تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 967 از 2199 اولاول ... 4678679179579639649659669679689699709719771017106714671967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,661 به 9,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه roxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من دو ماه و نیم است که سرویس 512 مبین نت را گرفته ام که موارد ضعفی را دیده ام که در میان می گذارم :

1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است !

2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ، حتی

یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !

2. 2 کاربر از roxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من دو ماه و نیم است که سرویس 512 مبین نت را گرفته ام که موارد ضعفی را دیده ام که در میان می گذارم :

1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است !
    کدوم شهر هستی دوست عزیز؟

چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ، حتی

یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !
    حالا که تازه از راه رسیدی اول یه نگاهی به پست های قبلی بنداز بعد اینقدر لطیف درد دل کن

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چاره ای نیست دوست عزیز ، دستور از بالاست و مام باید مطیع باشیم ...

کجا رفتی کاربر مبین نت ؟؟؟؟ لطف کنید 2 و 3 تا از این پست ها رو به اون مقام بالایی که دستور میده نشون بده تا ببینه داره چیکار میکنه!!!!

6. این کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما فرمودید سرعت 1 مگ روی 512 محدود شده گویا فقط برای کارکنان مبین نت سرعت رو باز می گذارند!!!
    درتعرفه مربوط به مودم یواس بی خیر ، لیمیت نیست ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ، حتی

کدوم شهرید عزیز ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا رفتی کاربر مبین نت ؟؟؟؟ لطف کنید 2 و 3 تا از این پست ها رو به اون مقام بالایی که دستور میده نشون بده تا ببینه داره چیکار میکنه!!!!
    حتما ، مطمئن باشید بنده هم واسه این اومدم که این کار انجام بشه و تاالانم مسئولین بالادستی بنده تا حدودی از جریان خبر دارن بخصوص از مشکلات شهر اهواز و ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعرفتون 512ست ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حيفم اومد نگم ظاهرا شب قدر رو مبين نت تاثير گذاشته توبه كردن
    ساعت 3 شب گفتم بزار ببينم ميتونم به چندتا از كارام برسم يا نه ميخواستم چندتا فايل حجيم دانلود كنم ولي خوب مطمئن بودم امشب چيزي دستمو نميگيره
    خلاصه زدم اولين فايل دانلود شه با اين كه سرعت متغير بود ولي حداقل90 و حداكثر 120 kbps بود يعني نميدونيد چه اشك ذوقي تو چشام جمع شد سرويس 512 اونم اين ساعت با اين سرعت ؟؟؟؟؟؟؟
    زياد كشش نميدم در پايان به همه دانلودام تو 1 شب رسيدم

-------------------------------------------------------------------
    راستي من با برنامه cucusoft webguard به مدت3 روز چك كردم دوست مبين نتيمون درست ميگفت مبين نت حجم مصرفي رو يكم البته فقط يكم كمتر محاسبه ميكنه
    خوبه پس شما چک کردید و از لحاظ حجم خیالتون راحت شد ... موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني چي كه اهواز جزء زير گروه C نيست؟

اين دوستي كه از مبين نت هستند

لطف كنند نحوه تقسيم بندي شركت رو واسه مناطق مختلف كشور توضيح بدن

دقيقا كدوم بخش از شركت مبين نت مسئول رسيدگي؛ تجهييز و پاسخگويي به شهر اهواز هست و چطور ميشه باهاشون تماس گرفت؟

همچنين در مورد تعداد دكل ها و پراكندگي شون تو اهواز اگه مي شه يه عكسي چيزي بزاريد

تكنولوژي دكل ها تو جاهاي مختلف يكي هست يانه و برد اسمي هر دكل چقدر است؟
    واسه اهواز فکر کنم آقای ... مسئولش باشن که درحال حاضر شیراز بسر میبرن ...

واسه اهوازم 15-16 تا دکل هست ، برد مفید 6 کیلومتره اما در مناطق فاقد برج و ... تا 10 کیلومترم جواب میده ...

13. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دزدی های مبین نت تمامی ندارد.
    دوستان چرا اعصابتان را خرد می کنید؟ بذارید همچنان به دزدی ها و حرامخوریاشون ادامه بدند.
    تو این مملکت زیاد حقمونو خوردند. اولین بار که نیست. قطعا آخرین بار هم نخواهد بود.
    و شما کاربر مبین نت

شما هم یکی از آن مبین نتی های کثیفی هستید که دزدیهایتان را براحتی میایین توجیه میکنید. به ما چه که سیستم مشکل داره. اگه مشکل داره چرا از قبل اعلام نمیکنید؟ چرا وقتی میبینید ازدحام کاربرا زیاده دوباره مشترک جدید میگیرید؟

لازمه هم که بگم مبین نت کمتر از یک ماهه که تو شهرمون اومده و کاربرای زیادی هنوز ثبت نام نکردن. پس این نشون میده که حرف از ازدحام و ترافیک دروغی بیش نیست و این اقا با وقاحت تمام میاید این دروغ ها را به من و شما میگوید. تازه پوشش مبین نت در منطقه ای که هستیم بسیار عالی است.
    و سرعت کم این شرکت دزدی تو روز روشن است.
    اقای اصفهانی دزد (مدیرعامل کلاهبردار مبین زرت) رو اگه ببینم با همین دستام خفش میکنم
    دوست عزیز قرارنیست اینجا به همدیگه توهین کنیم ... بنده هم واسه درجریان قرارگرفتن از وضعیت مبین نت در سراسرکشور اومدم اینجا تا مشکلاتو بدونیم و سعی کنیم که حل بشن .. اسم شهرتونم اگه میشه ذکر کنید تا ببینم کی واستون فعال شده و بی تی اسا چه وضعیتی دارن ...
    Last edited by مبین نت; 12-08-2012 at 10:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •