شک نکن اون چیزا که گفتی تاثیر داره وگرنه یوت مرض نداشت رنک بذاره و غیره
شک نکن اون چیزا که گفتی تاثیر داره وگرنه یوت مرض نداشت رنک بذاره و غیره
مسابقات را فقط گزارشکران میتونند ببینند
بچه ها من میگم باور نمیکنید فقط و فقط به اعتمال به نفسه
Last edited by alone_son; 19-11-2013 at 19:48.
سلام
با یکی دیگه از مسابقات فوق بالانس در خدمتتون هستیم بنده AloneSoN و همکار گرامیم Sjokz اینجا هستیم تا بازی را به بهترین شکل گزارش کنیم
Sjokz : hello
در زیر میتونید عکس هایی از چمپ سلکت و لودینگ را ببینید:
دلیل اینکه این بازی بن نداشته به خاطر این بوده که یکی از بازی کنان تیمFeDcHamPs
چمپ کم داشته و لول پایین بوده
و امــــــــــا در نظر سنجی که برگزار کردیم 99.5 به برد تیمFeDcHamPs
ری دادند و فقط 0.5 درصد به تیم MBK ری دادند
در حال حاضر بازی بدونه هیچ کیلی پیش میره
...
خوب در دقیقه 8 بازی هستیم و تیمFeDcHamPs
موفق به گرفتن فرست بلاد شده:
خوب در دقیقه 11 بازی هستیم و بازی به دلیل دی سی شدن یکی از پلیر ها پاز خورده بنده و خانم Sjokz هم مثل شما منتظر به جریان افتادن بازی هستیم
اما برای اینکه حوصلتون سر نره بنده عکسی از لیست گزارشگران که از سر تا سر دنیا به لسنجلس اومدند و این بازی های مهم را گزارش میکنند
میگذارم تا اهمیت بازی برای برخی از دوستان روشن بشه:
خوب بازی به صورت عجیبی پایان یافت و همه را متعجب کرد تیم محبوبFeDcHamPs
نتیجه را واگذار کرد
اما خبر ها حاکی از آن است که تیم MBK با پرداخت مبلغی قابل توجه رشوه به لیدر تیم محبوبFeDcHamPs
از آنها خواسته تا در این بازی ببازند
همچنین خانم Sjokz اضافه می کنند که اگر این خبر درست باشد هیچ امتیازی به تیم MBK تعلق نمی گیرد و طبق قوانین دوپینگ در فوتبال با هر دو تیم برخورد میشود
در زیر میتوانید سورس بازیکنان را مشاهده فرمایید:
سپاس از اینکه ما را تا این لحظه تماشا کردید
خبرنگاران اعزامی واحد رایوت:
AloneSoN - Sjokz
![]()
Last edited by alone_son; 19-11-2013 at 22:11.
آخر خنده بود این گزارشت !
فقط عکس Sjokz و با خودت نذاشتی در حین تحلیل بازی اونم بذاری کامل میشه![]()
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا این ایدی منه![]()
![]()
![]()
آب قطعه بابا با این تیم قویت، گلدی؟ وافعا؟ بعد التماس برونز می کنی؟![]()
نه دیگه گفتم یه وقت ریا بشه
شما با اون دوست بسیجیمون که تو بازی هستید منظورم از گزارشگران اون اسپکتاندااااااااااااااااااااااااا ااااااااا این ایدی منه![]()
![]()
![]()
دوست عزیز ته دیگشم خوردند شما هنوز سر کوچه واستادی!!آب قطعه بابا با این تیم قویت، گلدی؟ وافعا؟ بعد التماس برونز می کنی؟![]()
================================================== ===============================
بــــــــــــــله بلاخره کمیته داوری به رشوه دادن تیم MBK آگاه شد و تیم فید چمپ ((FeDcHamPs
)) برنده اعلام کرد و حالا تیم عزیزمون به دور نیمه نهایی ((Semi Finals)) راه پیدا کرد
این موفقیت بزرگ را به همه هموطنان گرامی تبریک میگویم![]()
Last edited by alone_son; 20-11-2013 at 01:11.
FeDChamps For ever
آقا آیکون این تیمو از کجا میتونم بگیرم؟
بابا جمع این چرت و پرت ها رو، یه مشت نوب تو یه تیم از 5 تا بازیکن خوب خوردن (ببخشید پاره شدن) بعد اومدن می گن رشوه دادن
اون تیم یه نگاه به lolking این تیم محبوبت می کرد 3 نفری میومد تو بازی بعد بیاد رشوه بده؟ آره بابا شما راست میگی.
دو نفر از اعضا تیم ریختن اینجا تیم محبوب محبوب می کنن. تو بازیکن گلدی آخه؟ که میری rune page هیچی نیست؟ میگی win هیچی نیست؟ آره بابا تو گلد منم چوب ام
دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم نیام تو p30world forum دوباره وقتی افرادی مثل شما اینجان.
خیلی ها نوب هستن خیلی ها هم pro ولی تو اصلا یه چیزه دیگه هسنی لامصب، همه رو خر فرض کردی؟؟
آقای alone_son
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)