سلام،
من نامحدود 128 ،ماه پیش گرفتم،حدود 50 گیگ میزان ارسال و دریافتم شد،به نظر شما نسبت به قیمتش(27000) خوبه یا نه؟؟؟!!
قیمت
Last edited by saeedsajjad; 25-01-2014 at 12:32.
امروز بهم زنگ زدن گفتن اقای فلانی مشکلی نداری-گفتم چرا سرعت شبانه پایینه پینگم مشکل داره !گفتم تو یه فرومم خیلیا بخاطر همین میخوان تخلیه کننمن صبر میکنم حوصله ندارم 1 هفته صبر کنم تخلیه شه بعد یه سرویس دیگه بگیرم!فعلا 20گیگ حجم دارم
![]()
سرعت دانلود و پینگ از گوگل چنده؟
پینگ میانگین 194
دانلود 270 کیلوبایت البته 10 گیگ اول ولی من تا 22 گیگ هم دانلود کردم با روشی خاص
Last edited by saeedsajjad; 25-01-2014 at 12:40.
اینترنت 1 مگ شبانه 30
زنگ زدم پشتیبانی میگه شبانه همین جوریه کاریش نمیشه کرد
مشهد هستم
دوستان من بین شاتل و صبانت موندم، الان مخابرات دارم ولی شبانه رو حذف کردم، کدوم رو بگیرم...
صبانت سه ماهه 9 گیگ، 128 با 512 تفاوتی داره؟
صبانت مشهد چطوره؟
من زنگ زدم گفت هفته دیگه درست میشه -الان 110کیلو میگیرم شبانه -هر ماه زنگ میزنن میپرسن خوبه یا نه!اگر این هفته درست نشه میرم نمایندگی حالشونو میگیرم بعدم تخلیه میکنم میرم پارس!(شایدم شاتل)
درباره صبانت مشهد هم همه بستگی به شانسته!یعنی همه isp شانسیه!یکی مشهده 30میگیره شبانه منم مشهدم 120میگیرم!شاتل و پارسم متغیره !ولی خوب پینگ شاتل گویا بهتره ولی بهتره تو تاپیکاشون نگاه بندازی
سلام
مشهد هستم و 128 صبانت دارم الان چند وقته سرعت دانلودم روی 20 تا 30 متغیر شده در صورتی که قبلا همیشه رو 115 تا 120 فیکس بود . اشکال از خط منه با باز صبانت یک گندی زده ؟
اگه بخوام صبانت خطو تخلیه کنه و از جای دیگه سرویس بگیرم چکار باید بکنم ؟ چقدر زمان میبره ؟ کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید ؟
متشکرم
تا 4 شنبه اگر درست نشد میتونی تخلیه کنی-برو داخل کنترل پنل درخواست تخلیه بده یا برو نمایندگی !بعدم یه هفته طول میکشه شرکت جدید سرویس بهت بده !ولی من ترس ام از اینکه مثل خیلیا درگیر همین مسئله شم و هر روز مجبور شم زنگ بزنم بگم نت ما چی شد!!!چون قطع کردنش اسونه و وصل کردن خط با خداستمن میرم نمایندگی هاشون سوال میکنم درباره سرعت و سرویس ها-هر سرویس مشکلات خودشو داره منم گیجم کدوم سرویس بهتره!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)