منطقه به منطقه فرق میکنه این عکسی که گذاشتم مال یکی از خر تو خر ترین مناطقه یعنی وقتی شروع کرده بود به دانلود میگفت سرعت 15 بالاتر نمیره (با 256) ولی اونی که امین ثانی گذاشته با 256 و یهوا بیشتر تو یک منطقه دیگه راحت میشه گرفت.
منطقه به منطقه فرق میکنه این عکسی که گذاشتم مال یکی از خر تو خر ترین مناطقه یعنی وقتی شروع کرده بود به دانلود میگفت سرعت 15 بالاتر نمیره (با 256) ولی اونی که امین ثانی گذاشته با 256 و یهوا بیشتر تو یک منطقه دیگه راحت میشه گرفت.
مثل اینکه شما هم با سرعت پایین مشکل دارین ؟ درسته ؟ سرعت دانلود شما روی 128 چنده ؟ 16 کیلوبایت ؟ ساعات رایگان چی ؟
بابا دمت گرم بگیر نوش جونت
ولی چاکر پارس آفلاین نباش همه اینهایی که الان شاکین یه روز مثل شما دریافت میکردن از جمله خودم
چند وقت که گذشت مثلا یکی دو دوره اونوقت بیا دانلود رونشون بده....![]()
این ساعت ها که تایم مجانی نیست رفیق !![]()
رفیق این دوره سوم منه پس جای واسه نگرانی نیست ان شاالله مشکل همه دوستان پارس حل بشه و همه بتونن مثل من دانلود توپ داشته باشن موفق باشین.
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
عزیز من گجت Auto Shut down نصب دارم تنظیم کردم صبح ساعت 6:50 کامپیوترم رو شات داون کنه پس اگه لینک ها ریسیوم ساپورت باشه میمونه واسه امشب...ضمنا اگه کامپیوتر خاموش باشه و دانلود نکنه چطور میخوان بنویسن به حساب.زمان خاموش و روشن شدن مودم من صبح ساعت 10:53 بود تا ببینم چقدر دانلود رایگان زده به حسابم...موفق باشید![]()
آقا این چه وضعیتیه؟
یا شما سرویس عجیب غریبی داری؟
یا واسه پارس آنلاین کار میکنی...
آخه زمان کانکت بودن شما رو هر کی نگاه کنه میفهمه که یه ریگی به کفشت هست...
چند صفحه قبل هم یکی دیگه یه اسکرین گذاشته بود که 3000 رو خورده ای دقیقه وصل بوده و همش ترافیک رایگان استفاده کرده... آخه مگه ممکنه؟
میگیم طرف از نت تو مدت غیر رایگان اصلا استفاده نکرده, ولی کانکت که بوده!!! کانکت باشی خودش ترافیک استفاده میشه...
Last edited by plsboy; 12-08-2011 at 13:02.
درود
اکانت بنده تا 26 مرداد هست و امروز بعلت اتمام ترافیک قطع شده ! در ضمن فاکتور جدید برای تمدید هم به ایمیلم ارسال شده !
قبل که شاتل بودم برام اتصال موقت میزدن !
میخواستم بدونم پارس آنلاین چطوریه ؟ هیچکاری میشه کرد تا 26 ام استفاده کنم بعدش تمدید کنم ؟
چاره ای نداری جز اینکه حجم اضافه بخری.
منم واسه همین گفتم که عجیبه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)