروهبان یک ام.خلاصه بکم تو می فهمی که سرباز صفر ها چه بدبختی میکشن.خسالت راحت من که ارتش ام می بینم به گروهبان ها و ستوان ها(فوق دیپلم و لیسانیه ها)خیلی احترام می زارند.خوبه بیا
دکتر اول گفت به سلامت - این دکتر از کار افتادگی برای بابام نوشت
دکتر دوم گفت: بجز بیماری که دکتر اول نوشت بیماری دیگه ندارید پدرم چشمش نزدیک رو تار میبینه گفت چشمم ضعیفه دکتر گفت برو چشم پزشکی بعد بیا پیش من - حالا 5 شهریور باید چشم پزشکی بریم -
دکتر نامه رو داد دستم خودم عکس از نامه گرفتم دید که
تمام سربازای بیمارستان تعجب کردن نامه دست منه
البته اگه بيوفتيد ارتش
وگرنه ناجا از اين خبرها نيست برادر
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان کسی از بیرجند خبری نداره؟!!
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)